[MT İstanbul] Hayvan barınakları projesi / 15 Eylül 2007 Cumartesi

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla allan yaranizmiydi yarandi miydi narendemiydi neydi o kızılderili velet neyse bişi yazacaktım kafam karıştı :queen:

gelmessen buluşmaya o mantımıydı bu çiğ börekmiydi diyene sorarsın tabi.. :queen:

o kadar çaardık gel gel diye.. ruh çaarsam gelmişti senin yerine :queen:

yakari abi yakari.:p

Aslında sormuycaktım ama üzerinde yoğurt, kızmış biberli yağ, nane felan görünce dayanamadım, mantı obeziyim ben.:p

Ruh felan çağırıcaksan baştan söyle hiç gelmem tırsarım ben METALGOLD'cum.:cherry:

Resimleri gorunce katilamadigim icin bir kez daha uzuldum :pale: Giden herkesin ayagina, emegine ve yuregine saglik, dusunen ve katkida bulunanlari tekrar tekrar tebrik ediyorum :rendeer: Bir sonraki organizasyonda elimden geleni yapacagim, umarim katilim daha da artmis olur o zamana..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
barınak gezisini tertipleyen ve emeği geçen herkese gönülden teşekkürler.güzel düşünceli insanların arsında olmak çok anlamlıydı gelen arkadaşlarda sağolsunlar.gelemeyen arkadaşlarda mesajlarıyla desteklerinden dolayı sağolsunlar.bendede resimler var ama sadece f.makinasında olan resimleri atabiliyorum.pil bittiği için cep tlf çekmiştim onları atamıyorum .

yaw bu kadar sosyal olmayın arkadaşlar :p ne kadar asosyal bir insan olduğumu hatırlıyorum :queen:

tuğçe sen neyi kaçırmıyorsun ki? :mrgreen:

ya dikkat et son zamanlarda gel,iorum:cherry:
bide böle bi buluşma daha farklı iyilik meselesi o yüden daha çok koydu şimdi bana.. :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamamdır. bekliyorum.
nick için özür.:pale: ama doğru yazılışı da, bana uymaz.
ben sana kısaca Semih diyeyim o halde.:)

yok hocam yani metalin alla derken töbe haa öle bi durum yok :) nirvana gibi bişey metal müzik konusunda üstad olmuş yada olacak gibi bişey bu en üst seviyeye ulaşmış

Emeği geçen herkese çok teşekkürler, gerçekten çok güsel bi gündü...Umarım dünü alışkanlık haline getirirz.. Her ne kadar barınakta korkuyor olmamdan kaynaklanan zor anlar yaşamış olsamda süper bi gündü..

Yaşasın mt :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir de kuryeci bir arkadaş vardı :) telefonla görüşen
img9631pa8.jpg

kurye olmak sucmu onlarda ekmek parası peşindeler belkide cok insandan daha helal kazanıyorlar akılarında cakalık yok sadece elerideki paketi yerine teslim etmek ama bana gelince gerekirse ekmegim için helal kazanmak için onuda yaparım

Başlığı konu dışına çıkaran piksel, cep telefonu ve kamera ile ilgili mesajlar konudan temizlenmiştir.

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun devamında yine konu dışına çıkılıyorsa konunun akibeti doğrultusunda : Konunun kilitleniş nedeni açıklanarak kilitlenecek ya da mesajlar silinecektir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abo burdada olay var 25 karekter

bu nasıl bi insalıkki be diyecek bişi yok eğer böle bi durum gercek ise kıyamet kopucak!!!!

işle.rimin yoğunluğundan dolayı bi müddetten beri sürekli online ım ama bi türlü takip edemiyorum başlıkları ve böle bir organizasyona katılmak isterdim kaçırdığım için üzülmedim dersem yalan sölemiş olurum.

Sarıyer barınağında köpekler ortalığı pisletmesin diye yiyecek vermiyorlarmış aşağıdaki link e göre bu konuya bir el atalım diyorum

http://www.shkd.org/tr/AIGTurk/

evet tamamen insanlık dışı bişey, izlerken için gitti bunu yapmaya hakları yok:farao: o numaraları arayanlardan biri olucam ...

Bundan sonraki gidilecek barınak sarıyer olmalı bence..aramakla yetinmeyelim , doğruluk payını bilmiyoruz çünkü en iyisi gidip yerinde göremek...

http://www.shkd.org/tr/AIGTurk/
bu nedir ya?
tam zopalık bunlar...:pr:

not: boyutlarına dikkat etmeden yüklenen fotograflar yüzünden, bu topiğe girmek, iki satır yazı okumak büyük işkence oluyor.

lütfen boyutlara dikkat edelim.

http://picasa.google.com/ beleş olan bu programı yükleyip kullanabilirsiniz.
saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizims arıyere gitmemiz pek bişey ifade etmez sanırım.. gidicek olsa bile bi basın mensubu gibi biriyle gitmemiz lazım kanal d de kameraman bi arkadaşım var onunlada bi görüşeyim...

sırada ataşehir vardı normalde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar