Allah korumuş dostum büyük geçmiş olsun...
Benimde eski motorum ARN idi. Ama eğer başıma böyle bişi gelse ben kesin dava açardım! Çinli olabilir ucuz olabilir ama en fazla performansı düşük olabilir ya da uzun ömürlü olmayabilir. Hiçbir şey insan hayatını tehlikeye atacak kadar ucuz olamaz.
MrSandman'e katılıyorum. Herşey anlayışla karşılanabilir de, senin başına gelen direkt insan hayatı ile ilgili. Bu ürünlerin belli bir kalite standartı, elverişlilik belgesi falan yok mu? Böyle birşey olması çok entresan. Kasıtsız (dolaylı olarak) adam öldürme gibi birşey bu, arka lastik çıkması ne demek yahu...
Çok çok geçmiş olsun, bence bu olayı distrübütöre falan bildir, olay yerini fotoğrafla, birkaç belge, bilgi hazırla ve dava yolunun açık olduğunu unutma. Şöyle birşey var eğer bir serilerinde böyle bir hata varsa ne bileyim, geri toplarlar belki (geri alacaklarını pek zannetmiyorum ama dava edip kazanırsan belki yargı zoruyla yaparlar), en azından belki bir önlem alırlar. Böylelikle başkalarının başına aynı olayın gelmesini engellemiş olursun. Çünkü anlattığın kadarıyla senin ciddi bir darbe almışlığın yok arka tekere, bu durumda olay üretim hatasını ya da uygunsuz malzeme kullanımını işaret ediyor... Tekrar tekrar geçmiş olsun...