Eğitim İçin Motosiklet ve Otomobil Simülatör Programı

iniyor bakalım nasıl bişiymiş çok merak ettim doğrusu:cyclopsan

yav bildiğin eski siste atari...o dünyanın içinde olman için kurslardaki dev ekran kabin ve 3d 3 boyut lazım..

ha dünyamdan sıkıldım bide o mahallede 2 tur atayım diyosan sen bilin tabe...farklı renkler fantaaziler...:p

Alla alla 87 liyim ben bi kere Nisan da 21 olcammmmmmmmmmm :p

Aşkımı bekliyorum o anlatır bana, bi sürü soru soruyo gavurca anlamıyorum.:mrgreen:

duyum var...ihbar var hakkında...bu kız nasıl motura piniyo deyi...ondan yani...:p

ugrasılmaz bununla sabır ehli insanlar için oyun olur bu gelmez gençlere:p

la ehliyeti senle bir aldık ...ehliyet devrem ...dikkat et sağa sola toslama...:)

yok abi yaparmıyım ole sey sorunsuz gectim heryerden polis cevirdi cıkardım ehliyeti scannerda okuttum yolladım oyuna:queen::queen:

Son düzenleme:
6 ay önce indirdim bu oyunu bi işe yaramıyor hata yapınca kitleniyo sıkılıyo insan kısa sürede hata yapmadan bi yere kadar ayrıca şehir küçücük indirdiğinize değmez mete_handan ne beklenirki zaten tu-ka-ka şeyleri ekliyo siteye :farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
6 ay önce indirdim bu oyunu bi işe yaramıyor hata yapınca kitleniyo sıkılıyo insan kısa sürede hata yapmadan bi yere kadar ayrıca şehir küçücük indirdiğinize değmez mete_handan ne beklenirki zaten tu-ka-ka şeyleri ekliyo siteye :farao:

İndiremedik ki bide.....

Olm madem direksiyonla oynanıyo dalgamı geçiyon...Gidek direkisyon mu alak.... Akşam akşam tilt ettin ha.....:pr::pr::pr::pr:

NFS oyunu daha iyi olabilir,gitti kotadan 90 mb.:queen:
Mete_han Cem Yılmazla beraber telekom reklamına çıkacakmış.:queen:

bbaday ve alp tunga bozkır ayuları...la arızamısınız siz şebelebettinler...oyun değil olm bu ...eğitim ambiansı...size ehliyet veren bu sistemin ben.....

the junker executioner_35 ..ehtiyar abiler beğendinizmi...

asdfnj4.png

varmı yiğit kapışacak....bana tek teker remzi derler...

Son düzenleme:
Bilemiyorum valla,bir direksiyon vardı dükkanda yarın bulup deneyeceğim.

Virüs mirüs bir şey yok demi rar dosyada.:queen:

Virus olsa beni düdüt yaparlar Ehtiyar abi...bu riski göze alabilirmiyim sence...zaten virüsü sormadan önce muhtemelen indirdin takıldın...

ama banka hesap nolarına şifrelerine ulaşamadım henüz...özel şeyler var sadece ilgimide çekmiyor hani desemde inanma...waowwwwwwwww o ne be İhtiyar abii...:p

Abi elint denemiş klavye ilede oynanıomuşş :queen:

yiğenim sen hangi ülkenin vatandaşısın...:pdu ben söylim...sen kesinn hımmm Türksün demi...haadiii canım...doğrumu bildim...:p

eyi gecelerr...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete abi konsolsuz olmazmı bu iş

benim babam bunu her nasılsa bir erden bulup indirmişti evdeki direksiyon setiyle oynuyordum ama disk uçunca kaybetmiştim. emeğine sağlık mete abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar