Yer yer , bunlara Amerikalılar SS katili diyoYok canım ne yaptınabartmayalım yahu
:cherry:
yaaa süper motor kesinlikle bundan alıcam 0 km hyosung gt250r almaktansa 2.el Z750 daha mantıklı 100 km dede ortalama 20 milyon benzin yakıyor ve bence bu motora göre çok uygun. bende siyahını alcam koyu altın rengi jantları bi çakçam uhaaa tadından yenmez keşke izmirde olsan biraz daha yakından incelerdim. ciddi almayı planlıom :bounce:
sana bir kaç sorun olcak:
motorun viraj alımı nasl rahat rahat bi race kadar yatabilion mu?
son surati nedir bu cihazın merak ediyorum?
egsoz ses cıkışı bi raceden farkı var mı byk ihtimalle yokturda merak..
2. motor olarak buna geçsem bi sakınca olabilir mi? vitesli kullanıyom 150 cc 2. si 750 olursa acaba diom kafamda :silent:
seni rahatsız eden bi yani varmı aklının takıldıgı ya şu parça problem yapcak gibi, yada virajlarda fazerdeki gibi kayma korkusu yaptırıyormu motor?
güncell görmedin herhalde...
fazer kullandım ancak tecrübe edecek kadar değil. virajlarda bir sorun yaşamıyorum...
ertekin fazer'la Z750'yi karşılaştırdığın zaman ikisininde birbirine göre artıları eksilerini nedir bizimle paylaşabilirmisin...
Tecrübe edecek kadar kullanmadım ancak rüzgar konusunda fazer bir adım önde![]()
onun dışında z 750 daha dengelii sanki ama bunu anlayabilmek için fazer'la biraz yol yapmak lazım. fazer'ı değerlendirecek kadar kullanamadım....
peki ikisini kıyasladığımızda Z750 tercihinin sebebi ne oldu sadece biraz daha güçlü olmasımı...:silent:
hayırlı olsun güle güle kullan
yalnız o stickerlar pek gitmemiş gibi sanki... Sen bilirsin.
son sürati nedir yani bnm sürat konusunda bi takıntım yok fakat 750 cc sonuçta bi 600 f den aşagı kalmaz diyorum. ? hiç denemen oldumu ki mutlaka denemişindir heyecanla![]()
Ben en fazla 253 gördüm daha da gitmez... :queen: