bana en büyük motor??

Motosikleti
Forza 250
İşin gerçeği bende görmedim.... Ya dağda taşta biniyorlar yada güzel kamufle oluyorlar......

Hep scooterlı bayan gördüm.... Birde burda fazer e binen bir bayan var...Ybr titan falan saymıyorum.....:p:p

biz körüz kör. 25 kere körüz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O zaman gelin Antalyaya da görün kaç tane cross kullanan var Alp abi. Hatta Kuzdere yarışına gelin, keyifli oluyor. Çamura bulanıp geliyoruz.. :) + Video işini de düşüneceğim.. :wiinkk:

Sen minişin todayle mi yarışa katılıon bakim? mohahahaha :queen:

delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali olmuş bu başlık artık. Hayatında motorla 1 metre gitmiş olan hanımefendi şahıs hayabusa almak istiyor inanılacak gibi değil :) Ayşegül sen git al ne istiyorsan. Bu kadar pahalı scooterlara ve cbr125lere binenler enayi değil ya. Herkes bir yerden başlamak için almış. Senin gibi hemen alıyım motorumu adana yollarında ralli yapıyım diyen başka kimse varmı burada?

(not:Dikkatli olun bir trafik canavarı doğuyor :p )

:cherry:evet itiraf ediyorum ben bi trafik canavarıyım
yawas gidemiyorum kesinlikle aslında bukötü bi huy ama napalım can çıkar huy cıkmas
cok kaza atlattım Allahtan atlattım yoksa şu anda aranızda dgldim :pale:
ama sizin tehlikeniz pek yok benim zararım kendime ve kullandığım araçtakilere :cherry:

Yazılan onca ciddi mesajdan sonra, dalga geçileni alıntı yapıyosan, hiç kimsenin seni ciddiye almasını bekleme ! Motor almayı falan da düşünmüyosan oyalama boş yere !

öncelikle selam
aslında bu konu hiç tarzım değil sebebi ise motorsiklet hakkında hiç bir bilgisi olmayan bir insanın ne motor almalıyım diye başlayan cümlesidir,,

motorsiklete en az 15 yıldır biniyorum bunun 10 yılı ise tam tekmil bilinçli olarak
bende hobi motor olarak racele başladım ama ozaman kimse bize böyle topic açtırıp tartışma ortamı yaratmamasından dolayıydı :farao:

buraya asıl yazmaktaki sebebim ise reklam değildir ama ahu örünün ben olduğunu belirtmek içindir kesinlikle kamera v,b hiç bir şeye ihtiyaç yoktur
TMF(türkiye motorsiklet federasyonu) bakıldığında adım ve enduro yaarışçısı olarak puanım çıkacaktır
katıldığım tek yarışlar ise türkiye resmi yarışları değildir(malum sponsorsuzluk)
birçok mahalli yarışlarada katılıyorum
enduro diyince hangi motor aklınıza gelir bilmemde
eşimin motoru olan yamaha wr 250 (king star)
ve benim ikitekerli kullandığım full special drz 400 üm ( eğer sizce enduroysa) mevcut

yani hem crosa hem naked hemmaxi scooter hemde enduro atv motora rahatlıkla binebiliyorum ,

burgman 400 ü satıncada bmw 1200 gs sahibiolmak istiyorum deneme sürüşünü yaptım 25 km olarak hem tırtık hem yoğun trafik hemde hafif stabilize yolda eğitimimi de bu motor için tamamlayınca sahibi olacağım

yani sadece todaye bayanlar olarak binmiyoruz

ayşegül hanım benim fikrim ise sizin konunuzda ilk önce ehliyetinizi ve korumalı kıyafetlerinizi tamamlayınız
daha sonrasında herhangi doğru eğitim şekliyle trafiği vede motoru tam anlamıyla öğreniniz sonrası yani en kolay konu hangi tarza yöneleceğiniz kendiliğinden belirecektir
en zor ve en son iş ise motor modeli seçmektir
şimdiden kolay gelsin önünüzde uzun bir yol var

birde son olarak tecrübe dediğiniz olay hayatın sonuna kadar hiç son bulmuyor
her yol ve her farklı bir sürüş farklı bir tecrübe edinmenize sebep oluyor:)

:cherry:evet itiraf ediyorum ben bi trafik canavarıyım
yawas gidemiyorum kesinlikle aslında bukötü bi huy ama napalım can çıkar huy cıkmas
cok kaza atlattım Allahtan atlattım yoksa şu anda aranızda dgldim :pale:
ama sizin tehlikeniz pek yok benim zararım kendime ve kullandığım araçtakilere :cherry:
aaman ne güzel diyecek bişey bulamıyorum sana şimdi büyük motora geçip büyük kazalaramı imza atmak istiyosun:)

hayabusauj8vv0.jpg

Evet hayabusa çok şirin değil mi bu haliyle :) Ama pek masum bi alet değildir kendileri :p Neden o tarz ? Çok güzel modelller var, madem boyun 1.73 rahat enduro kullanabilirsin.. Falcon endurolarda en yüksek modellerden benim boyum 1.70 kullanabiliyorum.. :wiinkk:

Yamaha XT 125 X

2006xt125xstatic0024fhx2.jpg

Bak bu da benim motorum..

falconwx3.jpg

evet hayabusam benim cok şirin :pale:
motorun ve sen cok güzel bi ikilisiniz :cat:
sizlerden fikir aldıkca daha makul seylere yöneliyorum
şimdi söylermisin bana busenin Falconlar ne kadar a gidiyo teknik özelliklerini araştırırım ben de fiyat bulamıyorum coğu zaman:p

300 mt motor kullanan biri olarak tecrübeli değilsin sen, hatta motor kullanmayı bile henüz bilmiyorsun. 90 km/h la giderken önüne çıkacak tümsekte nasıl davranacağını, aniden önüne kıracak araca nasıl tepki vereceğini vs vs hiç birini bilmiyorsun. Onun için başlangıç olarak, çok güçlü olmayan düşük hp li motorlar tercih edersen senin açından daha sağlıklı olur. Hiç değilse motosiklet hayatın başlar başlamaz son bulmaz.. Tecrübeni edindikten sonra gayet tabii büyük hp li, güçlü motorlara geçebilirsin. Gelelim Falcona. ADANA MT de Volkan (pazer) arkadaşımızın motoruda Falcondur. Artık üretilmeyen bir motor, ikinci elleride 6.000 ve 7.000 arası değişiyor. 29 hp, dağ tepe motorudur fazla hız bekleyemezsin ondan en fazla 150 yapıyor. Fakat sadece Falcon değil, Yamaha XT 125 / Honda XL 200 de düşünebilirsin. Bu arada fiyat araştırmasını, motosikletlerin resmi sitesinden, (google a yazarsan çıkar) ikinci elleride www.sahibinden.com dan yaparsın....

Son düzenleme:
öncelikle selam
aslında bu konu hiç tarzım değil sebebi ise motorsiklet hakkında hiç bir bilgisi olmayan bir insanın ne motor almalıyım diye başlayan cümlesidir,,

motorsiklete en az 15 yıldır biniyorum bunun 10 yılı ise tam tekmil bilinçli olarak
bende hobi motor olarak racele başladım ama ozaman kimse bize böyle topic açtırıp tartışma ortamı yaratmamasından dolayıydı :farao:

buraya asıl yazmaktaki sebebim ise reklam değildir ama ahu örünün ben olduğunu belirtmek içindir kesinlikle kamera v,b hiç bir şeye ihtiyaç yoktur
TMF(türkiye motorsiklet federasyonu) bakıldığında adım ve enduro yaarışçısı olarak puanım çıkacaktır
katıldığım tek yarışlar ise türkiye resmi yarışları değildir(malum sponsorsuzluk)
birçok mahalli yarışlarada katılıyorum
enduro diyince hangi motor aklınıza gelir bilmemde
eşimin motoru olan yamaha wr 250 (king star)
ve benim ikitekerli kullandığım full special drz 400 üm ( eğer sizce enduroysa) mevcut

yani hem crosa hem naked hemmaxi scooter hemde enduro atv motora rahatlıkla binebiliyorum ,

burgman 400 ü satıncada bmw 1200 gs sahibiolmak istiyorum deneme sürüşünü yaptım 25 km olarak hem tırtık hem yoğun trafik hemde hafif stabilize yolda eğitimimi de bu motor için tamamlayınca sahibi olacağım

yani sadece todaye bayanlar olarak binmiyoruz

ayşegül hanım benim fikrim ise sizin konunuzda ilk önce ehliyetinizi ve korumalı kıyafetlerinizi tamamlayınız
daha sonrasında herhangi doğru eğitim şekliyle trafiği vede motoru tam anlamıyla öğreniniz sonrası yani en kolay konu hangi tarza yöneleceğiniz kendiliğinden belirecektir
en zor ve en son iş ise motor modeli seçmektir
şimdiden kolay gelsin önünüzde uzun bir yol var

birde son olarak tecrübe dediğiniz olay hayatın sonuna kadar hiç son bulmuyor
her yol ve her farklı bir sürüş farklı bir tecrübe edinmenize sebep oluyor:)

yazdıklarınız için cok tesekkürler
ehliet konusunu haftaya bi kaç yerle görüşcem yani 2-3ay içerisinde bi ehliyetim olcak inş
tabi sonrasında korumalı kıyafetler ama ben cokkararsız oldugum için yazdım buraya fikir alabilmek için ben en başta da yazdım teknik konuları anlamıyorum die bu yüzden özellikle buraya yazdım direk bi motosiklet galerisine gitsem rahatlıklakandırırlar beni:pale:
haksızmıyım :silent:

300 mt motor kullanan biri olarak tecrübeli değilsin sen, hatta motor kullanmayı bile henüz bilmiyorsun. 90 km/h la giderken önüne çıkacak tümsekte nasıl davranacağını, aniden önüne kıracak araca nasıl tepki vereceğini vs vs hiç birini bilmiyorsun. Onun için başlangıç olarak, çok güçlü olmayan düşük hp li motorlar tercih edersen senin açından daha sağlıklı olur. Hiç değilse motosiklet hayatın başlar başlamaz son bulmaz.. Tecrübeni edindikten sonra gayet tabii büyük hp li, güçlü motorlara geçebilirsin. Gelelim Falcona. ADANA MT de Volkan (pazer) arkadaşımızın motoruda Falcondur. Artık üretilmeyen bir motor, ikinci elleride 6.000 ve 7.000 arası değişiyor. 29 hp, dağ tepe motorudur fazla hız bekleyemezsin ondan en fazla 150 yapıyor. Fakat sadece Falcon değil, Yamaha XT 125 / Honda XL 200 de düşünebilirsin.

arastırcam tesekkürler :rendeer: :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
300 mt motor kullanan biri olarak tecrübeli değilsin sen, hatta motor kullanmayı bile henüz bilmiyorsun. 90 km/h la giderken önüne çıkacak tümsekte nasıl davranacağını, aniden önüne kıracak araca nasıl tepki vereceğini vs vs hiç birini bilmiyorsun. Onun için başlangıç olarak, çok güçlü olmayan düşük hp li motorlar tercih edersen senin açından daha sağlıklı olur. Hiç değilse motosiklet hayatın başlar başlamaz son bulmaz.. Tecrübeni edindikten sonra gayet tabii büyük hp li, güçlü motorlara geçebilirsin. Gelelim Falcona. ADANA MT de Volkan (pazer) arkadaşımızın motoruda Falcondur. Artık üretilmeyen bir motor, ikinci elleride 6.000 ve 7.000 arası değişiyor. 29 hp, dağ tepe motorudur fazla hız bekleyemezsin ondan en fazla 150 yapıyor. Fakat sadece Falcon değil, Yamaha XT 125 / Honda XL 200 de düşünebilirsin. Bu arada fiyat araştırmasını, motosikletlerin resmi sitesinden, (google a yazarsan çıkar) ikinci elleride www.sahibinden.com dan yaparsın....

Tubis anlatırmısın bana uzun uzunnnnnnn
* 90 km/h la giderken önüme çıkacak tümsekte nasıl davranmalıyım :p
* aniden önüme kıracak bir araca nasıl tepki veriyim mesela peşinden gidip kovalasam olurmu ?

bence seni kazıklayamazlar
öncelikle gidip bir scooter veya en fazla 150 cc lik bir motor al reflekslerin onun üzerinde gelişsin
durmayı kalkmayı öğren hatta düşmeyi trafiği v.s

yazdıklarınız için cok tesekkürler
ehliet konusunu haftaya bi kaç yerle görüşcem yani 2-3ay içerisinde bi ehliyetim olcak inş
tabi sonrasında korumalı kıyafetler ama ben cokkararsız oldugum için yazdım buraya fikir alabilmek için ben en başta da yazdım teknik konuları anlamıyorum die bu yüzden özellikle buraya yazdım direk bi motosiklet galerisine gitsem rahatlıklakandırırlar beni:pale:
haksızmıyım :silent::

Aysegül sen ehliyetini önce bir al daha sonra sana uygun bi motosiklet sec begen,begendigin motoru bulma konusunda ve kıyafet-ekipman konusunda sana Adana MT olarak yardımcı oluruz o konuda bir sıkıntın olmasın kolay kolay kandıramazlar :cat:
Ve bir süreligine şu hayabusa sevdasından vazgeç bence ya da hayabusası olan bir arkadaş bul ardcısı ol bi süre :mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede ayşegül sen gel vazgeç bu motor sevdasından hatta sana 18 vitesli dağ bisikleti hediye ediimmm :p

bencede ayşegül sen gel vazgeç bu motor sevdasından hatta sana 18 vitesli dağ bisikleti hediye ediimmm :p

Arkadaşım saçmalamayı derhal keser misin...Hiç kimse anasının karnından motor bilgileriyle veya tecrübesiyle çıkmıyor.Soru sorup yardım isteyen ve acemi olduğu anlaşılan bir kişiden 4-5 sene evvel motorla ilgili bilgileri edinmiş olman sana o kişiyi aşağılama hakkını vermez.Kendini O'nun yerine koy, kendin ilk öğrendiğin zamanlardaki halini düşün.Böyle muamele görmek senin de hoşuna gitmezdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşım saçmalamayı derhal keser misin...Hiç kimse anasının karnından motor bilgileriyle veya tecrübesiyle çıkmıyor.Soru sorup yardım isteyen ve acemi olduğu anlaşılan bir kişiden 4-5 sene evvel motorla ilgili bilgileri edinmiş olman sana o kişiyi aşağılama hakkını vermez.Kendini O'nun yerine koy, kendin ilk öğrendiğin zamanlardaki halini düşün.Böyle muamele görmek senin de hoşuna gitmezdi.

Shrieker bütün sayfaları atlayıp en sonda gördüğün mesaja cevap veremezsin. Önce bi yazdıklarımı oku, Ayşegül´e diyorum ufak motorla başla. Arkasından ayşegül cevap yazıyor ben hız hastasıyım diye. İlk defa motor kullanmış birisi ve hıza meraklı olan birisi racing ile mi başlar sence? Ayrıca ben motoru öğrenmeden önce zaten hemen ss alıp caddelerde gezmeyi aklımdan bile geçirmedim. İlk kullandığım motor tarzı mobiletti sonrasındada biraz daha hızlı scooterla devam ettim. Halada 1000 cclik sslere merakım yok. Eğer ihtiyaç duyarsam daha fazla hıza yinede ss almam için rahat olsun ;)

Bak bu da benim motorum..

falconwx3.jpg
[/QUOTE]

Bak şimdi, kanka sen aynasız motor mu kullanıyorsun?:pAyrıca gönderdiğin video için teşekkürler..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar