vat iz diz yani ne demek istiyin la keko.mete_han-ım;815409' Alıntı:Altı aylık seyisligin var, kırk yıllık at boku eşelersin...:queen:
7 gibi yola çıkacanız ve alinin haberi yok. asıl sürprizi ali yapacak gibi görünüyor size, o korsan 10 dan evvel kalkmaz hele ramazanda 11-12 :queen:bathu' Alıntı:sabah 7 gibi yola çıkıcaz bi arkadaş zaten şuan samsunda motorunu bakıma götürdü dönme dedik kal yağrın biz geliyoruz bakalım onla dönücez geri alinin haberi yok süpriz
vat iz diz yani ne demek istiyin la keko.
senin gibi bıyık altından konuşanlar için bir ingiliz ata sözü şöyle der
mete khan top at the you war land the :queen:
:
tamam alide var cebim olmadı sen bulamazsan ben bulurum![]()
mete ben bu tigerın bizzat mekanına gidiyorum bi talimat varmı gardımı genişmi tutayım he he
zuauzhauzuahuzaa, oglum sen muthissin :rendeer:kanka benİm photo shoP süreLiydİ . süreSi bitti. ama shoplamaya gerek yok soplarsan şekil düzelir ters olur bırak yamuk kalsın:queen::queen::queen::queen:
annaaaaaaaa,bu soz cok derin manalar icerir :queen:bir Çin atasözü derki...
KAKONO HAKIRI SOKOMOYU TOKAJI...
anlamı...Ne kadar dönersen dön popon arkadadır...![]()
oda giderse biz kimle eglenecegiz :silent::silent::silent:paşam..bi kerem yoğun bi yağmur var karadenizde diye biliyom..aman dikkat et...
SİNOP
ile
SAMSUN
arasındaki mesafe
165 Km
kmside fazla...sakata gelmeyin...
bu herif inmi cinmi erkekmi oğlanmı tesbit edin tutanak tutun...:queen:bol foto çekin...fazla üstüne gitme...kokrutma susak ağızlıyı...o bizim son hedefimiz...biraz eğlenek...hemen harcamayın...![]()
şimdi bu çekişmede alp_tunay abimiz kaybetti mi yani ? euhaueh![]()
sato bitirdiniz ömrümden ömür aldınız ya...:queen::queen:
sato harbi yıktın gülmekten benide :queen: ağbi paintlesek nasıl bi şekil kayıplığı yaratır birazda tıraşlarız mis![]()
zuauzhauzuahuzaa, oglum sen muthissin :rendeer:
:
:queen::queen: sayın aygır elinizden geleni ardınıza koymayın:queen::queen: (bbaday)boraysato yevrum, mete cunyorum benim. metenin gazına gelip steye koyduğun bol Türk kaslı fotoların elimde seni uyarıyorum :queen:
mundar mundar :queen:gel_pisi_pisi' Alıntı:arkadaşın tipine bak çay demle...Has Osmanlı Erkeği...
![]()
arkadaşın tipine bak çay demle...en cüzeelll çayy Doğışş çayy...cüü cüü...cüzell...:queen:
Has Osmanlı Erkeği...
:queen::queen::queen::queen: akLıma bİ temeL fIkraSı geLdi yhaaa. mSn den yazarIm mete agama ben. abi bu adam şeye benziyo be hani kara şimlekte kara şimşeği kullanan adama neydi onun adı. ciddi benzio ama