- Konu Yazar
valla eski köye yeni adet getiriyorsun ...nazdan değil...madem vaktin yok üşeniyosun o zaman başka biri bu sorumluluğu alabilirdi...allahaşkına gelen gelsin gelmeyen gelmesin olayı değil...ama bu topiğe bakacak biri olayın güzelliğine kimlerim katılıp katılmayacağına bakmazmı...yani 04 ten beri böyleydide şimdi ne oldu saldım çayıra mevlam kayıra gezi şekli olmaz biliyorsun...niçin niçın niçın...yer bellimi nerde kalıcaz nerde yicez içcez....ulaşım buluşma yerleri toplaşma vs ...yarım yamalak olmadımı sence...Detaylar Bolu MT de falan topiği açan biri olarak bana ters geldi...nedir bu üşengeclik anlamıyorum...neyse pro boşver sen hep bildiğini okursun kafanında dikine gidersin...fazla uzatmayalım paşam...saygılar herkese...bütün sitemim bi liste oluşturmaman ve Bolu Mt de detaylar demendi....
Ankara MT olarak liste oluşturmak adetimiz değildir. Yani '04 ten beri böyle olan sizin uygulamalarınız
Her neyse, Motosiklet.NET ailesinde ilk defa yapılacak olan bu etkinlik ciddi önem taşımakta ve birçok arkadaşımızı bir araya getirme çabasındadır. Aramızda olmanı, diğer tüm üyelerin katılması gibi çok isterim. Liste yapmıyorum ben, yapana da niye yaptın demem. Hep insanları belirli kalıplara sokmak istediğinizden yaşanmıyor mu bölünmeler.
Her neyse maç başlayacak gidiyorum