burda damı buldunuz beni,pes wallahiwaaay ekambaaa,md'yi bitirdin sıra buraya mı geldi :queen:
Buralarda bu tarz videolara sıcak bakmazlar haberin olsun.
Sosyal mesaj içerikli video koy,ne bilim sinyal verip kavşak dön,kaskla fln motora bindiğin gözüksün,kırmızıda dur vs. :cherry:
her şeyi bırak bu video'yu çeken senin hollanda'lı akrabaydı dimi?Nasıl kıydın kendi motoruna?Hani vermezdin kimseye :silent:
Pınarr: bu topice sadece somalı,somalili ve klavye gazcılığı üstün insanlar girebilir :queen: ,ben ekmabayı md'den tanıdığım için yazdım
HFC üyelerinin bu tarz topiclere yazması sakıncalı :cherry:
dostum biri sana seslendi md den,hadi bi bakıver bi zahmet:bounce:Peki abi,yaşına saygı duyuyorum yaşasın MV AGUSTA :rendeer:
altındaki rr1000 e nal toplatır ama:queen:@ryant
Birde harbi harbi alet gitmiyo onu gödüm.:queen:
haklısın,az gazlamadık senle,nasıl da biliyorsun amaabi yapma gözünü seveyim hemen sil yazınııı adam forumsuz kalcak burdan da atıcaklarSende 1000RR olabilir ama söz konusu klavye gazcılığı oldu mu EKAMBA'nın üstüne tanımam pes ettirir adamı valla :queen:
altındaki rr1000 e nal toplatır ama:queen:
denemesi bedava:cat:
bu arada videonun çekildiği yer izmir sabuncubeli
duymuşundur belki,daha iyisini çekip koymanı 4 gözle bekliyorum dostum:cat:
büyüksün baba......(25 karekter)Ben motor sürmekten anlamam, çok ucuzdu o yüzden aldim.:cherry:
R1'i de uygun verirsen alırım, zaten gitmiyo, herkes şahit.:queen::queen::queen:
büyüksün baba......(25 karekter)
Ben motor sürmekten anlamam, çok ucuzdu o yüzden aldim.:cherry:
R1'i de uygun verirsen alırım, zaten gitmiyo, herkes şahit.:queen::queen::queen:
aye: o beyaz çoraplı elemanı gördükten sonra ekamba ve çevresi ile çok fazla samimi olmadığımı belirtme ihtiyacı duydum :queen::queen::queen::queen:
R1'i en son 16'ya bırakçaktı,temiz motor ama.Viraja girmemiş,makasa yatmamış.:rendeer:
devil eksozdanmı bahsediyorsun,haklısın,ezik markaya ezik eksoz yakışır:farao::farao::farao:Hayırlı olsun,elimde egzoz war 2007 RR 'a göre çiçek maşallah... Gerçi ekamba yrn bu başlığı okuyunca mok atar benim egzoza ama neyse :mrgreen: