arka tekerim koptu!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah korumuş büyük geçmiş olsun
kime nedesek boş yapanamı yaptıranamı gelişine izin verenemi bilmem:farao:

abi çok geçmiş olsun.bendede matrix var hep düşünüyorum yolda giderken teker koparmı diye.çünkü bizim motorların arka lastigi tek taraflı tutuyor.devamlı kontrol ediyorum ama demekki böyle bi ihtimal var.çok geçmiş olsun tekrar.

abi çok geçmiş olsun.bendede matrix var hep düşünüyorum yolda giderken teker koparmı diye.çünkü bizim motorların arka lastigi tek taraflı tutuyor.devamlı kontrol ediyorum ama demekki böyle bi ihtimal var.çok geçmiş olsun tekrar.

cok saol abi usta zamanında cift amortisor yapalım demişti bana ama baya masraflı bi iş oldugu için durumum yoktu demekki yapmak lzmmıs ozamn on teker gibi daha guvenli olur sende dikkat et bu konuda:rendeer:

Dostum geçmiş olsun. Hızının düşük olması seni kurtarmış. Hasarlı bölgede yakıt deposunun olması ve darbe almaması büyük şans. :cat:

Verilmiş sadakan varmış be abi hızın düşük olması da büyük şans...Tekrar tekrar geçmiş olsun

şaka gibi yaaa... gerçekten de bart1969 un da dediği gibi ne olacak bu çin malı motosikletlerin hayatımıza etkileri... hayat bu kadar ucuz maalesef. gönül isterdi ki herkes bmw alsa. ama olmuyor işte... bu piyasa şartlarında çin gene aynı malı üretecek, biz yine aynı motosiklere mahkum olup alacağız...

geçmiş olsun dostum...büyük geçmiş olsun...

arkadaşlar ne demeliyim bilmiorum o anı anlatmak gerçekten çok zor abi anda oldugunuz yerde kalıyosunuz ve arkanzda teker yok ben sanslıydım brz oldugum yerde kaldım allah korusun olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum..
bugun iftara dogru avrupa yakasından anadoluya geciyodum genelde feribot kullanıyodum ama bugun köprüden geciyim dedim iftarada az kaldıgı için hızlıca geçtim yollar bostu nispeten
temden cıktıktan 2-3 km snr arka tekerde bi cekme hissettim servise yakındı evden once oraya ugrıyım dedim nolur nolmaz die ama cok gitmeden bi anda motorun arkası coktu motor baarmaya basladı kafamı cevirdigimde teker yoktu motor yerde duruyodu allahtan 20-30 gibi bi hızdaydım direk motorun ustune dengeli bi sekilde dustu ve kaldı oylece allahtan o anda arkamda araba falanda yoktu
motordan indigimde arka jant gobekten kırılmıs balatalar etrafa daalmış arka teker benzin deposuna kadar cıkmış ve sıkısmış bi vaziyetteydi
uzun lafın kısası o anda ya 5 dakka once kırılsa ne hala gelebilcegimi dusundum ve cok kotu oldum diyecek hiç bişey yok verilmiş sadakamız varmış cok ucuz atlattım..

kardes allah korumus daha beteri benim basıma geldi otobandan cıktıkdan 10dk sonra falan sehiricindeyken motor 2ye ayrılmıstı. sağlık olsun diyebileceğimiz birşey yok çin malına binerken baştan göze almış oluyoruz zaten bunları

bu konuyu okurken daha önce birininde arka tekeri kopmuştu olaya bak die geçirdim içimden.. Sonra baktım iftar dio dedim noluyo :p
Hortlatmasanıza arkadaşım topicleri :p

çok büyük geçmiş olsun inşallah pek bi masrafa sokmaz seni aman dikkat.....!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu böle başlık hortlatılır mı? olay olalı 5-6 ay olmuş..
neyse.. çin malları hakkında bişi daha gördük.. yok motoru ortadan ikiye yarılanı, yok arka tekerleği kopanı.. allah allah.. can taşıyor millet bunun üstünde yahu..
bu kadar da az haysiyetli esnaf olunmaz ki.. milletin canı ile oynamak bu kadar kolay mı?

bende aradım muharremi kardeş noldu ya geçmiş olsun dedim. noolmuş ki dedi. arka tekerin kopmuş ya dedim. o dediğin 6 ay önceydi biri hortlatmış topiği dedi. ama ii atladım ya ::D

hortlaması iidir :) herkez görsün bu cin mallarının ne oldugunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar