[Ankara - MT]

Arkadaşlar ehliyet alıcam daha önce motor kullanmadım bana bildiğiniz bi kurs tavsiye ederseniz sevinirim. Ehliyetin ardından da Chopper'ri yapıştırıcam hemen.:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yapıştır tabi.... Herkesten neyin eksik.....:p

Şimdiden hayırlı olsun....

Arkadaşlar ehliyet alıcam daha önce motor kullanmadım bana bildiğiniz bi kurs tavsiye ederseniz sevinirim. Ehliyetin ardından da Chopper'ri yapıştırıcam hemen.:queen:

Tandogan sürücü kursunu tavsiye ederim aynı zamanda Chopper da var egitim almak istersen yabancılık cekmessin yeni motor aldıgında

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tandogan sürücü kursunu tavsiye ederim aynı zamanda Chopper da var egitim almak istersen yabancılık cekmessin yeni motor aldıgında

Orda bizim siteden bir arkadaş var.. Asvaltmeleği.... adı gencay.... Yardımcı olur sana........

al bakalım çinli mi alacaksın...
eğer çinli alacaksan alma benim dediğim gibi birşey al...
çok daha rahat edersin benden sölemesi...

hehehe..
benim motoru alsın demiyom yafu...
gitsin bunun gibi bişi alsın daha ucuzu var zate..
hehehe

cok sagol ya cok memnunum motorumdan şimdi kask ve mont için kolları sıvadım yavas yavas onuda alacam ınsallah

alper, hayirli olsun motorun..
gule gule, kazasiz belasiz kullan insalla..

gecen rollhouse a ugradim, seni sordum ayrildi dediler.. simdi nerelerdesin ?
izini surelim, ziyaret edelim, kulagimiza uygun bisiler gelirse yardimci olalim ne tip bisilere bakiosun calismak icin ?

Shakulin

Selam yeni keşfettim burayı aranıza katılmak isterim şu an İstanbulayım ama Ankaraya donünce çok daha sık uğrarım buraya,iyi günler

1963 doğumluyum ama kendimi dinazor olarak kabul etmiyorum.

Tamam kızma ben 53 doğumluyum kabul etmek yada etmemek etmıyorum demekle olsa keşke ama hissetmıyorum dersen tamam bende öyle ama bence motosıkletcılerın hepsı 17 yaşındadır (ondan önce ehlıyet vermedığıne gore devlet kabul etmıyor yani) Ankaralı dostlarla bırlıkte olmak guzel guzel muhabbetlerde ve suruşlerde bırlıkte olmak dıleğiyle:cat:

evet evet 1963 ü hatırlıyorum. serin bir kış olmuştu. Daha ortada küresel ısınma falan da yoktu.

alper, hayirli olsun motorun..
gule gule, kazasiz belasiz kullan insalla..

gecen rollhouse a ugradim, seni sordum ayrildi dediler.. simdi nerelerdesin ?
izini surelim, ziyaret edelim, kulagimiza uygun bisiler gelirse yardimci olalim ne tip bisilere bakiosun calismak icin ?

Shakulin

kardeşim teşekkür ederim ben Koçnet te işe basladım zaten o yüzden ayrıldım asıl işim network üzerine ben sistemciyim oradan bir arkadasım iş teklif etti daha iyi şartlarda işe basladım. zaten baslar baslamaz motoru alabildim o yüzden cok teşekkür ederim. Gezmelere bulusmalara gelirim bundan sonra Kask ve Mont eksiğim var ama idareten bi arkadastan aldım şimdilik ileride daha iyilerini alıcam insallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar