- Konu Yazar
Herkese Merhaba;
Aylardır hayalini kurduğum motora kavuştum. :rendeer: Kawasaki Z 750 :cat:
Aslında 15 gün oldu alalı ve ben sürekli üzerindeyim...
CBR 125'ten sonra yazacak o kadar çok şey var ki...
CBR 125'ten sonra biraz fazla aslında biliyorum ama görerek tecrübe etmek istedim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum temkini elden bırakmadığın sürece CBR 125'ten daha az tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Yapısı görünürlüğü ve sesi sayesinde daha rahat farkediliyorum. Dengesi sayesinde kendimi güvende hissediyorum ve cbr'ye göre daha iyi yol tutuyor daha iyi viraj alıyor. Frenleri CBR'ye göre çok iyi. Karşılaştırmak saçma tabi ama benim açımdan yazıyorum bu görüşleri... Akserelasyonu çok iyi, her devirde cevap verebiliyor. tork'u yüksek. 6. viteste ortalama 90 km. ile yol alırken hiç sıkmıyor. 13500 km de aldım şu anda 15000 km ye çok az kaldı
Genel olarak çok memnunum. yakıt konusunda cbr'yi arıyorum tabi
sakin kullanımda 4,5-5 lt. yakıyor. gaz açınca 7-7,5 lt. ye çıkıyor bu rakam. Karışık kullanımda 6 lt. civarı yakıyor ve yaktığı her lt.'nin hakkını veriyor
Birde düşündüğümden daha fazla titreşim var. CBR'ye göre çok az titreşime sahip ama ben daha az olmasını bekliyordum :cherry:
Herkesin hayalindeki motora kavuşması dileğiyle...
Kazasız belasız, Keyifli sürüşler... :rendeer:
Fotolar :

Aylardır hayalini kurduğum motora kavuştum. :rendeer: Kawasaki Z 750 :cat:
Aslında 15 gün oldu alalı ve ben sürekli üzerindeyim...
CBR 125'ten sonra biraz fazla aslında biliyorum ama görerek tecrübe etmek istedim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum temkini elden bırakmadığın sürece CBR 125'ten daha az tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Yapısı görünürlüğü ve sesi sayesinde daha rahat farkediliyorum. Dengesi sayesinde kendimi güvende hissediyorum ve cbr'ye göre daha iyi yol tutuyor daha iyi viraj alıyor. Frenleri CBR'ye göre çok iyi. Karşılaştırmak saçma tabi ama benim açımdan yazıyorum bu görüşleri... Akserelasyonu çok iyi, her devirde cevap verebiliyor. tork'u yüksek. 6. viteste ortalama 90 km. ile yol alırken hiç sıkmıyor. 13500 km de aldım şu anda 15000 km ye çok az kaldı
Genel olarak çok memnunum. yakıt konusunda cbr'yi arıyorum tabi
Herkesin hayalindeki motora kavuşması dileğiyle...
Kazasız belasız, Keyifli sürüşler... :rendeer:
Fotolar :

Son düzenleme: