İki saniye ile canımdan oluyordum !!

Aynı şeyi yapan bir modifiyeli Golf sürücüsü arkadaş 4 kişi tarafından 3 ay hastanede kalacak şekilde uyarılmıştır bilginize...

Ablacım insan olana laf edilir sen gidip öküze laf anlatmaya çalışmışsın.

Sen sadece dua et o hareketi bize de yapsın biz gerekeni seve seve yaparız nasılsa polise de gidemiyorlar bi güzel dövcen başka türlü düzelmezler

GKN

işte bayansınya
onun için gevşek tavırlar gösteriyo,
işte bize denk gelicek, bi temiz dövücez, bundan soora istemiyerek dahi bi motorcuya hata yaptıı zaman bagajından ceketini çıkarıp, giyip, önünü iliklicek..

neyse geçmiş olsun, sıkma canını sen, sakin ol..

Aynı şeyi yapan bir modifiyeli Golf sürücüsü arkadaş 4 kişi tarafından 3 ay hastanede kalacak şekilde uyarılmıştır bilginize...

Ablacım insan olana laf edilir sen gidip öküze laf anlatmaya çalışmışsın.

Sen sadece dua et o hareketi bize de yapsın biz gerekeni seve seve yaparız nasılsa polise de gidemiyorlar bi güzel dövcen başka türlü düzelmezler

Plakasını almadığım ve o şekil de davrandığım için bi kişi tarafından yadırgandım. Ya inip beni dövseymiş naparmışım dedi. Çok sinirliyim, her yerim titriyor zaten hassasım bir de böyle konuşuyo.. :salut::salut::salut: İyiliğimi düşünüyomuş :salut::salut::salut:

işte bayansınya
onun için gevşek tavırlar gösteriyo,
işte bize denk gelicek, bi temiz dövücez, bundan soora istemiyerek dahi bi motorcuya hata yaptıı zaman bagajından ceketini çıkarıp, giyip, önünü iliklicek..

neyse geçmiş olsun, sıkma canını sen, sakin ol..

Sakin olamadığım için plakasını almayı unuttum ve o şekilde davrandım. Tecrübesiz olduğum için mi bu tepki ? Siz olsanız yapmaz mıydınız ? :pale: Çok kötüyüm :salut::salut::salut::salut:

ocam ben biraz agresifim bu konularda arkadasımın ZXR6 sıyla buna benzer bi kaza yasadım o kadar sinirlendimki eldivene vardı elimde sag camını assag indirdim sıvıstım trafikte ne mümkün beni yakalaması ögrensin gerizekalı insan olmayı yaptıgım dogru diil ama insan kendini kaybediyo

Çok geçmiş olsun! Berbat birşey bu. Buna benzer şöför hatalarını sanırım hepimiz yaşadık - ve bereket hala aranızdayız! Ehliyet almak bu kadar kolay olduğu sürece ve araç kullananların bu kadar sorumsuz olduğu sürece daha çok yaşarız bunları.
Size birşey olmadığına çok sevindim.. -turgut

Geçen gün Bakırköye doğru işlek bi caddenin kaldırımında yürüyordum.
Karşıdan modifiyeli Citroen Saxo geliyordu. Sesine duyunca aha dedim 1000 lik bi tane kaptırmış geliyo. Bi baktım Saxo :farao:
Neyse gelirken yanından CBF150'si olan bi arkadaşımız geçti. ( Belki bu forumdandır )
Saxo'nun sürücüsü yediremedi heralde kendine, yol bom boş olmasına rağmen inadına motoru geçmek için uğraştı. Motor sola dönecekken saxo'ya hafif sürttü. Son anda toparladı Allah'tan düşmedi. Tüm suç saxo'nun sahibinde. :farao:
ikiside yol ortasında durdu. Motorcu arkadaşımız hemen motorundan indi.
Biraz yapısız birisiydi ama saxo'nun sahibinin arabadan inmesine izin vermedi, motorun anahtarını yumruğunun arasına aldı.
Kapıyı açmasını engelledi, adamı oturduğu yerden bi güzel benzetti.
Sonra polis geldi.
Sonuç ne oldu bilmiyorum ama polis bile Saxo sürücüsüne bağırıyordu o an...
Görenler hep araba sürücüsünü suçladı...

Çok var bu piskopatlardan çok !
Hele Modifiye Yaptığını sanıp Krofiye bir araba ile,
ve son ses milletin kulağını tırmalayan bi ses ile,
Son sürat bırakın kendi canını milletin canını tehlikeye atmayı çok seven bir sürü manyak var !
Allah her türlü beladan korusun bizleri arkadaşlar...
Dikkatli olalım...

Son düzenleme:
Plakasını almadığım ve o şekil de davrandığım için bi kişi tarafından yadırgandım. Ya inip beni dövseymiş naparmışım dedi. Çok sinirliyim, her yerim titriyor zaten hassasım bir de böyle konuşuyo.. :salut::salut::salut: İyiliğimi düşünüyomuş :salut::salut::salut:

Abla kim dediyse haklı yani sonuçta erkek ne kadar zorlasanda bi bayan olarak çok etkili olamazsın.Bide bizde sopa falan vardı extradan onlarda 2 kişiydi biz sürücüyü baya benzettik diğerinin sadece ayağı falan kırıldı.Ya sırf o amerikan özentisi arabalarıyla saçmalayan gençleri dövmek için yanında sopa taşıyan motorcu abilerim var.

Abla böyle tepki vermen çok doğal bişi bi insan olarak canın tehlikedeydi o anda plaka falan aklına gelmiyor insanın ya gidip intikam almak istiyosun "napıyosun sen" diye bağırarak çağırarak yada öle boş bi şekilde donup kalıyosun.

GKN

Sakin olamadığım için plakasını almayı unuttum ve o şekilde davrandım. Tecrübesiz olduğum için mi bu tepki ? Siz olsanız yapmaz mıydınız ? :pale: Çok kötüyüm :salut::salut::salut::salut:

tecrübeyle karıştırma bunu,
inşallah bidaha böle bi tecrübe edinmek zorunda kalmassın
sen o sırada sinirlerini boşaltmışsın, ne kadar konuşsakda olucak böle şeyler
sen kafana takmamaya çalış, ii olmaya çalış
olan olmuşş, kendini üzmeye deymez..

Teşekkür ederim herkese.. :pale:
Polisi çağırsaydım ne olacaktı peki ?

Haklısın belki bayan olduğunu anlayıp yapmışlardır böyle bi densizlik.

Teşekkür ederim herkese.. :pale:
Polisi çağırsaydım ne olacaktı peki ?

Tubiş senin yaptığının aynını ben yaptım.

Olay şu Şişli Cevahirin önünden takim yönünde devam ediyorum kırmızı yandı. Önümde ikitan araba var yanyana bende aralarından geçtim önlerinde durdum yeşili bekliyorum. Sağ tarafımdaki bayan olduğumu anladı ve geride kaldığı için kırmızıda ilerledi geldi lastiği ayağımın üstünde bıraktı bende refleks olarak direk arabayı yumrukladım tabii. Aptal aptal halaa yüzüme bakıyo ayağımı ezdin geri git diye bağırıyorum bende...
Anladı da geri gitti bu sefer arkada kaldığı için ben kontağı kapattım indim motordan naapıyosun diye bağırıyorum öfkelendim. Evet adam pişmandı görmedim diyodu ama kızdım işte nası görmezsin görülmeyecek gibimiyim diye köpürüyorum halâ ki haklı olarak...
Sonra bi adam geldi kolumdan tutup motora doğru itiyo beni "bas git görmemiş işte uza hadi" diye... Bende salağım ya dert anlatmaya çalışıyorum ne demek yaa ayağımı eziyo adam nası görmez diyorum. Bi baktım adam omuz filan gösteriyo dövecek ya tehdit ediyo.. Bi anda aptallaştım arabadan mı çıktı bu diye bakındım arkada iki tane motorlu vardı onlara baktım kılları kıpırdamıyo... Sonra Adamın yoldan geçen biri olduğunu anladım ve şok oldum o anda cidden aptallaştım.. Sinirle kaskı gömsemmi diye düşünürken işte o ihtimali düşündüm çünkü herkes sinema izliyo kenardan öyle... Öyle bi durumda seni kurtaracak biri olmayacak yani. Bende bindim motora ama nası deli sürüyorum.. Ve sonradan aklıma geldi plakayı almadığım..
Plakayı alıp devam etsem ilerde trafik polisi vardı.
Ama işte o an insan düşünemiyo...
Sana bunu söyleyen gerçekten iyiliğini düşünmüş.. Kimbilir belki arabadan bişey çıkarıp kafana koluna dalacak ve o sırada seni şu Türkiyede kim kurtaracak savunacak söyleyebilir misin???

geçmiş olsun tubis....sen haklı da olsan cok dikkatmek gerek trafikte. hele bir de 4 tekerlerin 2 tekerleri hiçe saymaları yüzünden trafikte cok temkinli olmak gerek....Kazasız sürüşler

Sana bunu söyleyen gerçekten iyiliğini düşünmüş.. Kimbilir belki arabadan bişey çıkarıp kafana koluna dalacak ve o sırada seni şu Türkiyede kim kurtaracak savunacak söyleyebilir misin???

Bana bunu söyleyen sevgilim. Evet olabilirdi, hatta belki cahilin birisi olsa çeker vururdu. Vs vs.. Ama iki saniye ile öledebilirdim. Geçti gitti, şimdi sakinim. Bir daha böyle bişey olursa bu kadar şanslı olur muyum bilmiyorum, tek bildiğim asla bu kadar kolay kapanmayacağı....

çok geçmiş olsun kardeşim..bildiğim kadarıyla eczanede çalışıyorsun..böyle aptallara bibergazını yanından eksik etme..sonasını o düşünsün

çok geçmiş olsun kardeşim..bildiğim kadarıyla eczanede çalışıyorsun..böyle aptallara bibergazını yanından eksik etme..sonasını o düşünsün

O sinir anı ile yaparım sonra üzülürüm abi. Biliyorum o beni hiç düşünmedi ama ben orda yol ortasında bi insana bunu yapamam. Çok mu fazla iyiyim acaba.. :pale::pale:

Bana bunu söyleyen sevgilim. Evet olabilirdi, hatta belki cahilin birisi olsa çeker vururdu. Vs vs.. Ama iki saniye ile öledebilirdim. Geçti gitti, şimdi sakinim. Bir daha böyle bişey olursa bu kadar şanslı olur muyum bilmiyorum, tek bildiğim asla bu kadar kolay kapanmayacağı....

Büyütme sende bu kadar içinde. Senin söylediğinin kat kat fazlalarını biz dakka başı yaşıyoruz bu trafikte.. Tesadüfen yaşıyor olarak görüyorum ben bazen kendimi... O kadar zora sokuyolar ki hele bayan olduğunu anlayınca.. Diyorum ya tesadüfen hayattayım şu an. Bir gün bunlar yüzünden öleceğimi biliyorum ama yazıldıysa olur yazılmadıysa olmaz diyip Allahıma sığınıyor yine motoruma biniyorum naapıcaksın ki başka?

Ben biber gazını ilk kez ve şuana kadar tek kez polise sıktım çok zevkli vallaa üzülmezsin sık bi dene bence :queen:

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış.

Otomobil bilmeden hata yapabilir belki ama o zaman da özür dilemesini de bilmeli.Hiç bir şey yokmuş gibi sırıtması insanı çileden çıkarabilir tabii.Dua etsin ki karşısındaki bir bayan...

geçmiş olsun.ama yinede bayan oldugun için çook hanzoluk etmemiş özür dilemiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar