motosiklet sürmek için olanlardan alamıyorsak da benzerlerinden giyelim, kunduradan iyidir
değildirMotosiklet botunun özelliği korumalı olmasıdır. Korumasız olduktan sonra bot giymişsin, kösele giymişsin farketmez. Tek fark ayağın üşümez işte.
abi bileği koruyo diye demiştir r3nyoksa botun bir anlamı olmazdı sahiden :mrgreen:
Korumalı motosiklet botlarında ciddi korumalar var. Bileği koruyan şey onlar. YDS'dekilerin çoğu su geçirmez bildiğiniz bot.
arkadaslar burada üretilen botlardada demir mevcut bunlarda polislere yada yunusların motorda kullandıgı botlardan satıyorlar o acıdan bu firma üreticisi oldugundan daha uygun fiyatları olacagını tahmin ediyorum. Gecen yıl buradan bir grup arkadas bot almıstı bu yuzden kaliteli üretiyorlar.
ninya;
motobot 25 YTL daha ucuz, YDS 150 ye verir. Orada Ali var. Beraber gittiysek seni tanır ya da tanıtırsın. Ali'nin de scotrı var. İkisi de gayet iyi. Bence. Hangisinin hoşuna gideceğine bağlı.
merhaba dostlar;
Yardım edebilirseniz sevinirim. ankaradan yeni bir motor aldım zzr1100 şu anda boyanıyor. sizden yardım istememin sebebi bana iyi bir ustanın lazım olması elektrik aksamını onaracak granajları takacak genel birde kontrol edecek sahtekar olmayan işinin ehli bir ustal lazım dostlar ankarada tanıdığınız böyle bir usta varmı? bir kaç güne kadar ankarada olacağım ayrdımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürer.