Bayramda Boluya gelmeyen ne olsun Akınım...Anca canım çıkar öle...hadi bayrama alıverin şunu...cumartesi pazar yapalım rahatca...
@achille Tanısırız İnş.. Mete Abiminde Sozu Var Ekmeyecek Artık Beni...
Ben Bu Necdet Abinin Olayını Duyduktan Sonra Tamamen Bu Organizeyi Unuttum Ya :silent:
Neyse Proyla İşbirliği Yapalımda YeniÇağa Olabilir Diye Düşünüyoruz... Hem Cadırcı Ekip Hemde Otel de kalmak isteyen ekip. Gece Cadırcıların Mekanında Ateş Yakılır Ortam olusur.. Gecede Otelde Kalacakları Bırakırız... Yenıcaga Hem d100 hemde Otoban kenarında Gölü olan bi güzel Mekan... Bakalım Bi gideyimde tekrardan resim fln cekip Yayınlayacagım...
@achille Tanısırız İnş.. Mete Abiminde Sozu Var Ekmeyecek Artık Beni...
Ben Bu Necdet Abinin Olayını Duyduktan Sonra Tamamen Bu Organizeyi Unuttum Ya :silent:
Neyse Proyla İşbirliği Yapalımda YeniÇağa Olabilir Diye Düşünüyoruz... Hem Cadırcı Ekip Hemde Otel de kalmak isteyen ekip. Gece Cadırcıların Mekanında Ateş Yakılır Ortam olusur.. Gecede Otelde Kalacakları Bırakırız... Yenıcaga Hem d100 hemde Otoban kenarında Gölü olan bi güzel Mekan... Bakalım Bi gideyimde tekrardan resim fln cekip Yayınlayacagım...
valla abicim o tarihte ben gelemem...cumartesi 5 e kadar çalışıyorum...akşam yemiyo 330 km...sabah yolculuğuda eziyet ne zaman dönücem...bayramda olurdu bak ama cevap yazan bile yok...achille le berabermi çıkalım 2 kırık...
sırf tarih yüzünden yatar...proyuda bahane etmek istemiyorum...onu zaten kimse sevmiyor...![]()
Ben seviyom olm...Sen istediğin kadar sevme.....:cat:
pis yalaka...Pronunda çok umrundayız sanki ha...:cherry:
doğru delikanlı çocuk bak...içi dışı bir....
20 Ekim öğlen saatlerine kadar İstanbul'da olacağım eğitim için. Kendi yazdığım tarih şu dakika itibariyle bana da uymuyor ne yazık kiale:
geyik yapmayın beyler topici pisletmeyin
Bu gezi bayramdan sonra hava güzel oldugu bi zaman ayarlayalım bence... Cünkü Benim İş nedeniyle En yogun oldugum zaman Bayramlar.. Otobus İşletme
bu bayram sanırım alemlere akamıycamm,yagmurlu hayatta cıkmam bırde oyle uzun yol cekılmez,oturur evımde dvd ızlerım![]()
bizde seni hakiki moturcu sandıydık...yanılmışım....:cherry:ne o öyle yağmur falan tırstın bakıyom...Etfaldeki görüntün başkaydı gözümde...sende tatlı su kelebeği çıktın...tırt çıktın paşam...:bounce:bize KTM ci hadi deyince himalaya çıkacak maynak adamlar lazım...sen Belgradda kaybolursun gibime geliyor..:wiinkk:değilki Himalaya...
ben zaten yagmurlu olacagını bildigim için bayramda geziyi organize etmedim :cherry:![]()