şehitlerimizi saygıyla anıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu vatanın evladıyım, günlük ugraşlarında rastgele bi habermiş gibi bazı şeyler dinlenip geçsin istemedim. yüregim parçalanıyor bunları gördükçe, biri imalı konuşur biri siyaset yapar, ama acıyı yaşamayan bilemez.bu vatan hepimizin amacımızı bilmiyorsak biyere varamayız.

Bu kardeşlerimizin hesabını soracagız, iki veya üç yıl içinde gerçek sorumlulardan gerçek bir hesap soracagız

Herşey Vatan için

15 şehidin ardından aldıgım en iyi haber; güney doğuya yatırım yapılacağının söylemenmesi oldu. Bunu yaparak töröre katılımın önlenmsi planlanıyor. Bence son yıllarda alınan en doğru karar. Törör doguya yatırım yapılmamasını bahane ederek kanı kaynayan gençleri toplayıp dağa çıkartıyordu. Bakalım şimdi neyi bahane edecek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sarıkamışta soğuk ,çanakkalede açlık sıradaki ne olursa olsun yılmadık yılmayız

Arkadaşlar Vatan Sağolsun Videolzari Izlemedim 1. Sini Açtiğimda Yarisina Gelmeden Göz Yaşlarimi Tutamadim şunuda Unutmayalim
"şehitler ölmez Vatan Bölünmez" "ne Mutlu Türküm Diyene"

Allah rahmet eylesin. Kac yasinda cocuklar, yaziktir gunahtir. Artik bu sehitlerin hesabi sorulmali, yumruk masaya vurulmali. Cozum degil belki ama bence hemen bugun yarin cok kapsamli bir operasyon ile K.Irak a girilmeli. Haftaya ya da iki hafta sonra girecek isek yada Amerikanin onayi ile girecek isek zaten hic girmeyelim daha iyi.

Allah rahmet eylesin. Vatan sağolsun. Biz de askere gideceğiz. Ölen ben de olabilirdim. Çok üzücü bir durum. :pale:

Ben bu vatanın evladıyım, günlük ugraşlarında rastgele bi habermiş gibi bazı şeyler dinlenip geçsin istemedim. yüregim parçalanıyor bunları gördükçe, biri imalı konuşur biri siyaset yapar, ama acıyı yaşamayan bilemez.bu vatan hepimizin amacımızı bilmiyorsak biyere varamayız.

Bu kardeşlerimizin hesabını soracagız, iki veya üç yıl içinde gerçek sorumlulardan gerçek bir hesap soracagız

Herşey Vatan için

san katılıyorum sorumluları hesap vermeli13 askerimizin şehit olduğu gabar dağı 9 haziran dan beri güvenlik bölgesi.buna rağmen pkklı teröristler buraya nasıl geldi ve nasıl pusu kurdu şehit olan askerlerimiz şırnak sınırından 50km içeride lice ise 250km içeride sonra askerimizi şehit eden hainler nerde nereye kaçtılar herşeyden önce bunların cevabını vermesi gereken bi kurum var
hala sınır ötesinden bahsediyoruz

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
askerliğini siirt te yapmış birisi olarak ,şunu söylemek istiyorum. terör ü bitirmek istiyosak ırak a savaş açmamıza gerek yok ambargo koyup kapıları kapatıcaksın YİYECEK VE SU bunları kestiğimiz zaman tüm teröristleri bize altın tepside sunarlar.çünkü ırak bize muhtaç .haa illaki savaşalım diyosanız o zaman girdinmi komple temizliceksin başka türlü bitmez bu terör. (ŞEHİTLERE ÖLÜ DEMEYİNİZ ONLAR DİRİDİRLER)ayeti kerime.

öncelikle şehitlerimize allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin evet beyler şerefsizce kalleşçe kahpece 13 askerimize bu ramazan ayında kıyan ne idüğü belli olmayan topu topu bir avuç şerefsizi önce allaha sonrada aziz türk milletine havale ediyorum HER ŞEY VATAN İÇİN VATAN SAĞOLSUN

Elintcim ne iyi haberinden bahsediyosun sen???Hiçmi yatırım yapılmadı doğu ve
güneydoğuya, yapılan fabrikaları yakanlar onlar değilmi bizlermi yaktık???Onların niyeti kalkınmak değil kardeşim bölmek,ama başaramayacaklar alçaklar.
Biz karadenizli olarak devlete karşımı çıktık bize nezaman devlet onlardan daha fazla yardım etti???Ama biz devletin karşısında olmadık olmayacağız azmı bizleri kışkırttılar oyuna getirmek istediler???Gelmedik getiremezler bizler o hainler gibi namert değiliz..Hadi bakalım hayırlısı olsun yapın yatırımınızı sonrada yağmalasınlar garibanın vergi parasını....

Zamanında doğuya yapılan yatırımları ve bu yatırımlara yapılan saldırıları tabiki biliyorum. İş makinalarını bomba ile zarar vermek, operatörlerini kurşuna dizmek, ögretmenleri mühendisleri vs.vs. kurşuna dizdikleri günleri unutmadım.Bütün bunlara rağmen yinede doğuya yatırım yapılmak zorunda. Devlet doğuya küstüğü zaman bunların faturası askere çıkıyor ve bayaa agır bir fatura oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazılanlar yazılmış. çizilenler çizilmiş. Ben yorum yapmıyacağım aksi taktirde sonu gelmez bir tattışma çıkacak ve herkesin az çok kalbi kırılacak. vs. Bu yüzden Tüm Yüce TÜRK milletinin Başı sağolsun. Mekanları zaten CENNET. Konuşulacak tartışılacak çok şey var fakat yeri burası değil. Ha bu şu anlama gelmez, Yapılanları UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ. Er geç bütün olanların HESABI SORULACAK!.

ölen 15 şehidin evinde bayram yok......kahrolsun PKK terörü kahrolsun pis türk karşıtları...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forumda siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka ve edep kurallarına aykırı yazılar, hakaret benzeri yazılar kabul edilmez. Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğini kullanarak yapabilirsiniz. Konu başlığı içinde tartışma içerikli yazışmalar yapılamaz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar