Kawasaki Z 750 Yeni motorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepinize tek tek teşekkür ederim.... :) Çok sağolun...

Hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...

hayırlı olsun kardeş nazar değmesin bende bu moturun tipine bayılıyorum ama yakıt tüketimini duyunca korkuttu beni.

Hayırlı olsun, gule gule kullan.
Bence sınıfının en basarili motosikleti.

Evet arkadaşlar Ertech makineyi aldı, hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.
Yalnız makineyi aldıktan sonra bize de bir şeyler oldu (bendeniz ve diğer arkadaşlar).
Her gün motorun yanına gidip sesini dinlemezsek o gün işlerimiz ters gidiyor.
Biz de ne yapacağımızı şaşırdık tabi.
Bu arada bazı arkadaşların Ertech'in motoruna göz koyduğunu farkettim.
Ertech'in tüm motorları benimdir. (Buna gelecekteki alacağı motorlar da dahil :p)
Lütfen ona göre hareket edelim.

Ertech'cigim motorun hayırlı olsun tekrar.

Darısı bizim de başımıza.

Saygılar...

Kori...

yaaa süper motor kesinlikle bundan alıcam 0 km hyosung gt250r almaktansa 2.el Z750 daha mantıklı 100 km dede ortalama 20 milyon benzin yakıyor ve bence bu motora göre çok uygun. bende siyahını alcam koyu altın rengi jantları bi çakçam uhaaa tadından yenmez keşke izmirde olsan biraz daha yakından incelerdim. ciddi almayı planlıom :bounce:

sana bir kaç sorun olcak:
motorun viraj alımı nasl rahat rahat bi race kadar yatabilion mu?

son surati nedir bu cihazın merak ediyorum?

egsoz ses cıkışı bi raceden farkı var mı byk ihtimalle yokturda merak..

2. motor olarak buna geçsem bi sakınca olabilir mi? vitesli kullanıyom 150 cc 2. si 750 olursa acaba diom kafamda :silent:

seni rahatsız eden bi yani varmı aklının takıldıgı ya şu parça problem yapcak gibi, yada virajlarda fazerdeki gibi kayma korkusu yaptırıyormu motor?

güncell görmedin herhalde...

Motorun hayirli ugurlu olsun Ertekin :rendeer: Allah, sana kazasiz belasiz surusler, bize de gonlumuzdeki motoru (600RR :queen:) bi an once almayi nasip etsin :bounce:

Yüz yüze hayırlı olsun faslını yapmıştık ama birde burdan hayırlı olsun kazasız belasız kullan Ertekinim diyeyim.. Motorun o gün km sayacına bakmamıştım ve akşam karanlığıydı ama inan ben bu motoru sıfır sanmıştım.. Yani ilk sahibine helal olsun kız gibi bakıp vermiş sana motoru.. Tertemiz çünkü.. Motorun hakkını vericem diye riskli işlere kalkmayasın :mrgreen:

Tekrar tekrar hayırlı olsun "sıfır" motorun.. Kazasız belasız kullanırsın inşallah..

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... :)

güncell görmedin herhalde...

Motorun virajı çok rahat, güven veriyor. CBRnin de virajı iyiydi ama bu süper...

4 silindir her motorun sesi güzel çıkıyor. bunda birde muzzy tüp var beni tatmin ediyor sesi...

150 cc. den buna geçemek biraz tehlikeli olabilir.. ama temkinli olursan becerebilirsin. ancak ben daha önce büyük cc. li motor kullanmıştım direkt buna geçmedim...

beni rahatsız eden bir yanıolmadı şimdiye kadar. titreşiminin daha az olmasını bekliyordum. fazer kullandım ancak tecrübe edecek kadar değil. virajlarda bir sorun yaşamıyorum...

Son düzenleme:
ertekin fazer'la Z750'yi karşılaştırdığın zaman ikisininde birbirine göre artıları eksilerini nedir bizimle paylaşabilirmisin...

Tecrübe edecek kadar kullanmadım ancak rüzgar konusunda fazer bir adım önde :)
onun dışında z 750 daha dengelii sanki ama bunu anlayabilmek için fazer'la biraz yol yapmak lazım. fazer'ı değerlendirecek kadar kullanamadım....

Tecrübe edecek kadar kullanmadım ancak rüzgar konusunda fazer bir adım önde :)
onun dışında z 750 daha dengelii sanki ama bunu anlayabilmek için fazer'la biraz yol yapmak lazım. fazer'ı değerlendirecek kadar kullanamadım....

peki ikisini kıyasladığımızda Z750 tercihinin sebebi ne oldu sadece biraz daha güçlü olmasımı...:silent:

peki ikisini kıyasladığımızda Z750 tercihinin sebebi ne oldu sadece biraz daha güçlü olmasımı...:silent:

Tamamıyla dizaynı :) ben z 750 nin dizaynını çok beğeniyordum. fazer'da çok güçlü bir motor z 750 ile arasında sadece 12 hp fark var.

ancak fazer'in düşük devirlerdeki kararsız olması ve ben z 750 ye hasta olmam sebebiyle rüzgar yeme pahasına bu makinayı seçtim :):cat:

hayırlı olsun güle güle kullan

yalnız o stickerlar pek gitmemiş gibi sanki... Sen bilirsin.

son sürati nedir yani bnm sürat konusunda bi takıntım yok fakat 750 cc sonuçta bi 600 f den aşagı kalmaz diyorum. ? hiç denemen oldumu ki mutlaka denemişindir heyecanla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar