[Adana - MT]

yol uzun hakikaten..büyük ihtimalle hafta sonu ist da olacagım fuar için....
ama burda olsamda heralde bu uzun yola krosla gelemezdim :p

abi osaman başka gezilerde buluşmak dilegiyle nasıl olsa isonun makinada kros yapmayı örendi gibi :mrgreen::mrgreen:

tmm kapışma satini ve yerini beliriyoryum sat 19,30 da çarşamba günü menderes adasının girişinde ok ring kuracam sizin için hahah

Gözlerim yaşardı cok duygulandım.....:salut::salut::salut::salut:

ama iso pazar gunu senın arkandan cok konuştu ne bileyım gereksiz işe yaramaz yalan ci ve sayre habern olsun ara kızıştırmak gibi olmasinda :p:p:p:p:cherry::cherry::cherry:

abi aramızdaki fark burda o arkamdan konuşur ben yüzüne söylerim gül gibi gecinir gideriz hem bu pazar yolu yarı yarı ya sürecez onun motoruyla gidecegiz cok kafamı bosarsa yolda atarım gider :mrgreen::mrgreen:

ama genede severiz birbirimizi yani heralde bilmemki galiba:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:bounce:pardon sen bana kapışalım dedin hmmm cesur genç sevdim seni
tamam kapışalım sen istedin::gleam::

yeri ve saati sen sec bana uyar demirden korksak trene binmeyiz hade bakalım görecez:cat:

tmm kapışma satini ve yerini beliriyoryum sat 19,30 da çarşamba günü menderes adasının girişinde ok ring kuracam sizin için hahah

sana da gırgır cıkar demi cengiz dayak yedi diye herkese de yayarsın artıkın
:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
sana da gırgır cıkar demi cengiz dayak yedi diye herkese de yayarsın artıkın :mrgreen::mrgreen:[/QUOTE' Alıntı:
haklısın kanka benim azım g...t gibi herşeyi yayar :salut: bir şaka yaptık azımız.... oldu hellal

haklısın kanka benim azım g...t gibi herşeyi yayar :salut: bir şaka yaptık azımız.... oldu hellal

yaw kankam noldu sana yaw fazla alıngan oldun sen bu aralar takılıyoz olim hemen bozuluyon neyse senide seviyorum kankaaaaaa bende kocaman kalpvar herkesi seviyorum:cat::mrgreen:

yaw kankam noldu sana yaw fazla alıngan oldun sen bu aralar takılıyoz olim hemen bozuluyon neyse senide seviyorum kankaaaaaa bende kocaman kalpvar herkesi seviyorum:cat::mrgreen:

napak kanka alıganlık alışkanlık haline geldi bir insan yüzünden anladın sen onu :rendeer:

64ten 65e 1 ayda atladık 65ten 70e 1 qünde ..
ayshegul sen neymişsin öle canlandırdın birden bire adana mt yi..

abanoowwwww neler olmuş burda kılıçlar çekilmiş boylar sürülmüşş kankalar değişmiiş vay annem vayyy çok şey kaçırmışım :) kankammm sen benim bidenecik gankamsınn ölümüne kankayıız her zamanki gibiii

abanoowwwww neler olmuş burda kılıçlar çekilmiş boylar sürülmüşş kankalar değişmiiş vay annem vayyy çok şey kaçırmışım :) kankammm sen benim bidenecik gankamsınn ölümüne kankayıız her zamanki gibiii

kanka seviyorum seni desem yanlış anlaşılacak ama sefiyorum seni kankaaaaa ölümüne kankayız:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:)
sen daha uyu arkandan neler söylendi haberin yok zion biricik kankan seni sattı okuduysan satması 2 saniye sürmedi yasık sana sende onu kanka diye gezdiriyon yanında :pale:senin için üzülüyorum iso:salut:

:)
sen daha uyu arkandan neler söylendi haberin yok zion biricik kankan seni sattı okuduysan satması 2 saniye sürmedi yasık sana sende onu kanka diye gezdiriyon yanında :pale:senin için üzülüyorum iso:salut:

yok ben onu tanırımm söyledikleri sadece lafta kalırrr konuşur ama boş konuşurr iş icraata geldimiii kankaların kralıdırr :rendeer:

wodka-tequ:Aysegül var huzur var abiiiiiii:queen:

nie bz bu mutlulugu yakalayamıyoruz tequ...
bu arada geçmiş ossun mali duydum üzüldüm en kısa zaman gelecegiz yanına inş:p

ben yaş tahtaya basarmıyımmm fake olmadığını biliyozki yazıyozzz:queen:

walla banada fake gelio:queen::queen:
hadi hayırlısı patlarsa zion da patlıcak ama görcez:queen:

Son düzenleme:
walla iso ben sölim abi ynede fazla güvenme :p
kendini en kötüsüne hazırla ne çıkarsa bahtına :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar