X max ile ilgili Çok sağlam görüşlere kronik problemine sürüş keyfine ara hızlanmasına Gerçek son hızına ve yakıt tüketimi gibi bilgilere ihtiyacım var uzun bi yazı patlatabilir mi biri?
YOK mu hiç yahuuuuuuuuuuuuuuuu???????????r:
problemler çok değil ama yolda kalmana sebep oluyor bazen benim gibi bilgin yoksa fazla.
1.Konjektör soketi:Motoru aldığın gibi servise götür ücretsiz değiştiriyorlar.Problemi soketlerin bir tarafının pirinç bir tarafının gümüş(beyaz) olmasından kaynaklanan bir problem.Birde forumu okuduysan akü problemi var ,işte o problemin kaynağı bu yani değiştirince hiçbirşey kalmıyor.(Başıma gelenleri aktarıyorum)
2.İnan başka kronik problemi yok motorların herkesin bir iki şikayeti oluyor ama başka birşey yok.
Kullanım özellikleri tek kelimeyle harika.Sınıfının en büyük jant ölçülerine sahip(ön:15" arka:14")bunu kullanırken anlarsın çok büyük avantajları var.
Motor gücü torku süper 21 bg 22nm yani motor gücünden çok tork veriyor buda rampalarda ve artçıyla giderken çekişi çok iyileştiriyor.Hızlanma gayet güzel şehir içi kullanım özellikleri motor çok büyük olmadığı için rahat.Yurtdışında enjektörlüsü çıktı ama bizdekilerin hepsi karbüratörlü belki 2008 modeller enjektörlü olabilir.Benzin sarfiyatı kmde 110 krş --150 krş arası.Bir depo benzinle 270-300 km arası gidiyor.Genelleme yapmayım benimki böyle yakıyor belki arkadaşlar daha az yaktırıyordur.Son sürat göstergede neyse o 160km.Artçıyla 150km gördüm ama hafif rampa aşağıya.Motor kuru ağırlığı 164kg olması lazım tam hatırlamıyorum biraz ağır ama yolda ip gibi gidiyor.Bagajı çok büyük iki adet büyük kask, mont ,eldivenler ,balaklava,ufak bir tamir seti hepsi içinde.Ya aslında yazacak çok şey var ama almayı düşünüyorsan bence alınacak bir motor,servis problemi parça problemi yok.Benim motor 7000km de üstündeki orjinal bujisi duruyor servis gerek görmediği zaman değiştirmiyor,zorla hava filtresini değiştittirdim keyfe keder.
Şimdiden neye karar verirsen ver hayırlısı olsun.
Son düzenleme: