arka tekerim koptu!

arkadaşlar ne demeliyim bilmiorum o anı anlatmak gerçekten çok zor abi anda oldugunuz yerde kalıyosunuz ve arkanzda teker yok ben sanslıydım brz oldugum yerde kaldım allah korusun olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum..
bugun iftara dogru avrupa yakasından anadoluya geciyodum genelde feribot kullanıyodum ama bugun köprüden geciyim dedim iftarada az kaldıgı için hızlıca geçtim yollar bostu nispeten
temden cıktıktan 2-3 km snr arka tekerde bi cekme hissettim servise yakındı evden once oraya ugrıyım dedim nolur nolmaz die ama cok gitmeden bi anda motorun arkası coktu motor baarmaya basladı kafamı cevirdigimde teker yoktu motor yerde duruyodu allahtan 20-30 gibi bi hızdaydım direk motorun ustune dengeli bi sekilde dustu ve kaldı oylece allahtan o anda arkamda araba falanda yoktu
motordan indigimde arka jant gobekten kırılmıs balatalar etrafa daalmış arka teker benzin deposuna kadar cıkmış ve sıkısmış bi vaziyetteydi
uzun lafın kısası o anda ya 5 dakka once kırılsa ne hala gelebilcegimi dusundum ve cok kotu oldum diyecek hiç bişey yok verilmiş sadakamız varmış cok ucuz atlattım..

geçmiş olsun kardeşim verilmiş sadakan varmış nasıl olur o iş ya :pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
nasıl bir şeydir bu yaaa
Allah korumuş arkadaşım, verilmiş sadakan varmış
çok geçmiş olsun
korumaların üzerindemiydi?

arkadaşlar cok saolun:rendeer:
kırılan parcayı biraz inceledikte sanırım onceden catlamış ve ben ole baya bi yol almışım ve gerçekten olabilcek en guvenli sekilde ve anda kırıldı..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok çok geçmiş olsun.:rendeer:

Hocam senin motorun markası modeli neydi.:silent:

nasıl bir şeydir bu yaaa
Allah korumuş arkadaşım, verilmiş sadakan varmış
çok geçmiş olsun
korumaların üzerindemiydi?

evet korumalarımla kullanıyorum herzmn ozellikle bu gunlerda hava kotu oldugu için yavas ve dikkatli kullanıyodum ama nolursa olsun temde 100km hızda o tekerin kırıldıgında hangi koruma ne işe yarar mrk ediyorum..

Çok çok geçmiş olsun.:rendeer:

Hocam senin motorun markası modeli neydi.:silent:

abi ben muharrem dun cenazede birlikteydik ya kızıl sakkallı olan:cherry:

Son düzenleme:

GKN

yapma yaa
allah korumuş hee,
abi ne yaparsak yapalım çinlilerin sonu..

cok teşekkür ederim hepinize:rendeer: nedense hep saka gibi kazalar buluyo beni martı teker sıradakini tahmn bie edemiom:queen:

Geçmiş olsun Muharrem.Daha önce ağır bi darbe almışmıydı jantlar?

yani istanbulun yollarını biliosun abi on teker ciddi darbeler almış olabilir ama arka bilmiyorum..

Geçmiş olsun milin çatlaması ayrı, kırılıp tekeri ayırması ayrı bir tuhaf. mil pek kalite değilmiş demekki. Badal falanmı düştün yüksek hızda sert bir şekilde çakıldıysa belki olmuştur.

çok geçmiş olsun arkadaşım verilmiş sadakan varmış gerçekten..............tez zamanda bi fakirfukaraya hayır yap bu olayı ucuz atlatmış olmandan dolayı emi kardeşim tekrar geçmiş olsun dileklerimle

mhrrmkpnr geçmiş olsun Allah korumuş bi fakire sadaka vermelisin bence :wiinkk:

Ondan sonra şu motorlardan kurtulsak bende bugun kaldım yolda, akunun kutup başı cıkmış :silent: Allahdan hallettik.. Tekrar geçmiş olsun..

mhrrmkpnr geçmiş olsun Allah korumuş bi fakire sadaka vermelisin bence :wiinkk:

Ondan sonra şu motorlardan kurtulsak bende bugun kaldım yolda, akunun kutup başı cıkmış :silent: Allahdan hallettik.. Tekrar geçmiş olsun..

kesinlikle katılıyorum kurtulmak lazım bian once km ne derse desin cin malı motorlara guvenilmiyo canımız soz konusu aletin yapacagı sacma bi sey hayatımıza malolabilir..

merhaba arkadaşlar ben daha az önce üye oldum siteye we bu haberle karşılaştım çok üzüldüm kardeş gerçekten geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar