MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Yaris cok guzeldi arkadaslar, ben yeni geldim Izmit'ten. Ayrintilar icin baska bir topic acacagim, ama Mehmet'in 3. geldigini belirteyim burda :cat: Go Mehmet Goooo :queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
"Boy" Mehmet Bey'i tebrik ederim. Basarilarinin devamini diliyoruz. Ileride imkanim olursa piste gelip orada da destek olmak isterim.

Tebrikler mehmet. Bir müridin olarak başarılarının devamını dilerim :mrgreen:

Son düzenleme:

boy

Arkadaşlar, nihayet şeytanın bacağını kırdım ve bir kupa alabildim. İkinci motor olarak kalkış yapmama rağmen ısınma kalkışında mükemmel bir kalkış yapıp birinci olarak girdim viraja. Ancak her zamanki gibi yarış kalkışında heyecandan çok kötü kalktım. Altıncı motor olarak kaldım gerilerde ama her turda birilerini geçtim ve yarışı üçüncü olarak tamamladım. Eğer ısınma kalkışındaki gibi iyi bir kalkış yapmış olsam kesin birinci olacaktım. Bu gerçekten hiç önemli değil, birilerini geçmek çok daha zevkli. Kupa önemli değil, podyuma çıkmak değişik bir duygu, en azından bu duyguyu yaşamış olarak bitirdim sezonu. Zaman ve maddi nedenlerden dolayı bundan sonraki iki ayağa katılamayacağım. Birkaç sponsorluk görüşmem var, eğer onlardan olumlu sonuç alabilirsem seneye beni yine pistlerde görebileceksiniz, aksi taktirde cepten harcamaya niyetim yok. Bu arada aynı zamanda MT'den Hasan arkadaşımız da yarışmakta, ona da destek verelim. O yarışta çok iyi bir performans göstermesine rağmen düştü. Önümüzdeki İzmir'de yapılacak olan altıncı ayak yarışına katılacak. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum...

Arkadaşlar, nihayet şeytanın bacağını kırdım ve bir kupa alabildim. İkinci motor olarak kalkış yapmama rağmen ısınma kalkışında mükemmel bir kalkış yapıp birinci olarak girdim viraja. Ancak her zamanki gibi yarış kalkışında heyecandan çok kötü kalktım. Altıncı motor olarak kaldım gerilerde ama her turda birilerini geçtim ve yarışı üçüncü olarak tamamladım. Eğer ısınma kalkışındaki gibi iyi bir kalkış yapmış olsam kesin birinci olacaktım. Bu gerçekten hiç önemli değil, birilerini geçmek çok daha zevkli. Kupa önemli değil, podyuma çıkmak değişik bir duygu, en azından bu duyguyu yaşamış olarak bitirdim sezonu. Zaman ve maddi nedenlerden dolayı bundan sonraki iki ayağa katılamayacağım. Birkaç sponsorluk görüşmem var, eğer onlardan olumlu sonuç alabilirsem seneye beni yine pistlerde görebileceksiniz, aksi taktirde cepten harcamaya niyetim yok. Bu arada aynı zamanda MT'den Hasan arkadaşımız da yarışmakta, ona da destek verelim. O yarışta çok iyi bir performans göstermesine rağmen düştü. Önümüzdeki İzmir'de yapılacak olan altıncı ayak yarışına katılacak. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum...

Şampiyon seni bekliyor herkes ilgili topikte...:cat:

bu hafta yagış gözükmüyor.
son günleri degerlendirmek lazım.
ben de izmire gidicem zaten bu haftasonu.

herkese merhabalar;

Ben 2 gün önce kawasaki zzr 1100 aldım.Bu motora bakım yaptırmak gerekirse yedek parça almak için kimi tavsiye edersiniz.şehir çok öenli değil ama tercihim istanbul izmir bursa ve ankara bu şehirlerin hangisinde aklı selim işini iyi bilen ve tabi ki sahtekar olmayan bir servis tavsiye edebilmisiniz bana.

ÇOK ACİL YARDIM BEKLİYORUM DOSTLAR.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler dalya yapmışız hayırlı olsun....

edy

uzun zamandır giremiyorum foruma şehir dışındayım , neler olmuş neler. sayfa olmuş 100. mehmet olmuş 3. Tebrikler MEHMET . ben senin kupa kaldırmadan yarışları bırakmayacağını biliyordum.

merhabalar arkadaşlar 93 model divcersionla beni kabul buyururmusunuz bende katılsam varmı bi hoşgeldin dicek.:) ama ben daha çok yeniyim:)

Hoşgeldin csalgin :)

Işte 2008 Honda Cbr 600RR Hannspree Replica!

bighondacbr600rrhannsprct9.jpg

bighondacbr600rrhannsprzp5.jpg

bighondacbr600rrhannsprwz7.jpg

bighondacbr600rrhannsprug7.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar