Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu adamı fürek diye boşuna demiyoruz bazı kardeşlerde onu korumaya çalışıyo ahanda size ibret vesikası belgeler yandaşlarının ne diyeceğini merak ediyorum gelin yanlışdan bir an önce dönün adam sizide harcıyo bizide aklına estiğine kitliyo beni kendi arkadaşlarıma saldırmam konusunda kandırmaya çalıştı ama yemezler bu sitede tek fürek var oda herkesin bildiği panda mete_handır

aşşağıdakileri tansiyonu ve sinir'i olanlar okumasın :mrgreen:

teklifpm2.jpg

teklif1uj0.jpg

teklif3gu2.jpg

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
erkek adamın msn deki yazı karakteri pembe olur mu?

lem noluyo kirli çamaşırlar. at izi it izi tiger iziamanınn ortalık fena karışcakkkk

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abow neler okuom böle. Bu arada mete_han ne ayak pembe renk felan ben seni böle bilmesdim yaw :queen:

Ahaa.. Şimdi metehan abim yandı... :)

*** EDIT ***
Ayrıca Metehan abi sen bana MSN'i sevmiyorum demiştin..
Kendisi demek ki MSN'e giriyormuş..
Bana da yalan söylemiş sizin fürek..

Bora abi, bu gönderdiginiz ve aldıgınız iletilerin altında ne yazıyor ?? :cherry:

Son düzenleme:
Ben bu yazışmalardan anlıyorum ki, gündeme gelebilmek için yapılan reklamlar.. :queen:

benim tercihim eflatundur msnde...Serhat abi valla yalvarıyo nolur aç msni diye...yoksa biliyon sevmem ben...:mrgreen:

ya biz boşuna fürek demiyoruz herşeyi ele veriyo adamı açıkla kurtul kardeşim hibinyoyum de nolcak sanda tercihinede saygımız var :farao:

du bekle bakayım fırıldanyodis...esas bomba geliyor...madem öle işte böle...:queen:

az bekleyin bakem...:bounce:

Son düzenleme:

sevgili SMIRNOUF ve SATO kardeşlerim...fena halde kandırılmaktasınız...bu hibinyo GS li falan değil...bide utanmadan çaktırma diyo...yani beni bile kırdını zbu mevzuda...davamız yara aldı...adam sizin zaaflarınızdan yararlandı...kekledi ...

Bora abi, bu gönderdiginiz ve aldıgınız iletilerin altında ne yazıyor ?? :cherry:

nasıl serhat anlamadım sorunu iletilerin altında derken?

feykmiş hepsi gerçek fürek olduğunu ispatlıyorum işde varmı daha ötesi :cherry:

rffrfrfou6.png

aha şimdi zıç.ık :pale:

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
defalarca uyardım buralarda yalandan efelik yapma, el elden üstündür deyi; dinlemedin.
şimdi kuyruk acısıyla intikam peşine düştün, fitne fesat hesabı yapıyorsun ya o da sökmedi, bora bizi satmadı, haber verdi.
şu sözü unutma:
nerden dönersen dön, dönek derler :queen:

rffrfrfou6.png

aha şimdi zıç.ık :pale:

tamam bende itiraf ediyom o zaman...demekki davamızı şereflice sürdürmüyomuşum...:queen:

ama yaptığım normal bişey...kaleyi içten fethetmeye çalıştım oolmadı napim abi...olmadı...:pale::pdüşman her şeyi denemeli...Kahpe Bizans filminide izlemediniz ya...ama bizimkiler sahte bi cimcomluya kapıldılar...valla ne diyim bilemiyom...SMRINO ve SATO iyi okuyun bu yazıları...:pale:

defalarca uyardım buralarda yalandan efelik yapma, el elden üstündür deyi; dinlemedin.
şimdi kuyruk acısıyla intikam peşine düştün, fitne fesat hesabı yapıyorsun ya o da sökmedi, bora bizi satmadı, haber verdi.
şu sözü unutma:
nerden dönersen dön, dönek derler :queen:

ne alp ne sen..nede Bora birbirinizi satmazsınız kanka...sağlam bi kalesiniz...dıştan yıktık ama içten olmuyor bi türlü...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
tamam bende itiraf ediyom o zaman...demekki davamızı şereflice sürdürmüyomuşum...:queen:

ama yaptığım normal bişey...kaleyi içten fethetmeye çalıştım oolmadı napim abi...olmadı...:pale::pdüşman her şeyi denemeli...Kahpe Bizans filminide izlemediniz ya...ama bizimkiler sahte bi cimcomluya kapıldılar...valla ne diyim bilemiyom...SMRINO ve SATO iyi okuyun bu yazıları...:pale:

ne alp ne sen..nede Bora birbirinizi satmazsınız kanka...sağlam bi kalesiniz...dıştan yıktık ama içten olmuyor bi türlü...:p

Sonunda anladın yani..... Bakımsız rus tarzanı hala anlamadı seni ya......:pr:

eğlen bakalım şimdilik yarın ola gün ola yarın bende bi bomba patlatırım görürsün tadını çıkar şimdilik şu anların

Serhat abi valla yalvarıyo nolur aç msni diye...yoksa biliyon sevmem ben...:mrgreen:

Hadi reklam yapcem diye uğraşıyosun bari yalan süyleme.. :pr::p

Yahu Bora abi, orada Smirno derken o yazının üstünde bişiler çıkmış.. Onu diyodum.. :queen:
Boşver sen yaw.. Anlarsın yakında.. :cherry:

:mrgreen::mrgreen:

goruntu318pp3.jpg

Kardeşim azcık atalarına layık şekilde davranmaya çalış... :p :p :p

abi hayırdır millet buzda kaymak için sıraya girmişş fırsat kolluyomuş beaaaa:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar