Evet Başlangıç Motoru olarak CBF600 çok ideal...

insan bununla motosiklete başlarsa daha başlamadan biter zaten.biz boşunamı scooter la başladık.biri inanıpta almasa bari:cyclopsan

evet ya 2.el temiz bi hayabusa ile mümkünse turbo hayabusa olsun başlanbiilir
gerekli olan malzemeler parası olupta güzel bi tabut almak istiyen bi arkadaş
böyle gözü paradan başka bişey görmeyen satıcılar bundan cok var zaten bi de ekstra ahşap tabut
k.bakmayın sert bir msj oldugu için sözüm meclisten dısarı
bu arada cbf olukca cigerli ve güzel bi makinadır
bakımlarını aksatmak sanırım sizin hatanız olmus ama ondan 500/600 cc performansı beklemekde hayalcilik olur
yüksek cc ile bırakın başlamak kullanmak bile oldukça tehlikelidir
tecrübeye sabittir bikaç tane 500/600 cc motordan
saygılarımla

evet arkadaslar 600cc direk baslangıc motoru olamaz ama abartanlarda var once 125den baslayın sonjra 250 sonra 400 sonra 600cc falan diyolar bence buda bi o kadar sacma sonucta adam cbr125r la baslayıp iice ogrendikten sonra (teknik acısından) 600f yada RR a gecmesi cok normal geliyor bana sonucta bi tecrube var yanii neyin ne oldugunu biliyor sadece daha büyüğüü bu birazda sürücüye kalan bişe... diye dusunuyorum :s

Başlangıç motoru olamaz bence de 600 cc için erken sayılır...

(Hiç olmazsa 2-3 ay küçük cc gerekmez mi ?)

:pale:

Hınzır ;

ben kaç ay zealsun kullandım bilmiyon mu ?

hatta tepetepe kullandım diye eleştirmiyor musun hep ;

hafta sonu bir kurs aldık akıllara zarar ,

yazdım okudunuz mu ?

(Bu arada zealsunda acayip bir ses var çözemiyorum , siboplardan değil bir gıcırtı var içerde)

Satılmaz böyle bu makina Asla !!!

Hınzır ;

ben kaç ay zealsun kullandım bilmiyon mu ?

hatta tepetepe kullandım diye eleştirmiyor musun hep ;

hafta sonu bir kurs aldık akıllara zarar ,

yazdım okudunuz mu ?

(Bu arada zealsunda acayip bir ses var çözemiyorum , siboplardan değil bir gıcırtı var içerde)

Satılmaz böyle bu makina Asla !!!
sanırım üst kafayı actırman gerekebilir zealsunlarda böyle bir sorun duymustum biraz arastırsan sorunu cözebilirsin sanırım üst kafadan kaynaklı bi sorun sübab ayarıyla gecmiosa actırman gerekebilir

arkadaşlar niye kendinizi yoruyosunuz üzüyosunuzki anlamıyorum...3 senelik motor hayatımda öyle insanlar tanıdımki bundan daha yüksek cc ile başlayan bile var arasında...biz ne dersek diyelim yine herkes bildiğini okuyacaktır...araştırmadan ordaki arkadaşın yazısına bakarak alıp binecek adamda nasrettin hoca misali kendi bindiği dalı keser...yani boşu boşuna kendinizi yormayın siz ne derseniz diyin yine herkes kendi bildiğini okuyacaktır...

Ben de 500cc alıcaktım. Babam sınırladı beni. Şahsi kararım değildi :mrgreen:

Fakat 250cc geçiş motoru ve başlangıç motoru olarak güzel bir seçim. 250cc den sonra 500-600cc almak mümkün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar