batucum senin ölün yeter be bu çapulcu dambılcı borubabaya...yapmıyosun şovunu...hani benim bi topiğe bişeyler yüklemiştin ya...onları yüklesen yeter buna...ağzı açık kalır...intihara teşebbüs eder...
Kardeşim yeter konuştuğunuz icraat yok icraat yükle dedin yükledik zort kaldınız işte yok yüklese bbaday kalırda bilmem nede yüklicek adam zamanında yüklerdi sana bu kadar laf ettirmeden gördük elemanının fiziğini hat yok define bir vücut yok onun fiziğinin şekle girmesiiçin 1 yıl cardio yapması lazım hiç durmaksızın diyet ile beraber yoksa her bulk ben süper fiziğe sahibim diye ortaya çıkarsa işimiz var madem sen bana veriyon bende sana bi program vereyim setleri minumum 12*4 yap aletlerde fazla oyalanma bisiklet yap koşu yap erit o yağları yoksa 30'unda sende metoş gibi olursun :queen::queen:
şekerim panda dediğin uyuşuk olur ama ben vurdummu deviririm...fazlada havlamak istemem zira ısıracak köpek havlamaz...hep derler ya zayıf çelimsizden kork diye ne alaka ya...ulan 120 kiloyuz...psikopata bağladıkmı karşıma çıkmayın işte...daha ne...el elden üstünmüş...daha üstünü ne olacak...kodummu oturturum...bu kalıbın hakkını vermek lazım...:bounce:yeterki beni kızdırmayın...:bounce:
bak şimdi metecim sen hiç bi body ciden dayak yememişsin anlaşılan senin o 120 kiloluk potansiyel gücün sağlam bi bodycinin karşısında hiç bi işe yaramaz bi kere kondisyon yok sende şekerim 2 vuracan tıkanıcan elin bodyciside allah muhafaza düşünmek bile istemiyorum senin halini
mesela bende 98 kiloyum ama senin gibi vurursam bilmem naparım demiyom zırtapoz havan kime tigerle banamı