[İzmir MT] 19/10/2007 Terasta Tabu Toplantisi

herkeze teşekkürler alp nasılsın site bekçisi değil sen sitenin baş tacısın kardeş

hayırdır nedir bu yalakalık yoksa siz waffle falan yemeğemi gittiniz yoksa bilmediğimiz bir şeymi var :mrgreen:

bu toplantıda resim yokmuydu acaba bana çok miktarda flaş çaktı gibi gelmişti yoksa yağmur vardıda şimşek mi çakıyordu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hayırdır nedir bu yalakalık yoksa siz waffle falan yemeğemi gittiniz yoksa bilmediğimiz bir şeymi var :mrgreen:

Ne yalakalığı aşkol emi sen...:cherry: Kıskanç.....::miiz::::miiz::::miiz::

ümmet perkitan;841384' Alıntı:
biz ayvalıktada yaptık canım hiç merak etme siz ozaman ankardaydınız :queen::queen:

Hadi canım.... Bak şimdi kıskandım ha.....

dostum sen hep kılpayı kaçırıyorsun sanırım bi göremedik seni...:wiinkk:
burakcım sıkmacanını bende kılpayı kacırdım:pr::cherry:

:queen:tabu oynanmadı ve süper bi toplantıydı...tabuyu yakalamayalım diye biraz ağırdan alıp geç geldik toplantıya ama boşuna kasmışız :bounce:

bu arada ben böcek'i almaya gittim geldiğimde kapının önündeydi herkes bi daha girmedik içeri gece eve gelince cebimden adisyon çıktı 1 adet çayım vardı...ödeyen oldumu benim çayı ödeyene ilk toplantıda iade-i çay yapayım...kimse ödemediyse terasın armağanı olsun:bounce:

Son düzenleme:
resimler basılsında ondan sonra görün toplantıyı hala çenem ağrıyor gülmekten ne şişe bıraktık ne kadeh kırmadık hatta tahtaları bile kırdık çıkan molozlarlada bina yaptık gerçi küçük oldu ancak murata çay ocağı olur o binadan :mrgreen:toplamda 166 küçük çay 121 büyük çay içilmiş 43 fincan nescafe 3 kasada soda tüketmişiz çaykurdan teşekkür plaketi için aradılar wallace murat ile bağlantıya geçip törenle vereceklermiş :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Walla Wallace pazartesi akşamdan önce koymaz resimleri.....

72 saat oldu ve hala resim yok murat yine bir arkadaş buldu yada kokusunu aldı sanıyorum çay sigara ve hanımlara dayanamıyor ne yapsın sıkmamak lazım çocuğu ne kadar ömrü kaldıkı nede olsa resimleri basmazsa ben onu BOĞACAĞIM :mrgreen::p:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
72 saat oldu ve hala resim yok murat yine bir arkadaş buldu yada kokusunu aldı sanıyorum çay sigara ve hanımlara dayanamıyor ne yapsın sıkmamak lazım çocuğu ne kadar ömrü kaldıkı nede olsa resimleri basmazsa ben onu BOĞACAĞIM :mrgreen::p:cherry:

Adam Alooon Duran ı geçti hovardalıkta....:queen::queen: Maşallah hızlı gonzales gibi... Bide çopuru temiz olsa?.....:queen::queen:

Hemen de duyarsınız di mi...:p

Evet dostum Kıbrıstaydım ; az önce döndüm...

(motorun aküsü bitmiş ; kara kızım küsmüş bana)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar