[Bursa - MT]

YBR tarzı motorlarada baktım. Güzel aletler ama benim bir Scooter hevesim var öncelikle. Mutlaka bir Scooter olacak :) Daha sonra büyük, gerçek bir motosiklet düşünüyorum tabi. Hatta Honda' nın güzel modelleri var.

Bu arada Mondial'ı onaylayan olmadı galiba :cyclopsan ?

Son düzenleme:
bence piaggio X8 200cc alabilirsin 4000-4500 ytl civarı 2004 model bulursun ararsan.
birde ne kadar parayı gözden çıkardığın önemli tabi?

mondiallere falan bakınca bütçenin biraz az olduğunu göz önünde bulundurarak söledim:wiinkk:

Arkadaslar Salı günleri Kültürpark Vitamin Cafede Saat20den sora toplanıyoruz.Kendi arkadas grubum olaraktan...Sizleri de aramızda görmek yeni dostlar ve arkadaslar edinmek isterim...Her salı oradayız.Bekliyorum...

Son düzenleme:
merhaba

herkese slm bende bursadan nazif 125 cc motorumla aranızdayım pazar günleri görüsüp gezmek isteyen olursa msn [email protected] gsm 5357225272 kazasız belasız günler diliyorum herkese

slm

bursalılar hepinize selam bursa gemlik tenim ben inşallah tanışırız

selam cgl125 bizden başka kimse yok galiba millet kaçmış galiba :)

ben yeni katıldım ve bursalı arkadaşlarla tanışmak istiyorum..

selam millet gerçi kimse kalmamış galiba ama olsun ben yine yazayım :)
ben aranıza yeni katıldım sizlerle tanışmak isterim...hoşçakalın...

Son düzenleme:
Arkadaslar acele olarak vitesli bir motorsiklet tavsiyenizi bekliyorum Bursa liyim Bursa Besyoldan Alacagim ama marka konusunda kararsizim unutmadan butce 1600filan

merhaba arkadaslar.ben çanakkaleden ozan.bmw r 60 kullanıcısıyım.sizlerle tanışıp aktiviteler düzenleyelim derim.komşu iller olarak yazın şu son günlerinde arada biryerlerde görüşüp hepberaber mangal yapalım.il gruplarından çanakkale ye bakarsanız orada yaptığımız gezileri görebilirsiniz.kendinize iyi bakın.bol güneşli günler sizin olsun.:)

Son düzenleme:
Ben hala daha buradayım...Her salı akşamı Kültürpark Vitamin Cafe akşam saat 20:00'den itibaren Bursa'Lı arkadaslar olarak toplanmaktayız...İftar vesilesiyle rotarlı gelenlerimiz olabilir...Hepinizi bekliyorum.Yeni arkadaslar yeni dostlar kazanmak ümidiyle...

selam cgl125 bizden başka kimse yok galiba millet kaçmış galiba :)

ben yeni katıldım ve bursalı arkadaşlarla tanışmak istiyorum..

selam millet gerçi kimse kalmamış galiba ama olsun ben yine yazayım :)
ben aranıza yeni katıldım sizlerle tanışmak isterim...hoşçakalın...

Umarım bu akşam aramıza katılırsın sizinle tanışabiliriz...özel mesaj da attım sizlere....

merhaba arkadaslar.ben çanakkaleden ozan.bmw r 60 kullanıcısıyım.sizlerle tanışıp aktiviteler düzenleyelim derim.komşu iller olarak yazın şu son günlerinde arada biryerlerde görüşüp hepberaber mangal yapalım.il gruplarından çanakkale ye bakarsanız orada yaptığımız gezileri görebilirsiniz.kendinize iyi bakın.bol güneşli günler sizin olsun.:)

Valla keşke MT Bursa buluşmasında sizler de aramızda olsaydınız...Çok güzel bir gün geçirdik...Eskişehir-Bandırma-Yalova ve İstanbul'dan arkadaslarımızı misafir ettik İskender yedik, Uludağın puslu havasını tadamadık tam yarım kaldı:)

Son düzenleme:
bu arada bende bursalı sayılırım az da olsa.7 yılım geçti bursa da.iyi bilirim ,iyi bilmekle de kalmam severim bursa yı.az hatırası yok bende.o yüzden derim ki gelin misafirimiz olun çanakkale de.:)

bu arada bende bursalı sayılırım az da olsa.7 yılım geçti bursa da.iyi bilirim ,iyi bilmekle de kalmam severim bursa yı.az hatırası yok bende.o yüzden derim ki gelin misafirimiz olun çanakkale de.:)

bende derimki gelen birkaç arkadaş olursa havalar iyi olursa birde ramazan biterse neden olmasın

çan güzeldir.ben bayramiç teyim.burada ida dagı eteklerinde bizim ayazma dediğimiz bir piknik alanımız var.cennetten bir parça denilebilir.il gruplarından çanakkale ye gelip sayfa 18 i açarsanız ayazmayı görebilirisniz arkadaslar.ben de yakın bir tarifta motosikletimle bursa ya gelmeyi planlıyorum.umarım tanışır görüşürüz.ama organizasyon sağlam olmadan aktiviteler bek güzel olmuyor

bu yaz ağustos başı çanakkale deydim lapseki çan çardak oradanda gökçeada ya geçtik çanakkale benim en sevdiğim yerlerden birisidir

zaten buraları sevilmeyecek yerler değil.tarih ve doğal güzellik hepsi var.bir gün kararlaştıralım.ya siz gelin.yada biz.ben buradan sebahattinabi dediğimiz oturan boğamız ile bursa ya gelicem motosikletlerimiz ile.ama sizlerin vaktiniz var ise organizasyonu yapalım.biz sizi gezdiririz.a.banus dostum sende sevdiğin bir yeri tekrar görmüş olursun

zaten buraları sevilmeyecek yerler değil.tarih ve doğal güzellik hepsi var.bir gün kararlaştıralım.ya siz gelin.yada biz.ben buradan sebahattinabi dediğimiz oturan boğamız ile bursa ya gelicem motosikletlerimiz ile.ama sizlerin vaktiniz var ise organizasyonu yapalım.biz sizi gezdiririz.a.banus dostum sende sevdiğin bir yeri tekrar görmüş olursun

benden her ikiside olumlu bana uyar

Evet Arkadaslar bende 125cc motorumu aldik kismetse bayrama kadar Ruhsat plaka islerini halledeyim Toplanti Etkinlik Pikniklerde BURSA ve Yakin Cevrelerde Aranizdayim ilk bulusma Piknikte gorusmek dileklerimle
Not:Vitesli konusunda acemiyim bu nedenle Sehirici (Heykel vb) gitmek benim icin tam bi iskence olur zaten bazen nasptımı bilmiyor motoru 1.vitesteyken yavaslatayim diyorum tak motor stop ediyor

Arkadaslar salı akşamları her salı olduğuu gibi Kültürpark Vitamin Cafe'de akşam saat 20'den itibaren toparlanmaya başlıyoruz...Oturduğumuz yer sabit.Sol köşe taraftayız bahçede...Olmadı bi yarım saat geç gelin.Kaskların bol olduğu kısma doğru gidip :p a_banus ve tbk_1980 umarım ikinizi de aramızda görebilirim bu salı günü...

Arkadaslar salı akşamları her salı olduğuu gibi Kültürpark Vitamin Cafe'de akşam saat 20'den itibaren toparlanmaya başlıyoruz...Oturduğumuz yer sabit.Sol köşe taraftayız bahçede...Olmadı bi yarım saat geç gelin.Kaskların bol olduğu kısma doğru gidip :p a_banus ve tbk_1980 umarım ikinizi de aramızda görebilirim bu salı günü...

inşaallah bu salı gelmeye çalışıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar