verdıda benmi dikmedim

Edirne'nin Galatasaraylı Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, önceki yıllarda kentteki kaldırımları sarı-kırmızı mozaikle kaplatmıştı. Bu yıl kenti sarı kırmızı lalelerle süsleyen Sedefçi, Beşiktaşlılar'a takılmadan da edemedi: "Üzülmesinler, 2008 yılında siyah lale bulursak kente dikeceğim"

Ebru atar / AA

52367351ej9.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rezalet :queen::queen::queen:

asm

Bir takım fanatikler o lalelere zarar verecektir mutlaka,inş. bir zarar gelmez

Bir takım fanatikler o lalelere zarar verecektir mutlaka,inş. bir zarar gelmez

yok yok edirnede kimse kimsenin tavuğuna kış demez. kimse ellemez onlara edirne halkı bu konularda hassastır zarar vermezler yani en azından şimdiye kadar vermediler:rendeer:

asm

Umarım öyle olur :)
Bir insana satır,bıçak sallayan kişilerin laleye acıması düşünülemez de, o açıdan dedim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi ben bu hafta sonu onları siyah beyaza boyarım merak etmesin başkan :queen:bu hafta sonu artık bir edirne yapmak şart oldu görsün bakalım siyah beyaz lale oluyormu olmuyormu

iyi ben bu hafta sonu onları siyah beyaza boyarım merak etmesin başkan :queen:bu hafta sonu artık bir edirne yapmak şart oldu görsün bakalım siyah beyaz lale oluyormu olmuyormu

:queen: boya be abi senden değerlimi bu senede siyah beyaz olsun senimi kırcak şimdi başkan:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar