Arkadaslar her ne kadar makaraya vursamda; ne kotuymus planlamadan tatil yapmak, ne guzel de hazirlamistim kendimi Izmir, oradanda Ayvalika gececegim, motoruma doya doya binecegim, ailemi arkadaslarimi gorecegim diye... o kadar yoldan geldim, Turkiye ye 10 mil otede kalakaldim... yaw, ne istir butun seferler iptal olmus... neyse her iste bi hayir vardir...
eger gelemessem buraya yerlesirim, alirim nisanlimi Almanya dan buraya yerlesirim, evlenir coluk cocuga karisirim, bi balikci teknesi, gecinir giderim, aksamlari uzo mu kaldirir sahilden size hasret siirleri okurum... Rahmi abimde cesme altindan dinler beni, rakisini kaldirir... yasu derim...
Insallah yarina ferybot vardir da yukaridaki yazdiklarim ruya olur...
Şşşşt beni unutma ha.....:queen::queen::queen:
Bundan motorcu olsa noolur...motoru gitmiyo bile....Arkadan kakışla kakışla anca 90 diyo....:queen::queen::queen:
abi senin yerin her zaman ayri, naked ~ciplak~motorcuyuz biz
sercan'ım ne demek belki gelir... kesin gelirim kardeşim :mrgreen:
benim adımı yazmasaydın zaten buraya cezanı kesecektim. (bavulları yalnız taşırdın yardım etmezdim vallahi) :queen:
abi valla geliyom bak, yanimda bi erkek 3 tane de japon kiz var...
Sercanım sen Murat ın dediği gibi koordinatları ver karadan olmazsa denizden denizden de olmazsa havadan gelir seni kurtarırım . Bavulların beni ilgilendirmez bize sen lazımsın.
abilerin abisi, valla herkes makaraya vurdu, gerci sinirden bende makaraya vurmustum ama sen yardim sozlerini uzattin... sagolasin... abi hava sartlarindan dolayi kaldim rodos ta kimse ne yiyon ne iciyon diye sormuyo:salut: herkes hatunlari soruyo, bi deri bi kemik kaldim buralarda...
helal be rahmi abicim. Hadi abi hazırlan çıkalım yola alıp gelelim şu çirkin çocuğu. :queen:
hadi gelin valla, aslinda burda ortam guzel, sirtaki, uzo, belly dance, tarih, muze, motosikletli kizlar, hersey var...
kardesim biliyom, valla 4 kisilik yer lazim aslinda burda tanistigim japon turistler var, gozleri seninkiler gibi ayni, cekik... tatarlarla akrabayiz biz diyorlar... haber ver ona gore gelsinler sende kalsinlar, susi yaparlar, yemek yaparlar evi temizlerler, arasira karate yaparsiniz...
way kardeşim benim oralarda kalmış hemen bir hücümbot yollayalım alsın gelsin onu oralardan özledik yüzünü nerelerdesin sen ya geleyim bavullarını taşıyayım hemen senide sırtımda taşıyayım yorulma sen gel ben sana çay ısmarlayım
kalbim sana karsi kirilmisti ama biz bi grubuz ve abi kardes arasinda olur boyle seyler.. di mi? neyse abi duzenliyecegim ilk toplantida anlatacaklarim var sana... danscilari izlerken lak lak yapariz biraz...
Şşşşt noluyo bakiiim orda?..... Kim geliyo kimi alıyonuz?..Ruslar muslar sowlar falan....:queen::queen::queen::queen:
Her türlü organizasyona itina ile katılınılır....:queen::queen::queen:
abicim listenin basinda sen varsin, sen kimi istersen o gelsin
ben hastayım raporluyum ama gelirim her yere her zaman her türlü
mavi donun da var mi? gora dan alinti yaptim da ...sakin kizmayasin

hani o video cekme sahnesinde... ahci bahcivana, bahcivan usaga, usak sofore sonra hepsi birden usaga diye devam ediyordu...:mrgreen:
iste orda biri diyordu, her zaman abi her turlu diye o aklima geldi:mrgreen: