iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

hehheh...Allahda seni güldürsün emi...Ayıboğan salonda çalışıyor gece açar kereste...:p

muahah abİ onun nereSi ayıboğan be o direk ayı.:queen::queen::queen: şaka leem:queen::queen:
26lu9.jpg

Son düzenleme:
Hah Fürek bitti kuşum aydın da başladı........ Olm çıraklarını salma üzerimize kendin gel.

bizim yiğitle sizin gibi maaşlı değildir...gönüllü ve kitleme aşkıyla yanıp tututşurlar...sizin gibi lejyoner değiller şekerim...

http://www.motosiklet.net/forum/mot...nemrut-icin-pinarbasi-yaris-pistindeydik.html

bizim medeniyeti sonradan görmüş ayu Alpimiz kız gibi şemsiye tutuyor...başka bi işe yaramaz zaten...hep geyik hep laf...çorbada tuzu var işte nolcak...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bizim yiğitle sizin gibi maaşlı değildir...gönüllü ve kitleme aşkıyla yanıp tututşurlar...sizin gibi lejyoner değiller şekerim...

http://www.motosiklet.net/forum/mot...nemrut-icin-pinarbasi-yaris-pistindeydik.html

bizim medeniyeti sonradan görmüş ayu Alpimiz kız gibi şemsiye tutuyor...başka bi işe yaramaz zaten...hep geyik hep laf...çorbada tuzu var işte nolcak...:p

Ooooo kış uykundan uyandın mı fürek.....

Olm sende yarış senin şemsiyeni de tutarım ayıpediyon.... Haaa o mobilete bindiğin sürece bi tarafları tutmaya mecbursun haberin olsun.....:p

heh bide kitliyomuşunuz o ne yaw tiger kankama laf diyonuz bide sizin kitlemeler bişeye benzemiyo motosiklet.net gülü fürek çalış abicim eminim biyerlerden yakalıcan öle takma isim bulmakla olmaz yok ayıboğan yok bilmem ne :farao:

harbiden abi yhaa hep sana tutturmuşlar. ama seninde dediğin gibi iyi tutuyosun::pala::::pala::::pala::

aman Alp ayısına dikkat edin beyler...fazla alıngandır...ucundan acıtmadan kaydırrın kaydırakta...:psalıncaktan korkar...:p

Ooooo kış uykundan uyandın mı fürek.....

Olm sende yarış senin şemsiyeni de tutarım ayıpediyon.... Haaa o mobilete bindiğin sürece bi tarafları tutmaya mecbursun haberin olsun.....:p

alpcim selikanlı adamsın yakıştımı sana şemsiye tutmak...hemde baktım hepsine tek tekbi işede yaramıyo adamlara güneş vuruyor...gölgesi bile belli...yani o şemsiye güneş için şekerim selma şekeri değil...

heh bide kitliyomuşunuz o ne yaw tiger kankama laf diyonuz bide sizin kitlemeler bişeye benzemiyo motosiklet.net gülü fürek çalış abicim eminim biyerlerden yakalıcan öle takma isim bulmakla olmaz yok ayıboğan yok bilmem ne :farao:

olm gördük işte ormanda sen ve saz ekibini...:pEskişehir dar geliyor size..:cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
öyle sağdan soldan uydurma resimleri koyup üstüne isim yazmakla kitlemek olmaz, çoluk çocuk işidir. bi resim koy üstüne taygır yaz bitti, gülüyorum ama halinize.
hem öyle resim internet aleminde boldur. aynı internet altyapısı, daha iyi bir bilgisayar, çok daha iyi çalışan bir beyin in emrim altında olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlatmak isterim.
hem bu yol bel altı yoldur dedim, bel altına fazla çalışmayın bişeye denk geleceniz diye de uyardıydım sizi. belki de hoşunuza gidiyordur oraları kurcalamak :queen:
neyse şefleri nin delikanlılıkla alakası olmayan bir keko çetesinde delikanlılık aramak dananın altında öküz aramaya benzer :queen:

Son düzenleme:
öyle sağdan soldan uydurma resimleri koyup üstüne isim yazmakla kitlemek olmaz, çoluk çocuk işidir. bi resim koy üstüne taygır yaz bitti, gülüyorum ama halinize.
hem öyle resim internet aleminde boldur. aynı internet altyapısı, daha iyi bir bilgisayar, çok daha iyi çalışan bir beyin in emrim altında olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlatmak isterim.
hem bu yol bel altı yoldur dedim, bel altına fazla çalışmayın bişeye denk geleceniz diye de uyardıydım sizi. belki de hoşunuza gidiyordur oraları kurcalamak :queen:
neyse şefleri nin delikanlılıkla alakası olmayan bir keko çetesinde delikanlılık aramak dananın altında öküz aramaya benzer :queen:

Pabucumun delikanlıları.......:queen:

len ikiniz bir tam etmezsiniz bence...biriniz fotoğraftan korkar asosyaldır...hayal ürünüdür...ötekiniz hayattan umudu kesmiş saçları dökmüş ve ER+5 sahabı olmuş bir eski kafa...:p

Yani Kaybedenler klubündensiniz ...hatta Boruyuda aranıza koysam üçünüz bir etmezsiniz...:p

tek işiniz internette lak lak...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
len ikiniz bir tam etmezsiniz bence...biriniz fotoğraftan korkar asosyaldır...hayal ürünüdür...ötekiniz hayattan umudu kesmiş saçları dökmüş ve ER+5 sahabı olmuş bir eski kafa...:p

Yani Kaybedenler klubündensiniz ...hatta Boruyuda aranıza koysam üçünüz bir etmezsiniz...:p

tek işiniz internette lak lak...:p

He he gördük gördük......:wiinkk::wiinkk:

He he gördük gördük......:wiinkk::wiinkk:

nedir len toplumdaki yeriniz kekolar...Sosyal hayattaki yerinizi söyleyn bana...mesleğiniz nedir...kariyeriniz nedir...:bounce:

Ayinesi iştir kişin lafına bakılmaz...

sato smırno ben damardan veriyom zehiri...:cherry:

onlarda bağımlılık oldu zaten bi gece onlara kitlemesek bunalıma girerler:queen::queen:

biraz ağır tonajdan kaydırağa bindiricem bu sefer..Kıldiken abileri gibi kaçacaklar...sorgu sistemi ...sen iyi polissin ben kötü polis taammı...tek tek sorguya alıcaz bu zibidileri...okeymi satom...:cat:iyi polissin unutma...hemen kapılma şiddete...:p

Motosikleti
biriniz fotoğraftan korkar asosyaldır...hayal ürünüdür...
bitarafından uydurmak böyle birşey olsa gerek, mete bu aralar hep bi tarafından laf çıkarıyorsun yoksa yediğin bişey mi dokandı :queen:
fotoğraf koymanın getireceği sonuçlardan korkuyorum kardeşim, nazar denen bir şey var. sizin gibi "yakışıklı değil ama sempatik(görünmeye çalışıp tipsizliğini çaktırmak istemeyen :p ) " gurubundan değilim ki kardeşim, belli bir karizmam var. yeterince nazar var üstümde bir de 70 melyon luk internet camiası eklenmesin buna :queen:
tipi geçtim vicıt zaten atletik, en son koyacam resmi ama klasıma uymuyor hele senin donlu fotolarını gördükten sonra :p
sosyal hayatta ne olduğumuza gelince sen onu internetten ne kadar algılayabilirsin, hem de o akılla :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
nedir len toplumdaki yeriniz kekolar...Sosyal hayattaki yerinizi söyleyn bana...mesleğiniz nedir...kariyeriniz nedir...:bounce:

Ayinesi iştir kişin lafına bakılmaz...

sato smırno ben damardan veriyom zehiri...:cherry:

Ne güzel demişsin...Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz....:cat::cat:

bitarafından uydurmak böyle birşey olsa gerek, mete bu aralar hep bi tarafından laf çıkarıyorsun yoksa yediğin bişey mi dokandı :queen:
fotoğraf koymanın getireceği sonuçlardan korkuyorum kardeşim, nazar denen bir şey var. sizin gibi "yakışıklı değil ama sempatik(görünmeye çalışıp tipsizliğini çaktırmak istemeyen :p ) " gurubundan değilim ki kardeşim, belli bir karizmam var. yeterince nazar var üstümde bir de 70 melyon luk internet camiası eklenmesin buna :queen:
tipi geçtim vicıt zaten atletik, en son koyacam resmi ama klasıma uymuyor hele senin donlu fotolarını gördükten sonra :p
sosyal hayatta ne olduğumuza gelince sen onu internetten ne kadar algılayabilirsin, hem de o akılla :queen:

kimsin nesin necisin...kimlerdensin...Rummusun yohsam...:cherry:ne iş yaparsın paşam...toplumdaki yerin kimliğin duruşun nedir...sanaldan öteye geçelim biraz...kendini tanıt bakalım...benim 55 fotoumu görmüşsündür...çık ortaya saklanma...oğlanmısın kızmısın bilelim...yani düşmanı dostu tanıyalım...nedir bu gizem...Bizim mahallede bi tip vardı...Ofsayt Osman...:queen:ke3sin öle magandoş birisin...internetde akıl küpü geçiniyon...:ptanıt kendini paşam...:bounce:

alp senlede ilgilencez...sıranı bekle...ifade alıyoz...:p

Motosikleti
iyi de sen kimsin, haddin mi bu soruları sormak :queen:
forumda ararsan birkaç tane fotoğrafım var zaten, denk gelmediysen banane.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar