MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Kenan Sofuoglu'nun yarıştığı motosiklet olduğu için bence gelecektir... Diğer renkleri konusunda bu kadar emin değilim... Mesela graffiti...

aYe bu hafta alalım sana diye başımın etini yedi, şu renk meselesi alma diyor ama diğer yandan fiyatları 26-27bin YTL civarı olacakmış acaba alsammı diyorum.

Hem akşam buluşmaya gelecek misin?

Ne buluşması? Ne akşamı? Bilmiyorum ben bişey...

Boşver sabret... Önümüzde fuar var ve sezon kapanıyor... Fuarda yeni modellere ve yeni renklere bakarsın zaten önümüz kış... Yeni sezona da süper bir motosikletle gidersin... Acele etme...

herkese slm ben sey sorcaktım daha yeniyim ama 125cc kendisini racing sanan bi motorum var :p ben de aranıza katılabilirmiyim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görkem,
CBR'nin koyduğun replikaları çok uyduruk olmuş.

Gerçekten bu replika çıkabilir ama senin koyduğun resimlerdeki gibi olursa olmaz....:)

@ nusret,
tabi katılabilirsin.

bence bu replika fotodakiyle aynı şekilde çıkar.

Beni kabul ederseniz Görkem gibi ben de Bursa'lıyım ...minirace cbr125r sahibiyim.Biraz ayrıcalıklıyım :p MAVİ renk bi de Bursa'da tek olduğu için :p

shranpoul Bu akşam buluşmamıza umarım katılırsın...Özel mesajda ve MT Bursa sayfasında belirttim...

Ne buluşması? Ne akşamı? Bilmiyorum ben bişey...

Boşver sabret... Önümüzde fuar var ve sezon kapanıyor... Fuarda yeni modellere ve yeni renklere bakarsın zaten önümüz kış... Yeni sezona da süper bir motosikletle gidersin... Acele etme...

benimde haberim yok varmı öle bişey

boy

Vay beee SS grubu bile bıraktı foruma girmeyi... 4 gün kimse bişi yazmamış. Ben zaten artık pek girmiyorum MT'ye.. Pist organizasyonunu bayram haftası yapalım diyorum, ne dersiniz?

bende buradayım arkadaşlar, biraz önce kenan sofuoğlunu izledim, gerçekten bravo...

Ayrıca çorluda pist açılıyormuş.

Son düzenleme:
Vay beee SS grubu bile bıraktı foruma girmeyi... 4 gün kimse bişi yazmamış. Ben zaten artık pek girmiyorum MT'ye.. Pist organizasyonunu bayram haftası yapalım diyorum, ne dersiniz?

çok iyi olur pist müsait mi sen ilgilenir misin?

görkem ve ben para toplama işini halledelim

süleyman memnun'un kursu egitim verebilecek şekilde isim yapmış sertifikalara sahipse için rahat olsun.

çok iyi olur pist müsait mi sen ilgilenir misin?

görkem ve ben para toplama işini halledelim

Allah versin abi :)
Yeni kapıda ramazan dolayısı ile iyi hasılat varmıs bak benden söylemesi :p
Şaka bir yana artık girelim su piste insallah hayırlısıyla.
Ben varım en basından beri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar