Honda reklamında dalga geçilen Yamaha XT

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[YT]mcer1UKseI8[/YT]
Honda reklamında dalga geçilen Yamaha XT 500​

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yavrum benim kendiliğinden nasılda çalıştın sen öyle harikasın yawss:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

şaşırtıcı bi reklam olmuş.çünkü ne honda nede yamaha birbirleriyle dalga geçmezler,en azından bu güne kadar hiç görmemiştim.

OOO BEL ALTI VURMUS DEMEKKI KENDINE EN YAKIN RAKIP OLARAK YAMAHAYI GÖRÜYO YOKSA NIYE BASKA BI MOTOR DEGILDE yamaha, asya veya mondial olabilirdi baktıkı asya ıle mondıalın satısları patlaamıs ben dedı en ıyısı yamahayla ugrasıyım:cherry::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İzlerken honda reklamından çok metalgold'u görmüş gibi oldum. :queen:

güzel olmuş.. :cherry: o hondayıda bikaç sene sonra öyle çöpe atanlar olur...

Honda FMX 650 de harbi güzeL motor fakat 80 model bi motorla kıyaslamak ne kadar etik onu bilemem

DT ile dalga geçse anlarım da XT ile dalga geçmekle eline bişey geçeceğini sanmamm.. :cherry: Bizim gurupta bi arkadaşın KLR 250 si var aynen böyle çalışıyor her seferinde.. :mrgreen:

Hayatım boyu izlediğim en saçma reklam. Honda nasıl oluyorda böyle saçma bir raklam yapar aklım almıyor. 1980 model ile 2005 model bir motoru karşılaştırmak gibi bir mantıksızlığı hondadan beklemezdim.

Reklam olayında kawasaki'nin üstüne tanımam. Adamların her reklamı ayrı bir olay. İzlerken kopuyorum:mrgreen:

Bu arada itiraf etmek gerekirse bu reklamda komik olmuş. Xt'nin kenki kendine çalışıp çöpe uçmasında ise koptum:mrgreen:. ama yinede 1980 model motorla 2005 model bir motoru karşılaştırmak etik degil::miiz1::

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bence bu reklamda birseyler eklenmis, birseyler kirpilmis. Honda'ya ait bir reklam olduguna inanmiyorum. Cunku direk rakip firma urununu kotuleyici goruntuler var. Honda gibi bir firma boyle birsey yapar mi?

Bence bu reklamda birseyler eklenmis, birseyler kirpilmis. Honda'ya ait bir reklam olduguna inanmiyorum. Cunku direk rakip firma urununu kotuleyici goruntuler var. Honda gibi bir firma boyle birsey yapar mi?

Bende senin gibi düşünüyorum.Honda Böyle bir reklam yapacak firma degil.Üstelik reklam 2005'de yapılmış. Bu zaman kadar yamaha bu reklama karşılık kesin birşeyler yapardı.Bencede bu reklamın üzerinde biraz degişiklik yapılmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar