Kankalardan Adana-Hatay gezisi ( resimli )

arkadaşlar ii dilekleriniz için teşekkür ederimm

airman abi umarım bi gün beraber gitmekte kısmet olur:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
helal olsun tam size yakışan harika bir yolculuk.iyi km.resimler harika.ikinizin de emeklerine sağlık.sevgilerimle

gene yapmışsın geziyi tek motorla eline saglık.

Abi gelmiyonuzki çift olalımm:):rendeer:

helal olsun tam size yakışan harika bir yolculuk.iyi km.resimler harika.ikinizin de emeklerine sağlık.sevgilerimle

Bora abi teşekkür ederimm bir gün beraberde giderizz yollarda bi güzel doradoyu çağırır vallaha:rendeer:

iso süper olmuş, tebrik ederim :)

Çok saolasın ozan siz ancakk caddelerde gezin artistlerr:mrgreen::rendeer:

Süper kankalar İso ve de Cengiz tebrik ediyorum gene kendinizi aşmış bambaşka bir maceraya yol almışsınız.Antakyaya o kadar gittim gezdim ama sayenizde görmedigim yerleride gördüm teşekkürler.

Cengiz Spiderman tshirt-ü ne bittim :p

Ayrıca iso sen neden adamı eşşegin yanında çekiosun,dedikodu çıkarmayamı çalışıosun bilelim :mrgreen:

iso sever böyle şeyleri isoya eşek deeee tavuk deeee o anlar:mrgreen::mrgreen:

cengiz harbiden eşşekle arandaki samimiyet nedir ben annamadım adana mt bir açıklama beklior:queen::wiinkk:

:silent:şeeeeeyyyyyyy.hımmmmmmmmm.eeeeeeeeeeeeeeee hah buldum:silent:

eşek erkekti yaw alaa alaaaaaa:mrgreen::mrgreen:

abi şaka bir yana aklınızdan bile geçirmeyin:cyclopsan lan isoooo seni neden ucurumun birinden atmadıysam sanki kim görecektiki arkadan itiverecektim isooo byby :)

gerçekten güzel bir gezi oldu ama bir okadarda yorucu geziden enstanteneler::virajlarda ben kullanırken isonun yusuf yusuuuuf larıı gülmekten öldürdü beni bir sarılması ve cıglıgı vardıki ben bile korktum kankaaaaa motorun limitlerini zorlamaaa tırsıyom:mrgreen: sonra dönüş yolunda baktım isodan ses çıkmıyo bir dürtükledimkiiiiii:cyclopsan:cyclopsanadam uyuyo beeee yani resmen pembe rüyalara dalmış :mrgreen: alahtan ani bir hareket yapıpda düşürmedim yaw :)haaa birde dönüş yolunun bir yerinde tabelanın yönünü degiştirmişler adana yönünü gösteriyo alahtan cabuk ayıktıkda geldigimiz istikamete geri dönmedik sonra iso ile kaybolmak aklıma gelebilecek en korkunç şey:mrgreen:

neyse arkadaşlar herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim başka maceralarda hep beraber olmak dilegiyle :cat:

Son düzenleme:
ArkadaşLar çok hoş bir gezi oLmuş önceLikLe emekLerinize saqLık...Gitmedigim görmediğim yerLerdi sayenizde gidip görmüş kadar oLup biLilendim eywaLLah başka başka geziLer iLe görmek diLegi iLe sayqıLar...

sen şimdi soluğu urfada alırsın selamlar güzel gezi olmuş emeğinize sağlık

Gaziantep İl Temsilcisi
helal size iso ve cengiz güzel gezi olmuş oralara kadar gitmişken birde suriye ye kadar gitseydiniz bir şey kalmamiş orayada lan iso ne istersin bu kankandan eşşekle adamin resmini cekmişsin ne ayak ne demek istiyorsun acık acık söyle:p:p:p

cengiz sen de az degilsin ne işin var eşegin yanında başina gelecekleri bilmiyormusun.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ediiiiiiiiiittttt :pale:

Son düzenleme:
aydemir abi iyi dileklerin için teşekkür ederimm yav isoyu biliyon işte onun hakkında çok kötü düşüncelerim var ya hadi hayırlısı:)

Son düzenleme:
hakkaten güzel yerler ellerinize motorunuza saglık..bu arada siz serin evlerdemi oturuyorsunuz...?

MİLET YUKARIDA BENİM DEGİŞTİRİLMİŞ BİR MESAJIM VAR FORM KURALLARINI DA BİLİYORUM EVELLALAH BİLEREK BÜYÜK YAZIYORUM AMA İSO DEDİK KANKA DEDİK BARIMIZA BASTIK KANKA HABER VERMEDEN BENİM YAZDIGIMI DEGİŞTİRMEYECEKTİN YANLIŞ YAPTIN İSMAİL :farao:::angry2::

helal size iso ve cengiz güzel gezi olmuş oralara kadar gitmişken birde suriye ye kadar gitseydiniz bir şey kalmamiş orayada lan iso ne istersin bu kankandan eşşekle adamin resmini cekmişsin ne ayak ne demek istiyorsun acık acık söyle:p:p:p

cengiz sen de az degilsin ne işin var eşegin yanında başina gelecekleri bilmiyormusun.....

haklısın abi ama kavun mu bu koklayıp alacaksın:cat: eşek işte abi sagı solu belli olmuyo ki

Son düzenleme:
güzel gezmişsiniz..abi bizim iş yerinin yakınlarındanda geçmişssiniz.. tekrar bekleriz..

hakkaten güzel yerler ellerinize motorunuza saglık..bu arada siz serin evlerdemi oturuyorsunuz...?

tşkr ederim hayır serinevlerde oturmuyorum dükkanım serinevlere yakın sayılırr meslek lisesi caddesinde:rendeer:

Kanka özür dilerimmmm:rendeer:

pic0262au2.jpg

bayıldm bu resme amaç belliii:mrgreen::mrgreen::p:rendeer:

kardesm cok güzel gezmişsiniz ramazanden once bende gezdim oraları tek basıma ama foto cekmediğim için burada yazmadm. tek basıma motorla zevklı olmuyo ama

Son düzenleme:
İso gezi süper olmuş ya ohh mubarek gun amcayla teyzeyıde sevındırmıssınız maşallah maşallah ::biggrinn

pic0262au2.jpg

bayıldm bu resme amaç belliii:mrgreen::mrgreen::p:rendeer:

kardesm cok güzel gezmişsiniz ramazanden once bende gezdim oraları tek basıma ama foto cekmediğim için burada yazmadm. tek basıma motorla zevklı olmuyo ama

eyvallah çok saolasınnn fotonun amacını bu kadar aşikar anlatması çok sevindiricii:rendeer:

İso gezi süper olmuş ya ohh mubarek gun amcayla teyzeyıde sevındırmıssınız maşallah maşallah ::biggrinn

gel senide sevindirelim olm nede olsa yaş kemale erdii:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar