Yeni 2008 Shoei Replika Kasklar

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
shoie2008.jpg
Shoei firması yeni stil yarışlarda kullanılan kaskların aslına çok benzeyen modellerini tanıttı.

Dünya Supersport şampiyonu pilotumuz Kenan Sofuoglu'nun XR1000 model kaskıda artık şatışa sunuldu.

Toni Elias'ın kullandığı X-Spirit modelinde iki yeni renk seçeneği mevcut. İki motogp yarışı kazanan Makoto Tamada ve 250cc sürücüsü Roberto Locatelli'nin X-Spirit model kasklarının replikaları, 2007 urun yelpazesinde yer alan British Superbike şampiyonu Riyuichi Kiyonari ve Suzuki MotoGP sürücüsü Chris Vermeulen'in kask replikasına yeni renklerde eklenerek satış reyonlarında yerini aldı.
Kaskların İngiltere satış fiyatları X-Spirit replica modeli £480 ve XR1000 modeli £350. Türkiye satış fiyatları ve ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

shoie20081.jpg

Vayy bee sonunda üstünde ay yıldız olan kasklarda üretilmeye başlandı.Bunu Kenan Sofuoğlu'na borçluyuz. O olmasa shoei ay yıldızlı kasklar üretmezdi.

Teşekkürler Kenan Sofuoğlu:rendeer::rendeer:

Bu arada paylaşım içinde tşk.:cherry:

gerçekten ayyıldızlı bayrağımız sonunda bi kaskta çok muhteşem bişey fiyatı inşallah uygun olur.

Vayy bee sonunda üstünde ay yıldız olan kasklarda üretilmeye başlandı.Bunu Kenan Sofuoğlu'na borçluyuz. O olmasa shoei ay yıldızlı kasklar üretmezdi.

Teşekkürler Kenan Sofuoğlu:rendeer::rendeer:

Bu arada paylaşım içinde tşk.:cherry:

tekrar gurur duydum kenanla inşallah ilerki yıllarda diğer aksesuarlarınıda almak mümkün olur

paylaşım için teşekkurler ayyıldızda olmuş hani:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi süper ya tabiiki ayyıldızlı alırdım alıcak olsam :) teşekkürler sofuoğlu

bir türk dünayaya bedeldir :p
gerçekten çok hoş duruyor ay yıldızlı olan kask.
ve sanırım satış fiyatı 900-1000 € arası.

kenanın orjinal kaskını takabilecek motorcular artık.tabi parayada kıymak lazım.paylaşım için teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bu kasklar guselde cok pahalı ben ucuz ama cok sık bi kask arıyorum hangi markayı onerirsiniz :):):)

Bu çok güzel bir haber. Kenan Sofuoğlu ile ne kadar övünsek azdır diye düşünüyorum. Saygılarımla...

vaybe ayyıldız da ne yakışmış ama kaska kenanla ne kadar övünsek azdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar