Regal Raptor Reagal Raptor Dd 100

my.php
[/URL][/IMG]Merhaba Arkadaşlar.Reagal DD 100 E Kullanıcıları bu başlık altında toplanabilirsiniz.Bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum.Bende sizlere benim tecrübelerimi aktaracağım.

Avrupada bu tür 100 cc Chopper modeli oldukça yaygın,şasede aksesuarlarda yapılan değişikliklerle makina (Motosiklet) tam bir Classic Chopper a dönüşüyor.İşte size birkaç örnek.Youtube sitesindede 'Kikker 5150' olarak aratırsanız videolarını görebilirsiniz.
http://img123
[URL=http://img123.imageshack.us/my.php?image=shopperhinten12uz7.jpg][IMG]http://img123.imageshack.us/img123/6927/shopperhinten12uz7.th.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşım motor güzel,otomatik vites.Ama 100 CC olması beni gerçekten düşündürdü.Performansından bahseder misin biraz?

100cc olması çok da sorun yaratmaz gibime geliyor çünkü motor feci hafif gözüküyor. bence 150cclik çinlilerle aynı hıza ulaşır. kalkışı da daha seri olur. zealsun 150-19 ile 90ı geçemiyordum, bu geçer bence. ama zs150-19 daha güzel gözüküyor o ayrı.

Performans olarak çok ta iyi sayılmayabilir çünkü OTOMATİK vites.Hızlanması ve yokuş tırmanması diğer vitesli motosikletlere göre biraz zayıf kalıyor.Ben 110 KİLOYUM motoru test etmek için bir gün içinde 350 kilometre yol yaptım;İstanbul dan feribotla Bandırmaya gittim ordan itibaren ERDEK-GÖNEN- MANYAS -GÖNEN arası 350 km kullandım.Benzin tüketimi çok az,yol tutuşu ve viraj alışı çok iyi, uzaktan bakınca motor küçük gibi dursada bindiğinizde ve kullandığınızda onu hiç hissetmiyorsunuz.Malzeme kalitesi ve işçiliği kesinlikle diğer çinli motorlardan çok daha iyi ve sağlam.
Kötü yönleride var tabiki;Ön fren disk olmadığından çok güven vermiyor,duruş mesafesi uzuyor.

Arkadaşım zealsunla 90 ı nası geçemiyosun?Rodaj hatalı yapılıp alet sağır kalmış demek

arkadaşlar bende regal raptor 100cc almayı düşünüorum hem aradığım tarz hemde 100 cc olması benim için şimdilik avantaj.cünkü suan honda today 50 kullanıorumm ve büyütmak istiorum sizce ragal 100cc uygunmu benim için

ARkadaşım ben aleti yakından gördüm güzel,eğer boyun uzun değil ve ince duruyosan altına çok yakışır.100cc de seni götürür

kalimero

yanlış hatırlamıyorsam mesajların birinde otomatik vites cruiser arıyorum diyordun. işte hem otomatik hem cruiser 100cc olması today 'den sonra terfi bile sayılır. e otobanla falan işim olmaz diyorsan (rüzgar problem olur kanısındayım) senin için biçilmiş kaftan derim. tabi bir de git motoru kendin gör bin bir üstüne hatta mümkünse kullan. ama görünüş olarakta güzel duruyor. regal raptor de çinliiler arasında iyi bir refransa sahip..

ARkadaşım ben aleti yakından gördüm güzel,eğer boyun uzun değil ve ince duruyosan altına çok yakışır.100cc de seni götürür

yuh be abi senin bu yakından görme potansiyelin nedir anlamış değlim ya..
var sende bi şeytan tüyü ama anlayamadım
100 cc ama iyi gider bu motor çok hafif belli olduğu üzere

otomatik vitesmi:silent:.scooter motoru kullanmışlardır kesin.cruiser görünümlü mobilet:p

Valla bi bayana çoook uygun bi cruiser bu.Bayan olsam direk alırdım.Görünüşü falanda güzel.100cc,çok bişey beklememek lazım ama yollarda filan üzmez ve scooterdan çok daha seri ataktır...

çoook Yavaşş

şahsen ben bizzat 2 ay gibi bi süre kullandım ve motor aşırı yavaş
100 cc kaldırmıyor ve çok ağır...hem fiyatıda çok 2500 ytl...hafif serin bi havada bile çalışması güç oluyor jigle açılmadan çalışmıyor...gitmiyor

reagal raptor 100cc

ve ayrıca reagal raptor çin malı değil japon malı americada 250 ccliği polis motoru olarak kullanılıo 250 liliği güzel de 100lüğü 5 para etmez ayrıca ibre 100 gösteriyo anca sıka sıka 80 yapıo ve çok kasıo titrioo artı scooter lar bundan daha seri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şahsen ben bizzat 2 ay gibi bi süre kullandım ve motor aşırı yavaş
100 cc kaldırmıyor ve çok ağır...hem fiyatıda çok 2500 ytl...hafif serin bi havada bile çalışması güç oluyor jigle açılmadan çalışmıyor...gitmiyor
katılıyorum,hatta bir çok rampada 80 den 50 ye 40 a düştüğünü bizzat gördüm.
ama bu bir tercih meselesi tabii,rampada değilde ben zaten düzde kullanıyorum şehir dışına çıkmam ,hatta mahallede dolaşırım diyenler için iyi bir seçim::)
Bu motoru alacaksanız gidip ithalatçıyla"cash on the table"pazarlığı yapmanızı tavsiye ederim.Merkezi istanbul ikitelli metro yakınında zaten.

ben 125 ligini almanı tavsiye ederim hem agır bi motor hemde debrajlı...eger bunu alırsan rüzgarla sorunun olcam
ha bide bu motoru küçümsemeyelim harley davidsonla kafa kafaya nerdeyse ..performans süper ve kaliteli motorr
bende 125 ccligini düşünüyomm

125ccliği pek tutulmadı , tavsiye etmem almışken , alabiliyorsan , 250 cc al mis gibi.

Arkadaşım zealsunla 90 ı nası geçemiyosun?Rodaj hatalı yapılıp alet sağır kalmış demek

rodajı gayet kontrollü yapıldı. düz yolda yaptığı son hız 90. denize paralel (düzlüğü garanti yani) bir yolda 90km hızı bir milim bile geçmiyor. zaten mantıklı olanı da bu. 11-12 beygir güç üreten bir makine, önünde paraşüt gibi bir cam, tarzının verdiği kötü ayrodinamik de eklenince 90km zaten bu aletin yapması gereken hızdır. ondan önce sahip olduğum 2000 model Burgman'ın da son hızı 120'ydi. Fabrika çıkış hızları da bu şekilde belirtilmiş zaten. hafif yokuş aşağı yapılan hızlardan bahsetmiyorum tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar