[Manisa - MT]

Arkadaslar kısın motorları nereye koyuyorsunuz? sogukta yagısta falan cok zararı olurmu..cadır altında yatsa kıs boyu ama acık bahcede olurmu dersınız..bıde merak ettıgım bısey var garaja degılde dısarı koysam motoru kapı onune calarlarmı hemen..merak edıyorum nasıl goturuyorlar bu motorları..ben zaten calıstırıp ustune bınene kadar terlıyorum :) onlar nasıl goturuyoo 2 dk kada acayıp merak edıyorum..yer sorunuda var sokakta durabılecek kadar gelısmıs bı guvenlık sıstemım olan varmı ???????
sevgıler herkeze..

manisalı arkadaşlara bir sorum olacaktı;
haftanın belirli günleri toplanıyorlarmı??
nerde hangi mekanda toplanıyorlar??
önceleri duyduğuma göre mesir cafe idi,şu an nerde acaba???
sözde manisalı olacaz fakat kim nerde ne yapıyor nasıl toplanıyor hiç haberimiz yok,
manisalı motorcularda bir kopuklukmu söz konusu olan??
meraktan:)

DOSTUM aramıza hoşgeldin :rendeer:
aramızda bi kopukluk falan yok aksine forumda hergün yazmasakta bi şekilde ya telefon ile yada yüzyüze konuşup hasret gideriyoruz biz.ancak şu an iş temposu çok yüksek bu gevşeklik bir bilemedin iki ay daha sürer.

ki en son iki hafta önce iftar yemeğimiz vardı MANİSA'da...

ekamba aramıza hoş geldn ya adam doğru sölüyor, neden bu aralar buluşmuyoruz kış geldi belli oluyor :p

demon,daha iki hafta önce iftar yemeği buluşmamız vardı MANİSA'da haberin yok galiba gelen gelemeyen herkes yazdı çizdi siteyi takip etmiyorsunuz düzenli olarak...

Arkadaslar kısın motorları nereye koyuyorsunuz? sogukta yagısta falan cok zararı olurmu..cadır altında yatsa kıs boyu ama acık bahcede olurmu dersınız..bıde merak ettıgım bısey var garaja degılde dısarı koysam motoru kapı onune calarlarmı hemen..merak edıyorum nasıl goturuyorlar bu motorları..ben zaten calıstırıp ustune bınene kadar terlıyorum :) onlar nasıl goturuyoo 2 dk kada acayıp merak edıyorum..yer sorunuda var sokakta durabılecek kadar gelısmıs bı guvenlık sıstemım olan varmı ???????
sevgıler herkeze..

asil bence hele kışın birde MANİSA'da sakın dışarıda bırakma motorunu hem nem ve rutubet tüm eklem yerlerini mahfeder motorun hemde hiç güvenli değil
bir gün gözlerine batmasa ikinci gün kesin dikkatini çeker birinin.bir iki günde keşif yapar bi hafta sonrada götürür makineyi atıp bi panelvanın arkasına

kesinlikle güvendiğin birinin kapalı deposu merdivan boşluğu apartman girişi herneresi ise oraya koy ...

merak edıyorum nasıl goturuyorlar bu motorları..ben zaten calıstırıp ustune bınene kadar terlıyorum :) onlar nasıl goturuyoo 2 dk kada acayıp merak edıyorum

lodosun dediği gibi sürekli açıkta aynı yerde durursa mutlaka tahrik eder hırsız beyleri, keşif bitincede icraata geçerler,

onlar senin gibi itina ile hareket ettirip götürmeyeceklerdir mutlaka, 3-4 kişi bi kaç köşesinden tutup bir kamyonet yada panelvana un çuvalı gibi atarlarsa 2 dakkadan bile daha kısa sürede hokus pokus yaparlar mazallah.

Moderatör (forrap)
ekamba,hoşgeldin..

Manisa da bir kopukluk yok,iş şartlarındaki dönemsel yoğunluğun getirdiği bir yavaşlama var hepsi o kadar(Manisa daki dostların tarımla uğraşması ve sezonlarının şuan olması ile alakalı).Manisa nın ölüsü bile iş yapar :) Çok değil,bir bilemedin iki ay sonra görürsünüz ne demek istediğimi..

_demon_,sitede 2 yılı aşkın süredir üyesin,ama 2 hafta önce olan buluşmadan ya da Manisa nın normalde ne kadar hareketli bir grup olduğundan haberin yok.Bunun sorumlusu sensin,Manisa grubu değil.Buluşma düzenlenmiyor vs. demek için fazla ilgisizsiniz,önce iğneyi kendinize sonra çuvaldızı başkasına batırın.Grubu tanımıyorsunuz,bari tanıyıncaya kadar iddialı cümleler kurmayın.

arkadaşlar dün bizim bi tanıdık siyah motosikletli bi bayana çarpmış
artçısıda bayanmış
önemli bi sağlık sorunu yokmuş 2 taraftada
duyan gören olaydan bi haberi olan var mı

Moderatör (forrap)
Hem Manisa da hem siyah motorlu hemde bayan :silent:Asil olabilir mi acaba,kaç tane bu özelliklere uygun sürücü vardır ki Manisa da ?

Önemli bir sağlık sorunları olmaması iyi,geçmiş olsun diyorum her kimse..

Hem Manisa da hem siyah motorlu hemde bayan :silent:Asil olabilir mi acaba,kaç tane bu özelliklere uygun sürücü vardır ki Manisa da ?

Önemli bir sağlık sorunları olmaması iyi,geçmiş olsun diyorum her kimse..

benimde ilk olarak aklıma asil geldi
direk aradım ama değilmiş o
dolayısıylada artçısı ablası değildir sanırım
koyu renk saçlı bi bayanmış sürücü

umarım kötü birşeyi yoktur.geçmiş olsun .
dün manisadan geçtim.bilseydim motorcuların takıldığı yeri uğramak isterdim fakat hala bir bilgim yok bu konuda:pale:
yahu manisalı dostlar,günlük motorcular olarak takıldığınız bir mekan yokmu?????
birçok kez gelip geçiyorum.uğramak isterim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
artçısıda bayanmış
önemli bi sağlık sorunu yokmuş 2 taraftada
duyan gören olaydan bi haberi olan var mı

Ben diilim ha....:p:p Zaten bayanlarla ne işim olur?...::p:p

Şaka bir tarafa gerçekten ucuz atlatmış...Geçmiş olsun diyorum.....:rendeer:

Moderatör (forrap)

Kazanın detayını bilmeden ucuz atlattığını nerden biliyosun ? :)
Bayan olmasından mı anladın yoksa motorun siyah olmasından mı anladın ucuz atlattığını ?
Kazanın şeklini bilmiyosun,yapanı bilmiyosun,nasıl olduğunu bilmiyosun.Belki kaza derken ufak bi dokundurma oldu,ucuz atlatma olayı nedir yani,müneccimmisin sen :).

Ben diilim ha....:p:p Zaten bayanlarla ne işim olur?...::p:p

Bayan olmasından mı anladın yoksa motorun siyah olmasından mı anladın ucuz atlattığını ?
Kazanın şeklini bilmiyosun,yapanı bilmiyosun,nasıl olduğunu bilmiyosun.Belki kaza derken ufak bi dokundurma oldu,ucuz atlatma olayı nedir yani,müneccimmisin sen :).

:queen::queen::queen: çok eğleniyorum bu günlerde siteyi açınca..havalar soğudu fazla dışarı çıkmıyoruz...deliydik hepten delirdik:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Kazada herikisine de bişey olmaması ucuz atlatıldığına dalalettir.... Zaten ikisine de bişey olsa rahmet dilerdik dimi..... Akşam akşam dellendirme lem...:pr::pr:
Bekirden arıza bulaştı.... Bu aşk sana yaramadı haberin olsun....:queen::queen:

way bilmediğimiz birşeymi biliyorsun ALP varsa bir bildiğin açıkça yaz burada biz bizeyiz kimse duymaz :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
way bilmediğimiz birşeymi biliyorsun ALP varsa bir bildiğin açıkça yaz burada biz bizeyiz kimse duymaz :queen:

Lan benle ne alakası var.... Pişman ettiniz ha..İyiki bi espri yaptık ha...:pr::pr:

Sn elime düşmezmisin karabağlar tayfası seni..Elbet yakalarım fırından çıkarken....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Lan benle ne alakası var.... Pişman ettiniz ha..İyiki bi espri yaptık ha...:pr::pr:

Sn elime düşmezmisin karabağlar tayfası seni..Elbet yakalarım fırından çıkarken....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

eee boşuna dememişler bin düşün bi söyle diyee
vurursun tabii şimdii başını taşlaraaa
senn duva et yarımız firarda:queen:

artçısıda bayanmış

arkadaşlar dün bizim bi tanıdık siyah motosikletli, bi bayana çarpmış = alp_tunay sanırım bööle anladı :queen:
(tanıdığın siyah motorluymuş artçısı bayan varken başka bi bayana çarpmış)

arkadaşlar dün bizim bi tanıdık, siyah motosikletli bi bayana çarpmış
(motosikletli bayanın artçısıda bayanmış)

üff çok karşık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar