- Konu Yazar
Selamlar. Önümüzdeki yaza bir Kawasaki Er-6f almayı düşünüyorum. Motorun beygir ve tork dağılımı, yakıt sarfiyatı, ağırlığı, oturuş pozisyonu tam istediğim gibi. Kafama takılan nokta motorda hararet göstergesinin ve en önemlisi benzin göstergesinin(!) olmayışı. Sizce bu göstergelerin olmamasının sebebi nedir? Ucuza mal etmek için değildir heralde. Sebebini çok merak ediyorum.
Bir de benzin göstergesi olmayan her türlü marka ve model motor kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bu durum pratikte sorun yaratan bir durum mudur?
Hava soğutmalı motorlarda veya çoğu scooterda da hararet göstergesi yok ama böylesine yeni teknolojiyle donatılmış bir motorda niçin olmaz? Belki Kawasaki, soğutma sistemine çok güvendiği için koymamıştır. Ama benzin göstergesi???
Bir de benzin göstergesi olmayan her türlü marka ve model motor kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bu durum pratikte sorun yaratan bir durum mudur?
Hava soğutmalı motorlarda veya çoğu scooterda da hararet göstergesi yok ama böylesine yeni teknolojiyle donatılmış bir motorda niçin olmaz? Belki Kawasaki, soğutma sistemine çok güvendiği için koymamıştır. Ama benzin göstergesi???