edit yapsan nolcak,diger kullanicilar alinti yaptiginda yazdigin ilk metin gecerli kalir,her daim bulacaktm yazini :bounce:
hadi laa ordan,nabayim yanii ,arkamdan kuyu kaziyolar ???
ama sana actigim konu 22. sayfaya kadar uzamis.neden acaba?? konuyu ilk actigimda digerlerinin gelmesi icin 1 hafta bekleyen dedemdi dimi ayrica ? korkak fodul :queen:
Neden 22. ci sayfaya gelmiş hayatım.... Çünkü popüler adamım.... Saolsunlar seviyorlar beni........:cat::rendeer::rendeer::rendeer:
1 hafta yoktum çünkü konu dışı takılmama kararı almıştım... Ben sizin gibi lüzumsuz yazılarla vaktimi harcayamam....:cat::cat:![]()
gonul almasinida bilirmis abim :queen::queen::queen::queen:
Neden 22. ci sayfaya gelmiş hayatım.... Çünkü popüler adamım.... Saolsunlar seviyorlar beni........:cat::rendeer::rendeer::rendeer:
1 hafta yoktum çünkü konu dışı takılmama kararı almıştım... Ben sizin gibi lüzumsuz yazılarla vaktimi harcayamam....:cat::cat:![]()
bu topiğin 22 sayfaya ulaşması bizim keko çetesine kitleme çalışmalarımızın bir eseridir, görülüyor ki başarılı da olmuşuz :cherry:
savaşta kaybedip masada kazanmaya mı çalışıyorsun? neyi kazandınız bi söylesene, kazanmışlarmışmış! 2 kişilik bir yarışta ikinci oldunuz büyük başarı, teneke madalyayı haketiniz :queen:
onurlu bir mücadele vardı evet, ama bu sadece bizim cephemiz açısından geçerli bir durum
teşikilatımızın diğer üyelerini senelik tatile gönderdim, gültekin kardeşi de emekli ettik. işleri devraldım ama yetmiyiniz be hacı, çalışma yapıp örgüte birkaç eleman daha topla da az heyecan gelsin :ala::
la bırak bu konuşmaları da bir icraat görelim, tek atımlık tüfenkmiş, mantar tabancası seni :queen:çatapat gibi' Alıntı:aynen paşam...tek atımlık tüfeksin işte kabul et...halen name yapıyosun...hadi vur beni...ahhh...ama bizim taygır kurusıkı çıktı...sadece ses var...:mrgreen:
sato abartma istersen 79 doğumluyum.
yaww ben bıktım artık bunlara kitlemekden bir müddet sonra tat vermemeye başlıyo yeni elemanlar bulsalarda azcık onlara kitlesek kitlemenin nirvanasına ulaşmışın daha ne yapatım mete ambiyans ambiyas dedi yaptık ona googlede ambiyansı girsik google ye yazsın fürek
tiger kanka sende bıkarsın dicem ama bunlar kitlendikçe daha çok coşuyo daha fazla kitle beni diyo bağımlılık yapıyolar keratalar..
hayırdır?tamam daha ufakmışın sen söle şimdi ben samsuna gelmek istiom müsaitmisin bi aksilik çıkmassa bayramdan sonra gelmek istiom. yatılığa kalmaycam haa.
tamam daha ufakmışın sen söle şimdi ben samsuna gelmek istiom müsaitmisin bi aksilik çıkmassa bayramdan sonra gelmek istiom. yatılığa kalmaycam haa.
bora abi ben seni sevmeye başladım yhaa. sana kitleyesim gelmio. neden acaba sana olan hislerim deişti:rendeer::rendeer:
gezmeye gelcem motorlamı gelsem ne diom. kaç km edirne samsun arası. racer ı da sattık kaldık mondial 100 e.:farao:hayırdır?
yol masraflarını bana yüklemediğin sürece bir sorun yok, gel, gerekirse ağırlarız
kardeşim benim duygular karşılıklı :rendeer::rendeer: gs li olman senin eksiksiz biri olduğunu gösterir füreğin 1-değil 2 eksiği var fenerli olmasından başka diğerini sadece biz değil tüm net camiası biliyor google sayesinde
cepheyi içerden yıkmaya çalışıyorlar tamam. sato düştü tekrar ediyorum sato düştübir gs uğruna oğlancıl oldu :cyclopsan metehandro yeni LZ açmalıyız
tamam.
pazar günü samsundaydık tiger murtafanın benzini bitmiş:mrgreen: leventin selamı var öyle söyledi![]()
ruslarin bi sozu var biliyonmu : uje ti zaibal.ulen hala bunu iddaa ediyon,hadi sen git sicta pokundan kale yapbu topiğin 22 sayfaya ulaşması bizim keko çetesine kitleme çalışmalarımızın bir eseridir, görülüyor ki başarılı da olmuşuz :cherry:
kiltiken arada giriyo siteye ama konu disi sokagina 2 blok bile yaklasamio :queen:kim kazandı sence...kan kaybeden sizsiniz...Kıldiken yok...alpde kaçtı gibi oldu...tek başına savaştın...onurlu mücadeleydi...ama kaybettin...:bounce:
daha oncede yazdigim gibi,elimizde bir tek taygir kaldi,onuda idareli kullaniyozyav abi bırak bize hikayeyi biz burda sen teksin diye sıkıştırmıyoz seni bak dikkatini çekerim hepimiz online oluoz ama bakıom yha mete abi kitlio ya smir kitlio batu icraatta giremio ee ben daha ne kitleyim sana büyüğümsün dedem yaşında adama kitlemeye utanıyom sen torunun yaşında bana kitliyosun. en çok gitmek istedim yer samsun benim bütün masraflarımı karşılarsan ghelcem elini öpmeye.:rendeer::rendeer:
anlaşıldıı tememm...satoyu düşman esir aldı tememm...smirnoda Casuslar tarafında zehirlendii tememm..ciddi tebbirler gerek tememm.
.ıçtık...tamm...:queen: