Kawasaki Z 750 Yeni motorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
Güle güle kullan,kazasız belasız...:cat:

Z 750 serisi gerçekten çok güzel.Allah içine sindirsin.

Hayırlı ugurlu olsun,ALLAH kaza bela vermesin.
Motosikletin çok güzel umarım güzle günlerde binmen nasip olur.
Yapılan bir araştırmaya göre deneyimli sürücüler kazaları genellikle yeni aldıkları motosikletleri ile ilk 5 ay içinde yapıyorlar bu yüzden motorunu iyice tanıyana kadar fazla yüklenme

hayırlı olsun temize benziyor allah kazalardan belalardan korusun .
müthiş torklu bir makinadır bir müddet iyi geçin onunla cbr125 e benzemez kafası bozulursa atar seni üstünden vahşi bir at gibidir zamanla alışacaksınız birbirinize ama dediğim gibi acele etmeyin tanıyın birbirinizi.

saygılarımla.

Çok teşekkür ediyorum hepinize... :)

CBR'den sonra çok farklı bir makinanın üzerinde olduğumu hiçbir zaman unutmadan temkinli kullanmaya çalışıyorum. İyi niyetlerinize çok teşekkür ederim :rendeer:

vaaay killer 600 ben yeni kasa alırsın diye bekliyordum şaşırdım doğrusu ama buda güzel:cat: hayırlı olsun güle güle bin :rendeer: @predator görmeliydi :)

Hayırlı olsun gerçekten çok güzel Allah kaza bela vermesin.bendede z 750 var z 750 performans tork olarak diger nakedlerden cok ustun tek dezavantajı ruzgar tutmasıdır bu gucu kullanmasini bilirseniz sizi layıkıyla memnun eder

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
takrar hayırlı olsun nice kazasız belesız km'lere :rendeer:

hayırlı olsun erkek kardeşim allah kaza bela vermesin ( hemen nazar boncugunu tak ) :) gorusemedık uzun zamandır

Arkadaşlar çok teşekkür ederim... :rendeer:

hayırlı olsun erkek kardeşim allah kaza bela vermesin ( hemen nazar boncugunu tak ) :) gorusemedık uzun zamandır

Teşekkür ederim, geçen sene tophanede görüşebilmiştik bir daha kısmet olmadı... İlk toplantıda görüşmek üzere :)

Ben zaten hayırlı olsun demiştim Ertekin...

Sonunda seni cbr grubundan mezun edebildik :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ancak fazer'in düşük devirlerdeki kararsız olması ve ben z 750 ye hasta olmam sebebiyle rüzgar yeme pahasına bu makinayı seçtim :):cat:[/QUOTE]

arkadaşım sana dostane bir tavsiyem olucak rüzgar konusunu hafife alma. bu motorda tahmininden daha çok rüzgar yiyorsun. kesinlikle rüzgarı tam olarak kesen mont giymen gerekiyor. yazlık montlar (içine rüzgar geçiren montlar) işe yaramıyor.

ancak fazer'in düşük devirlerdeki kararsız olması ve ben z 750 ye hasta olmam sebebiyle rüzgar yeme pahasına bu makinayı seçtim :):cat:

arkadaşım sana dostane bir tavsiyem olucak rüzgar konusunu hafife alma. bu motorda tahmininden daha çok rüzgar yiyorsun. kesinlikle rüzgarı tam olarak kesen mont giymen gerekiyor. yazlık montlar (içine rüzgar geçiren montlar) işe yaramıyor.

evet haklısın. Şu andaki mevcut montumun termal içliği olmasına rağmen daha profosyonel bir mont ve rüzgar performansı iyi olan bir kask almayı planlıyorum...

Son düzenleme:
ertech kardeşim hayırlı uğurlu olsun.titreşimden bahsetmişsin sanmıyorum ama...
benim er5 te titreşim rahatsızlığım hiç olmadı.
makinan çok yakışıklı,tanıyana kadar basma,bu sınıflar diğerlerine benzemiyor,ben ilk zaman neredeyse satacaktım fazla güçlü diye, şimdi Allah muhtaç etmesin diyorum,çok memnunum.
sanada kazasız belasız kullanımlar dilerim kawan hayırlı olsun:rendeer:

Dostum ben de zealsun 200 den zx6 ya geçtim...

Endişe etmeye gerek yok...

(motor her cc de tehlikelidir bence model farketmez ; biz dikkat edelim de tevekkülü Allahtan)

En güzel günlerinde kullan ;

Allah kaza bela ceza vermesin...

:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar