iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sato o motora güvenip te buralara gelmeye kalkma zaten yolda kalman muhtemel. anca gelsen gelsen mete istanbulda ağırlar seni :queen:

batu o gün ayıp ettiniz, durmayarak. ilerden u dönüşü yapıp peşinize geldik ama siz yoktunuz piyasada.
o gün motor leventteydi, benzini bitirmiş sefil, eve gelirken bi baktım motor tekliyor son 200 metreyi salarak geldim. en yakın benzinlik 2 km kadar ilerde, 2 gün motora binemedim, arkadaş bi bidon benzin getirdi de evden çıkabildim, tuvalete bile bu zıkkımla gidecez yakında :queen:

smirnof bizim samsunda da bir laf var: sana bi korum istikamet çorum, yanlış anlama ama anlasan da pek önemli değil.

biz dönüşte uğruyacaktık diye durmadan devam ettik dönüştede alinin yanına uğradık senin benzinin bittiğinden makara vardı biraz sonra devam ettik:wiinkk:

yok len...arada bir takılıyoz işte...oda "bakımsız rus tarzanı" diyoz...daha ne hibinyoluğumu gördün..

yok len...arada bir takılıyoz işte...oda "bakımsız rus tarzanı" diyoz...daha ne hibinyoluğumu gördün..
bunu alp veya diger kekolardan duydugumda normal ,cunku dost dusman olayi,ama senden duyunca dogal olarak acaba satiliyommu diyom kendi kendime :silent:
sen öyle dedikten sonra elbet deneriz.

ama yikamazsan ben sana vurcam,bakalim 2 sene duvarlara yumruk calistiktan sonraki halimi gormus olurum.olursem karismam,bastan anlasalim :cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bayram traşımızı da olduyduk, cildimiz bozulmasa bari

smırnocum şimdi ben pandayım ya...bunu kabul ettim artık...alnımıza yapışmış...hepimizin bir lakabı var...

biz kardeşiz sen benim abimsin şimdiye kadar sana yaptıklarım için affet beni bora abi seni üzdüysem affet beni. bizim kardeşliğimiz hiç bitmez bu sene yine şampiyonuz ama sion maçını pek hafife alanlar var. her zman her yerde şampiyon. gönüllerin şampiyonu
galata5mc7dr6uyer7.gif

sevgili SMIRNOUF ve SATO kardeşlerim...fena halde kandırılmaktasınız...bu hibinyo GS li falan değil...bide utanmadan çaktırma diyo...yani beni bile kırdını zbu mevzuda...davamız yara aldı...adam sizin zaaflarınızdan yararlandı...kekledi ...

ah kankacımm ah...adam hepinizle oynadı cimbomluyum diye...

Motosikleti
Forza250-cygnusL

sevgili SMIRNOUF ve SATO kardeşlerim...fena halde kandırılmaktasınız...bu hibinyo GS li falan değil...bide utanmadan çaktırma diyo...yani beni bile kırdını zbu mevzuda...davamız yara aldı...adam sizin zaaflarınızdan yararlandı...kekledi ...

Sen sat adamları..Bakımsız d rus de tarzan de ondan sonra yalakalık yap.....:farao::farao::farao:

Ayıp ayıp....:farao:

vay kum çuvalı vaayy. ne dümenler çevirmiş bize yaav. batu küsme be kanka. bIrakmam ben sizi.

bu arada bayramınız kutlu olsun. bayram harçlıklarını hesabıma yatırırsınız.:rendeer:

benimde elimde gsliolduğuma dair ispatlar var olay tam öyle değil yayınlarım görürsünüz :farao:

vay be bi zamanlar efsane geyik kadrosuyduk...ama içimizde İrlandalılar belirdi..

altdaki nar gibi kızarmış üstekinin renginde değişiklik yok altdaki daha göz alıcı üsteki baktıkça iştağım kaçıyo :p:mrgreen:

kankamin donusu serefine hortlatiyorum , vatana millete hayirli ola :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar