Teşekkür ederim herkese..

ale:
Polisi çağırsaydım ne olacaktı peki ?
Tubiş senin yaptığının aynını ben yaptım.
Olay şu Şişli Cevahirin önünden takim yönünde devam ediyorum kırmızı yandı. Önümde ikitan araba var yanyana bende aralarından geçtim önlerinde durdum yeşili bekliyorum. Sağ tarafımdaki bayan olduğumu anladı ve geride kaldığı için kırmızıda ilerledi geldi lastiği ayağımın üstünde bıraktı bende refleks olarak direk arabayı yumrukladım tabii. Aptal aptal halaa yüzüme bakıyo ayağımı ezdin geri git diye bağırıyorum bende...
Anladı da geri gitti bu sefer arkada kaldığı için ben kontağı kapattım indim motordan naapıyosun diye bağırıyorum öfkelendim. Evet adam pişmandı görmedim diyodu ama kızdım işte nası görmezsin görülmeyecek gibimiyim diye köpürüyorum halâ ki haklı olarak...
Sonra bi adam geldi kolumdan tutup motora doğru itiyo beni "bas git görmemiş işte uza hadi" diye... Bende salağım ya dert anlatmaya çalışıyorum ne demek yaa ayağımı eziyo adam nası görmez diyorum. Bi baktım adam omuz filan gösteriyo dövecek ya tehdit ediyo.. Bi anda aptallaştım arabadan mı çıktı bu diye bakındım arkada iki tane motorlu vardı onlara baktım kılları kıpırdamıyo... Sonra Adamın yoldan geçen biri olduğunu anladım ve şok oldum o anda cidden aptallaştım.. Sinirle kaskı gömsemmi diye düşünürken işte o ihtimali düşündüm çünkü herkes sinema izliyo kenardan öyle... Öyle bi durumda seni kurtaracak biri olmayacak yani. Bende bindim motora ama nası deli sürüyorum.. Ve sonradan aklıma geldi plakayı almadığım..
Plakayı alıp devam etsem ilerde trafik polisi vardı.
Ama işte o an insan düşünemiyo...
Sana bunu söyleyen gerçekten iyiliğini düşünmüş.. Kimbilir belki arabadan bişey çıkarıp kafana koluna dalacak ve o sırada seni şu Türkiyede kim kurtaracak savunacak söyleyebilir misin???