08-01-2006
artık almıştır heralde. :mrgreen:
08-01-2006
bende almadan önce çok kararsız kaldım sonunda gidip kuryelerle konuştum. Doğru çoğunda ybr ama var motrlarını değiştirmişler hep. Daha önce Honda titan kullanıyormuş çoğu 6 kişiyle konuştum altlarında ybr olmasına karşılık bana Honda al dediler bende titan aldım. Çok memnunum ybr daha kötüdür diyemiyorum çünkü kullanmadım. Ama kuryeler Honda diyorsa vardır bir sebebi
Motor almayı düşünüyorum,kararsız kaldım hangisi akıl verir misiniz? Yamahanın parçası mı yoksa hondanın parçası mı ucuz acaba?Yakıtda hangisi?r:
bence ybr al çünkü benim bi arkadaşımda var her konuda çok rahat yakıt ve servis problemide yok ve bence hondaya göre daha sağlam gördüğüm cg125ler biras çabuk dökülmüş ama karar senin hangisini alırsan hayırlı olsun..
Benim gördüğüm kadarıyla kimse ne ybr için nede titan yada cg için kötü bir şey söyelmiyor. İkisininde birbirine göre + yada - si var. Daha rahat bir sürüş için ybr deniyor, sağlamlık içinse titan. Bunda herkes hem fikir. Benim için sağlamlık ön planda olduğu için Honda'yı seçtim. Görüntü ise herkesin kendi zevki. Telli jantlar bana göre daha güzel. Asfalt sürüşlerim daha çoğunlukta olsa idi belki ybr tercih edebilirdim