Yeni 2008 Shoei Replika Kasklar

neyse bnm kaskım yani modeli çıkmamış öle bişi olsadı için yanardı :p

Kesinlikle duygusal davranmıyorum,en havalı duranı tabiki ay yıldızlı olanı.Ama tabi el yakıyo fiyatı...

fiatı önemli değil gerekirse birkaç ay para biriktirir alırız .Bentercihen siyah kullanıyordum ama bu kaskı satış adedi yükselsin bak turkler de Kenan'a sahip çıkıyorlar densin diye alacağım.üstelik çokda güzel olmuş hep diğer ülke vatandaşları bayraklarını ve renklerini kullanırken bize ne zaman sıra gelecek diye düşünürdüm vakit o vakit artık .Sağol kenan herşey için teşekkürler sana bir türk olarak seninle guru duyuyoruz .

arkadaşlar ben mct 250 kullanıyorum motor 5000 km civarında. tekliyordu rolantide, usta karbüratörden dedi söktürdüm temizlettim .aradan 150 - 200 km geçti tekrar teklemeye başladı usta tekrar söküp temizledi. şimdi ise 20-30 km yol yapıp park edince motor karburatör tahliyesinden benzin atmaya başladı ( 10 - 15 damla var ) bunun sebebi ne olabilir sizce

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Milliyetci duygularım kabardı
2000 lira olsun yine alırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ay yıldız muhtesem olmus cok vahsi duruyor :cherry:bu kask benim kafada olsa millet drag yapmaktan korkar

İnsan nasıl gururlanıyor öyle, Ay-yıldızlı bir kaskın oldugunu görünce..:cherry:
Teşekkürler Kenan Sofuoğlu.. :rendeer:

Motorumu bile satar ; yine de alırım ben AY YILDIZLI KASKIMI

Bu gurur bir daha ne zaman olacak ?

:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorumu bile satar ; yine de alırım ben AY YILDIZLI KASKIMI

Bu gurur bir daha ne zaman olacak ?

:)

puhahaha ben motorumu satsam alamam o kaskı yha motorumdan pahalı yuhahaha :queen::queen:

Kask gerçekten çok güzel biz motosiklet tutkunları olarak Kenan' a sahip çıkmak adına ne olursa olsun alacağız bu kaskı fakat bu durumdan kurnaz motosiklet giyim mağazaları da bizimle aynı duygulara sahip olur umarım

Yahu bu kask 450 Euro...Yavaş olun yüksek atmayın.Geçen gün kaskı denedim, dükkandan çıkarken peşin ödersen %10 indirim olur dedi...

bence cok para degılmı arkadaslar yaa mın600 biraz abartı gıbı geldı:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar