honda al bence
nedenleri
1 )hyo arka disk fren (yani daha yeni bir teknoloji), honda kampana (eski sistem)
ama olsun honda hayat onda
2) biri 22 hp CBF diğeri 29hp GTR olsun ya az güçsüz olsa ne olur ..honda hayat onda nasılsa
3)iki motoru yan yana koy yolun karşısına geç yoldan geçen ve motora bakan her 10 kişiden 10 uda hyoya bakar cbf farketmez bile
ama olsun honda iyidir cahil insanlar bunu bilmez.

4) yedek parça fiyatlarındada honda pahalıdır. ama olsun nolacak hondaya binmemnin bi karşılı olcak elbet.
5) bi GT 250 bi cbf 250 uzun yola yan yana çıkarsan ve altında honda varsa GT sahibi senin hızına ayak uydurmak zorunda kalır ..(ben marmaristen izmir ve istanbulu kapsayan 2011 km lik bu yolu bu iki motorla yaptım oradan biliyom)
6) sen tek başına son sürat giderken bi GTR artçısı ile seni zort diye sollar geçerse sakın üzülme seni geçen o gariban senin motorunun kıymetini bilmez.
Ben bunları nerden biliyom diyeyimmi ben hem cbf hemde GT 250 ye aynı anda sahip oldum şu an almayı düşündüğüm alet GT650 işallah alırım ..
Cbf kötü motor değildir hatta çok sağlam ve iyi bir motordur ama Gt serisi bu motorun çok üstündedir. cbf 250 nin tekavantajı kalıbının küçük olmasından dolayı çok sıkışık ttafikte daha kıvrak olmasıdır..
ama sen yinede honda al