Tophane Sabahlama Buluşması Resimleri

3 kere içseniz ki muhtemelen içceniz...(beleş olduğundan 5 de olabilir) 40-45...ben o paraya Çaykuru satın alırım valla...kusura bakmayın..terapimiz sona ermiştir...:p

böle ince hesaplar yaparım ben Pınarr...ondan beni sevmezler tiksinrler...ya inan böle ortamdlarda paranın pulun lafı olmaz ama ödemeyi yapan bir kahramanın hep olması ne güzel dimi...hesap zamanı birileri hep atlar...

malum kahraman...:durun ülenn ben ödeyecem...

önden buyur ciğerimm...

hesap 105 ytl...cik...evlad acısı gibi oturdu ama çaktırmıyor...

hehehe...severim böle kişileri ben...ben ödüyomuş gibi yaparım ama arada kaynatırım...birilerine hep kitlerim...:queen:

Bu topikle alakasız bir detay yazmak istiyorum...alp tunay kanka...ALLAH BELANI VERSİN EMİ canımm...

Ben bi fön çektirip gittim çayların yarısını ısmarladılar vallaa :queen:
Hesap ödemek istemediğin zaman fön paramı ver ben fön çektirip yeterim hemen :queen:

Ben bi fön çektirip gittim çayların yarısını ısmarladılar vallaa :queen:
Hesap ödemek istemediğin zaman fön paramı ver ben fön çektirip yeterim hemen :queen:

yahu sonra diyonki çocukluğuna inelim...niye incen işte mantalite bu..bayansan hayat beleş...heç bir bayana bişey ödetirmi bizim Törkiş Pıpıl gencliği...yani Türkiş style denen olay bu...ondan belkim avrad olmak istiyom...herşey beleş...yani o kadar centilmenizki ...bayanlara bişey ödetmek errkekler için sanki dünyanın sonu...(ne alakaysa dimi...ondan Alman usülü gelmiş bizim Türklerin değeri artmış Batı medeniyetlerinde...:queen:

yannış anlamıyon demi Pınar...genelleme yapıyom eh laf sokma şekli falan algılayan olursa pataklarım vallla...:cherry:

mesela sen kendi paranı kazanıyon...kendi motorunu almışın vs vs...ama irkekler hayatınızı nasıl kolaylaştırayım deyii taklalar atıyolar...enteresan dimi...:queen:ama senin umrunda değil mesela...

yani erkeler centilmenliği yaşamın ilk kuralı olarak algılıyolar...kadınların pek umrunda değil...:queen:yani bana öle geliyo...:cherry:

Yok abi ben arkadaşlarımdan bahsetmedim garson ha bire beleş çay taşıdı banada yanımdaki arkadaşlarıma da :cherry:

Tamam işte ama o aptal erkek sayesinde masadaki erkeklerde beleş çay içti dimi ?
Demekki masadaki erkekler akıllı aptal olan garson sadece :queen:

halbukim garsomlar o kadar uyanıktırlar ki şeytanın hesabını bilem şişirirler...itiraz etse arkaya alır girişirler...

ya sen gecen gün 24 tane buzdolabı alıyodun ya kartlarınlan olmazsa onların biriylen bize yemek ısmarlasana :) kaşıbeyaz da yerim ben ama :)

ya sen gecen gün 24 tane buzdolabı alıyodun ya kartlarınlan olmazsa onların biriylen bize yemek ısmarlasana :) kaşıbeyaz da yerim ben ama :)

iç tüketimi gııdklamayı bırakıp bide senin mideni gıdıklayacam eylemii...Manisa dağları yüksek yüksek olurmuş...İstanbıla gelde düşünürük...:p

Şu resimdeki çirkin bayan kim?:silent:

img5445in1.jpg

Fazla çay sağlığa zararlıdır,kabızlık etkisi gösterir ayrıca kanı koyulaştırır.
Ama 40 tanecik çaydan bişi olmas:pÇok güzel olmuş.Şafak ağarırken bir resim alsaydınız keşkemm...:)

headhunter251=Fazla çay sağlığa zararlıdır,kabızlık etkisi gösterir ayrıca kanı koyulaştırır. Neden bende ters etki yapıyo aceba????
Ama 40 tanecik çaydan bişi olmas:pÇok güzel olmuş.Şafak ağarırken bir resim alsaydınız keşkemm...:)Keşke tabii de Melih beyin gıcıklığı üstündeydi. Zaten çeksekte vermezdi. Bize çirkin olanları vermişmiş daha bi dünya resim var hayında...:queen:

Pınarr;843181' Alıntı:
headhunter251=Fazla çay sağlığa zararlıdır,kabızlık etkisi gösterir ayrıca kanı koyulaştırır. Neden bende ters etki yapıyo aceba????
Ama 40 tanecik çaydan bişi olmas:pÇok güzel olmuş.Şafak ağarırken bir resim alsaydınız keşkemm...:)Keşke tabii de Melih beyin gıcıklığı üstündeydi. Zaten çeksekte vermezdi. Bize çirkin olanları vermişmiş daha bi dünya resim var hayında...:queen:

ben sizin yerinizde olsam o resimleri ne yapar yapar ele geçirirdim bi mehtap bir de şafak manzarasının mest edemeyeceği insan yoktur kanımca:bounce:

Ayrıca ters etki demişsin onunda ilacı var:Bir kahve kaşığı kahveye, yarım limonun suyunu sıkıp iyice karıştırınız ve sonra oluşturduğunuz karışımı afiyetle yiyiniz.Biraz ekşi olur ama işlevi büyüktür yarım saate bişiycik kalmaz:cherry:

oooo... sabahlama muhabbeti süper. hele hele tophanede dahada süperde... üşümediniz mi siz yaww... birinin sadece gözleri görüniyi.. gerisi battaniye sanırım. yada 2008 model koruma kıyafetlerini mi sergiliyo anlayamadım.. hehehe...

sabahlar olmasın demişsiniz ama genede sabah 9 olmuşşş. allah neşenizi bozmasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar