[İzmir - MT]

abicim ben en öndeyim bu resimler arkadan çekilmiş. İşte devamı arkadaşlar...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yarın bayramlaşma var.... Haberiniz olsun... Topiği açtık onayda şu anda....
Herkesi bekliyoruz.....

::evil::::evil::dur sımdı dur dur bu gezıden benım neden haberım yok????::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::ranntign::ranntign::ranntign::rantinp:::rantinp:::rantinp:

Moderatör (forrap)
Bikerboy sen tanımsız bir adamsın yaaa :silent: Seni neyle tanımlayacağız biz :silent:Töbe töbe...

------------

Beyler karmacoma mıza er5 aldık bu gün :) Hayırlı uğurlu olsun diyorum buradan kendisine tekrar :rendeer: Çok güzel bir alet aldı,kazasız belasız biner inşallah...
Artık aramızda iki teker daha var(hoş o 2 teker fazladan getiriyordu her seferinde,araba ile geliyodu ama :))...Başlık açılmasını istemedi (aslında ben açıcaktım ama tereddütte kaldım:)),istediği gibi olsun.Açmayalım başlık madem...
Sevincini burada paylaşalım:)
Cidden çok sevindim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun... Güle güle bin karmaşıkçomalak... Güzel makina aldın....

Kazasız belasız...........:rendeer:

Moderatör (forrap)
Sabah sabah senin suratını görmek pek hoş olmadı ama yinede teşekkürler abi geldiğin için :mrgreen: :wiinkk:

Şaka maka saol... :)

merhabalarrrrrrr slm izmirli arkadaslar ben izmirli degilim ama size katılmak istiyorm ben ayvalıktan katılıyorm
::evil::::evil::::evil::

Mustafacımm, Allah kaza bela vermeden keyifli sürüşler yapman dileğiylee Güle güle kullan Er-5'ini.. :rendeer: Darısı olmayanlarınn başınaaa.. AMİNNNN ( Ben ilk sırayı aliimmm.. :queen: )

Mustafacımm, Allah kaza bela vermeden keyifli sürüşler yapman dileğiylee Güle güle kullan Er-5'ini.. :rendeer: Darısı olmayanlarınn başınaaa.. AMİNNNN ( Ben ilk sırayı aliimmm.. :queen: )

2. sırayıda ben alıyımm dicem ama
ben sıraya gireli yıllar oldu
hala değişmedi şu malum listedeki durumum:pr::pr:

mustafa hayırlı olsun çokk sevindimm
kazasız belasız kullanman dileğiyle

bir tane patlak vardı şimdide ÇATLAK geldi ben artık 3 üncü olurum yollarda alışmıştım ikinciliğe ama ne yaparsın bunada alışmak lazım tekrar başa oynamak için z 750 almak lazım

en başta dost insan chatkutumun istihbaratı ve elçiliği ile başladı mevzu , ilk kocaman teşekkür ona, :rendeer:

soora bu gün sabahın köründe uykulu gözlerle adını söölemek istemediğim bir semtte :) benle buluşan alp_tunay ve APV41 abilerimde beni yanlız bırakmadı , iyiki varsınız walla,

ee modom dostum forrapımda benim gibi aç susuz akşama kadar beşdakka yanlız bırakmadı beni, her aşamada benimleydi onada ne kadar tşkr etsem azdır,

akşama kadar koş koş bi çok zaman bende ne için koşturduğumu bile unuttuğum günün sonunda bi baktım bi er5im olmuş, önce siteye girip forrapın msjını görünce
aa biri motor almış,
allah allah nickide bana benziyo , aa he ya ben bu gün aldım dimi falan diye tekrar hatırladım,
yani anlayacağınız o kadar hızlı olduki henüz durumu idrak edebilmiş diilim

bu senede kendime bööle bi bayramlık aldım işte :)

racing_iski dostum, ı-ben ablacım, böcekcim ve belifeless örtmenim iyi dilekleriniz için çook tşkr ederim

Son düzenleme:
yaw karmakarışıkcomam...motor aldın he..pek sessizdin bu aralar..bir iş var dedim bunda,varmış da...:queen::queen:

neyse bakalım hayırlısı olsun kardeşim..güle güle kullanman dileğiyle...sağlam bi makine almışsın..doğru karar...:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar