merhaba arkadaşlar....aranızda bana da yer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar ben nursen istanbuldan katılıyorum aranıza daha yeni kayıt oldum sitenize ama uzun zamandır misafir olarak katılıyordum aslında hicde yabancı degilim buraya.sular idaresinde calısıyorum (iski) :) motorum vardı ama 07/07/2007 de kaza yaptım.su an cınarcıkta yaslıkta duruyor cesaret edipte getiremedim..inşallah yaza.gezilerinise arabamla katılmak isterim. bu arada 4 tekere aranızda yer varmı? sevgilerimle...

bişi dicem şu bizim İSKİ demi...:phankısında çalışıyon...Maslaktakimi yoksa Gültepe son durak Kağıthanedemi...başka sular idaresi bilmemde ben...

Ergun Gökneli tanırdım ...severdim...İski deyince aklıma bu çağrışımlar geldi işte...saçma bir hoşgeldin mesajı oldu farkındayım ama 02.00 itibariyle saçmalamam normaldir...Karadenizli değilim...Uşaklıyım...

AYE nin son mesacını görünce onun tanıdığı isen bende sana bi takılayım dedim ...ona nazım geçer...sanada too...:wiinkk:

ojgeldin be yav...

tesekkur ederim size.. kendimi sanki evimde gibi hissettim cok sıcak ve gusel karsılandım..herkese tesekkur ediyorum... bu arada siz site sahibimisiniz admin kimdir?

söylemesi ayıptır site benim :):p Şaka bir yana hoş geldin.Aranızda banada yer varmı demişsin.Size yer olmıcakda kime olucak.Bayan motorcuların sayısının artması ümidiyle.ehliyetinizin olmamasına üzüldüm :) Cezası az değil ona göre:) Herkese tek tek cevap vermenide takdir ettim. :)

Son düzenleme:
Nursenciğim hoşgeldin. Haftalardır ısrarıma dayanamayıp sonunda üye olduğun için ayrıca teşekkür ederim :)
Hadi bkaalım buluşmalarda birlikteyiz artık ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin :mrgreen:

Nursu ::hosgeldi MT ailesine keyifle takılıcağın bir ortama geldiğinden
şüpen olmasın ::tutkuy:: aramızda kalıcı olman dileğiyle::sefereee

tesekkur ederim saolun inanın kendimi yalnıs hissetmedim.bu yüsden dogru adresteyim...kalıcı ve katılımcı olacagım insallah....

Nursenciğim hoşgeldin. Haftalardır ısrarıma dayanamayıp sonunda üye olduğun için ayrıca teşekkür ederim :)
Hadi bkaalım buluşmalarda birlikteyiz artık ;)

saol pınarcımmm.evet ya haklıymıssın iyiki de seni dinlemişim.dogru yerde ve dogru insanlarla bir arada olmaktan inan gurur duydum.keske seni taaa en basından dinleseymişim.ama zararın neresinden dönsek kar dimi canım arkadasım.ben sana tesekkür ederim.kendimi bana evimde hissi verdiniz....ne diyon kıs kacarmıııı tabiki bulusmalarda birlikteyis artıkın ama bana haber sal cunku bizim iş yerinde bu tarz siteler kapalı internetimiz....görüsmek umuduyla diyorum öptüm seker....bu arada arkadas lıstesine nasıl ekleniliyor ögret bana ok...

söylemesi ayıptır site benim :):p Şaka bir yana hoş geldin.Aranızda banada yer varmı demişsin.Size yer olmıcakda kime olucak.Bayan motorcuların sayısının artması ümidiyle.ehliyetinizin olmamasına üzüldüm :) Cezası az değil ona göre:) Herkese tek tek cevap vermenide takdir ettim. :)

tesekkur ederim erdo elimden geldiğince her arkadaşa cevap vermeye calısıyorum..:)ehliyetimi alcam aslında geç bile kaldım farkındayım ama işten gücten fırsat bulamıyordum.artık bır fırsat yakaladım degerlendrecegim.bu arada hosbuldum :)

hoşgeldin :mrgreen:

tesekkur ederim hosbuldum...:)

hoşgeldin.......geçmiş olsun

tesekkur ederim. dostlar sağolsun...:)

Son düzenleme:
resme tıklıyosun en altta arkadaş listene ekle seçeneği var tıkla ona ve tamam de bu kadarrr :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nursen hoşgeldin kardeşim aramıza .yalnız buraya gelen ilk buluşmada bütün motorları yıkar onagöre.sen yandın yani.:p:p:bounce::bounce:
katılımın ve paylaşımın bol olur inş

merhaba arkadaşlar ben nursen istanbuldan katılıyorum aranıza daha yeni kayıt oldum sitenize ama uzun zamandır misafir olarak katılıyordum aslında hicde yabancı degilim buraya.sular idaresinde calısıyorum (iski) :) motorum vardı ama 07/07/2007 de kaza yaptım.su an cınarcıkta yaslıkta duruyor cesaret edipte getiremedim..inşallah yaza.gezilerinise arabamla katılmak isterim. bu arada 4 tekere aranızda yer varmı? sevgilerimle...
öncelikle aramıza hoşgeldin.yaptığın kazadan sonra motordan korkman nornal ama pes etme derim.bu arada meslektaşız.bende ASKİ deyim.:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Ümmet abi sıraya geç ilk sırada ben varım sonra senin motor yıkanır acelesi yok :queen:

duetki bayansın sırayı sana veriyorum tmm.aslında km kimin yükskse birinci olur.iyi bakalım senin isteğin olsun.bizim nursende çok yıkarya.:queen::queen::queen:

bende daha yeni katıldım önce geçmiş olsun diyorum ama fazla sıkma kendini kaza yapmadan motorcu olamazsın a2 ni al bas gaza sakın korkma aklında sadece motorun sen ve yol olsun hoşgeldin

aramısa hoşgeldiniz...
yavaş yavaş sürmeye çalışmalısınız... herkesin bir kaza tecrübesi olur... inş. tekrar sürmeye başlarsınız..

Hoşgeldin umarım hep kalıcı olursun.... A2 önemli aslında A2 siz kullanmana şaşırdım bayanlar dikkatlidir nede olsa die bilirdik :)

geçmiş olsun kazadır olur
toparlarsın kısa zamanda motorunu inşallah
4 tekere tabiki yer var:)
bana varsa sanada var, bende 4 teker takılıyorum bu ara:)
hem viraj bile yapıyorum avatar resmime baksana :queen:

Saoun.hosbuldum.tabiki ehliyetimi alcam zaten calısmalara basladım .ayrıca korumalarım tabiki var.ama yazlıkta motorda...insallah yazın getircem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar