3 kere içseniz ki muhtemelen içceniz...(beleş olduğundan 5 de olabilir) 40-45...ben o paraya Çaykuru satın alırım valla...kusura bakmayın..terapimiz sona ermiştir...
böle ince hesaplar yaparım ben Pınarr...ondan beni sevmezler tiksinrler...ya inan böle ortamdlarda paranın pulun lafı olmaz ama ödemeyi yapan bir kahramanın hep olması ne güzel dimi...hesap zamanı birileri hep atlar...
malum kahraman...:durun ülenn ben ödeyecem...
önden buyur ciğerimm...
hesap 105 ytl...cik...evlad acısı gibi oturdu ama çaktırmıyor...
hehehe...severim böle kişileri ben...ben ödüyomuş gibi yaparım ama arada kaynatırım...birilerine hep kitlerim...:queen:
Bu topikle alakasız bir detay yazmak istiyorum...alp tunay kanka...ALLAH BELANI VERSİN EMİ canımm...
böle ince hesaplar yaparım ben Pınarr...ondan beni sevmezler tiksinrler...ya inan böle ortamdlarda paranın pulun lafı olmaz ama ödemeyi yapan bir kahramanın hep olması ne güzel dimi...hesap zamanı birileri hep atlar...
malum kahraman...:durun ülenn ben ödeyecem...
önden buyur ciğerimm...
hesap 105 ytl...cik...evlad acısı gibi oturdu ama çaktırmıyor...
hehehe...severim böle kişileri ben...ben ödüyomuş gibi yaparım ama arada kaynatırım...birilerine hep kitlerim...:queen:
Bu topikle alakasız bir detay yazmak istiyorum...alp tunay kanka...ALLAH BELANI VERSİN EMİ canımm...