[Eskişehir - MT]

Selamlar saygılar Eskişehir MT müdavimleri...
Yeni gelenleri....( Hepiniz hoşgeldiniz :rendeer: )
İleri gelenleri ...
Geri dönenleri...
Çok gezenleri....
ve gezemiyenleri ...
İşte nihayet havaların serinlemesi ve çalışan sayımızın normale dönmesi
vesilesiyle aranızdayım hepinize merhabalaaaaaaar....
Ramazanınız hayırlı iftarlarınız bereketli sahurlarınız iştahlı olsun...
İsmail kardeşim online olduğunun ve kıyıdan ortamı kestiğinin farkındayım
bu arada allah bir yastıkta kocatsın...Mutluluklar dilerim...

herkese selamlar neler yapıyorsunuz ben bu aralar uzak kaldım ama sizleri buradan takip etmeye calışıyorum yeni arkadaşlar hoş geldiniz en kısa zamanda görüşmek dileği ile hayırlı ramazanlar

slm arkadaşlar. uzun süredir meşgul olduğum iş arama konusunu nihayet bitirdim.sonunda bi iş buldum yani:).gerçi baya hamlamışım. akşam eve gelince önce iftar sonra doğru yatağın yerini bulmaya çalışıyorum.:pale: baldırlarım falan bitik durumda.:salut:1000 km yol yapmış gibi geliyom her akşam ama olsun,boş yattığım zamanların acısını çıkartıyorum.:wiinkk:darısı tüm iş arayanların başına.:cat:(ah MEB yaktın beni, bi öğretmen olamadık):pr::pr::pr:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.:rendeer: umarım tanışmak nasip olur.:cat: gerçi artık gündüzleri motor gezisi benim için bitti gibi.:pale: işyeride teksanda olunca iyice koptum merkezden. bu gidişle volkan listeden silecek diye korkuyorum.:pale::pale:en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.:wiinkk:hepinize kazasız belasız sürüşler.:bounce:sağlıcakla kalın.:bounce:

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
ondeer, toronaga
ya bu misafirleri kimse buyur etmedimi?? baksanıza hala misafir misafir oturuyolar:wiinkk: olmuyo böyle ama,hadi bi çırpıda üye oluverin bakiyim

Son düzenleme:
vaay
yahya abim
abe sezon kapanıyor bıldırcınlar göc ediyorsen daha hala avlanıcan yaa.
ben akşam seyfoyla arkadaşımbenim bozdağa cıkıverdik ikikeklik dött bıldırcın vuruverdim akşam iftarlık yaptık.haberin ola..ramazanda can yaktık yaa..şaka şaka abim iisindir umarım cüneyt abiyle koyu sohbete daldık da biraz.neyse iigerceler cümleten..ramazaan cıksın bi av yapıyım bende

ooooouw Yahya abim,Eser abim,Önder abim uzun zamandır topicte sesi duyulmayan MT üyeleri hoşgelmişsiniz sefa getirmişsiniz.

Yahya abi şu okulum bitsin inşaallah makinist olucaz ama senin için makinistliği tepip TMİ merkezine gelicem:pBi adama bu kadarda mesai yaptırılmaz ki yaauw:cherry:

Eser abi nerelerdesin yha.Seninle Candan erçetin konserinde tanuşmıştık ilk kez orda gördüm seni ve bi daha da görmek nasip olmadı:pale:inşaallah bundan sonra senide aramızda görürüz:)

Önder abiiiiii:)En son ismail abimin düğüne geldi ve Muttalip civarlarında bir iki tur atıp kayıplara karışan şahsiyet:pAbi yoksa bizim magandalardan korkup yurtdışına mı kaçtın nerelerdesin ya sesini duyan cennetlik...

Durmuş abi seninle msn'de görüşürken acil bi işim çıktı geldiğimde iletilerini gördüm davetin için teşekkürler gelicektim ama nasip değilmiş.çok sağol abim inş. bi daha ki sefere:cat:

çok konuştum gibi ya hadi hayırlısı:cherry:

Herkese iyi sürüşler dilerim... Saygılarımla:rendeer:

bu gidişle volkan listeden silecek diye korkuyorum.:pale::pale:en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.:wiinkk:hepinize kazasız belasız sürüşler.:bounce:sağlıcakla kalın.:bounce:

Yok abi artık liste takip olayı bitti. Gelenleri kaydediyoruz. Gidenler duruyo...:cherry:

Ben bıraktım o işleri artık; sade, kendi halinde, özgürce takılan bir MT üyesiyim... :)

İsmail kardeşim online olduğunun ve kıyıdan ortamı kestiğinin farkındayım bu arada allah bir yastıkta kocatsın...Mutluluklar dilerim...

İsmail bekarlığını aratmıyo. Bu konuda yengeye rapor verecem... :queen:

headhunter' Alıntı:
çok konuştum gibi ya hadi hayırlısı

Ahmet ; sen de Aytacı aratmıyosun. :queen: Bakıyorum herkesle muhabbet fln. :mrgreen:

torento_1987' Alıntı:
volkan
pazar günü saat kaçta gidiyorsun..

Pazar günü kesinleşti. Otobüsle gidiyorum. Biraderin eşyaları varmış. Onlar motora sığmayacak...:cat:

sinan abiyle ikimiz.öğlen üzeri buluşup.. inegöl e gittik.. daha yenice gelmiş. bulunmaktayız.. fotolar sinan abi.de ..

söz sende sinan abi. :p

Selamün Aleyküm

Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz :cat:

Hayırlı Ramazan'lar abilerim ablalarım kardeşlerim:p:rendeer:

sağolasın Süleyman abi.Ramazan ayı hepimizin hakkında hayırlara vesile olsun inşaallah:cat:
Yauw senle tanışmak bir türlü nasip olmadı bea.Biz ne zaman tanışacağsak:p

ulem bendemi yapsam motora bişeler... seneye yaza alırız bi repsol. (aytaç ilk seni gesdircem :)) bakarız keyfimize... :mrgreen:

hişşttt enişteniz duymasın ::yanliss:

anladın sen onu anladın :bounce:

aslımm;807578' Alıntı:
evet bayanım yalnış değil ama motoru ben almayınca mecbur kullanıyorum :pr:neyse poliseşikayet etme konususana kalmış zaten iice haşır neşir olduk karakolla:cherry:cherry:

aslım msn de görüşene kadar aklım çıkmıştı.
sanmıştım ki motosikleti zoraki kullanıyorsun
ama seve seve kullandığını anlayınca içim rahatladı :wiinkk:

ismail yarın bi bozdağ yapam ne zamandır dağa çıkmıyodum sarıcakaya filan gezem gelem aytaç açıksa bide aytaç yaparız öğleden sonra iftarıda oralarda yaparız ohh miss gibi

Aytaç kelimesini görünce bana laf atıyorsun sandım Bora abi :cherry:

Selamunaleyküm millet herkese hayırlı iftarlar :wiinkk:

Aleykümselam Oğuzhan :cat:

Selamlar saygılar Eskişehir MT müdavimleri...

asıl saygı bizden sana Yahya abi :rendeer:

Son düzenleme:
sinan abiyle ikimiz.öğlen üzeri buluşup.. inegöl e gittik.. daha yenice gelmiş. bulunmaktayız.. fotolar sinan abi.de ..

söz sende sinan abi. :p

eveet başlıyok gene...
bi inegöl yaptık orhan abiden de köfte aldık geldik.resimleri fotoraflar kısmına ekleyim daha iyi olur ersin.burası muhabbet yeri olur sadece... link altta
inegöl gezisinin fotorafları​

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. uzun süredir meşgul olduğum iş arama konusunu nihayet bitirdim.sonunda bi iş buldum yani:)

yeni işin hayırlı uğurlu olsun Önder :cat:

Ahmet ; sen de Aytacı aratmıyosun. :queen: Bakıyorum herkesle muhabbet fln. :mrgreen:

bakın alır başımı giderim çok ararsınız sonra beni :p

selamlar Eser abi. yeni cıbır var mı elinde yeni cıbır :queen:

Son düzenleme:
Oooouw Sinan abi hiç boş durmuyonuz walla esti bir rüzgar inegöle uçtunuz he:queen:Allah iştahınızı artırsın.Elinize emeğinize sağlık:rendeer:

Önceden forester (Engin) abimden bööle haberler alıyoduk tek tabanca kaçıp kaçıp gidiyodu sonra resimler geliyodu:pşimdi kendisi amazon ormanlarını denetime gitti sanırım dönüşte bize bol bol bambu getirecek:flower:O memleketlerin Bambusu meşhur ya hani::piloot::Engin abiii harbiden ne alemlerdesin sen yhauw bakıom bakıom yok::gozluk::

Oooouw Sinan abi hiç boş durmuyonuz walla esti bir rüzgar inegöle uçtunuz he:queen:Allah iştahınızı artırsın.Elinize emeğinize sağlık:rendeer:

valla hiç sorma Ahmet'im çok çabuk gaza geliyom ben. Eğer altımda bi de 600lük filan olsa heralde günübirlik istanbul antalya yapmaya kalkşcaz... :)

çok büyük bi organizasyon o ya. olursa da çok güzel olur.ben en az 50 motor diyorum ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar