Adana-Bozyazı Gezisi

hocam helal olsun görün genc arkadaşlar görün hocam nasılda geziyoo harbii motorcu ruhu işte :)

Merhaba hocam nasılsınız görüşmeyeli :)
güzel gezi yapmışsınız tebrik ederim.

Veyis hocam çok güzel gezi yapmışsınız. benimde haberim olsaydı eşimle bende gelirdim.uzun süredir bende işlerimin yoğunluğu nedeniyle gezilere bende katılamıyorum. Grup gezisini özlemiştim .

Son düzenleme:
sizi tebrik ediyorum nekadar güzel bir gezi yapmışsınız bu gezilere bakınca evde oturmaktansa çıkıp motorlarla biraz km yapmak istiyor insan selamlar

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Merih, Ertuğrul, Fuut, Tüzemen, Ahmetnr ve diğer yorum yapan arkadaşların hepsine selamlarımı sunuyor kazasız sürüşler diliyorum. Gezilerde görüşmek üzere.

Son düzenleme:
veyis hocam gezimiz kısa ama anlamlı oldu.Daha uzun gezilerde , kalabalık gurup halinde , birlikte seyehat etmek dileği ile...tutkuy::::

boylede olur ......

Güzel gezi olmuş...gerçektende bu deniz olayı ayrı bir durum bizim kross larla çekince bu fotolar boyle çıkmıyor ,bir toz bulutu bir çamur güruhu vs vs sonuç olarak güzel görüntüler için saolun ....

Güzel gezi.Herşey güzel ama eksik olan bir şeyler var!!! Her ne kadar sıcak olursa olsun....:) sanırım anladınız.
Saygılar.

Güzel gezi.Herşey güzel ama eksik olan bir şeyler var!!! Her ne kadar sıcak olursa olsun....:) sanırım anladınız.
Saygılar.

Haklısın arkadaşım. Mazeret değil ama mont ve dizlikleri sadece Bozyazı-Anamur arasındaki 15 km'lik yolda giymedik. Bu mesafeyi de çok yavaş ve çevreyi seyretme amacıyla düşük hızlarda katettik. Kaskı ise hareket halindeki her durumda giydik. Ama yolun diğer kısımlarında, dinlenme için olan duruşların dışında, tüm korumalar üstümüzdeydi. Selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar