[Adana - MT]

walla olayı hatırlamadığım için bu kadar dalgaya alıyorum :) bi de olayı tam olarak hatırlasaydım aboooooooooooooooooooooooo

party heyecanı ile msj yazdığımdan kaza yazılarını okumamıştım.

geçmiş olsun kardeş, Allah beterinden saklasın :rendeer:

Allah hepimizi kazadan, BELADAN korusun !!!

Niye telefondan?Buradan konuşalım, herkesin haberi olsun.Yoksa haberi olmasını istemedigin kimselermi var?:silent:

@BUnReCU

teşekkür ederim arkadaşım. walla cidden bayağı kaptırmışsın kendini bu parti işine. 2 sayfadır benim kaza muhabbeti dönüyor onu bile görmemişsin yaw :)

Bütün Adanalı hemşerilerimin Bayramını kutlarım,Hayırlı Bayramlar...

Gelmiş ve gelecek bütün bayramlarınızı kutluyorum önümüzdeki bayram kutlamalarının borcunu ödemenin mutlluğu içindeyim:rendeer:

oh be güzel bir mangal oldu kimse alınmasın arkadaşlar aniden cıktı resimleri eklicez inşaallah :mrgreen:

Vallahi ya iyi yedik gece gece.Anıl rüyamızda karabasan görmiyelim bu kadar yemekten sonra :mrgreen:

yrn yarım kaldımız yerden devam karabasanada bişiler ayarlarız artık:queen:

arkadaşlar kask arıyorum da birkaç yere baktım, fiyatlar bayağı bi değişken. Gazipaşanın oradaki Kawasaki bayisine gittim, gizerlerin arkasındaki yamaha'ya gittim, fuzuli caddesindeki(merkez parkın orası) hondaya gittim. bunların dışında kask temin edebileceğim, en azından fiyat alabileceğim yer var mı?

Tyler müracat BuNReCu ya yani Burcu ya :)

hemen abi :wiinkk:

BuNReCu'nun dikkatineeeee

kask arıyorum da birkaç yere baktım, fiyatlar bayağı bi değişken. Gazipaşanın oradaki Kawasaki bayisine gittim, gizerlerin arkasındaki yamaha'ya gittim, fuzuli caddesindeki(merkez parkın orası) hondaya gittim. bunların dışında kask temin edebileceğim, en azından fiyat alabileceğim yer var mı?

walla özelden mesaja atıcaktım şu nedenden dolayı atamadım:
BUnReCU isimli üyemizin mesaj kutusu doludur. Eski mesajlarını silmeden yeni Özel Mesaj alamaz. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar