Arkadaşlar eve şimdi geldim ve resimleri yüklüyorum.Mehmet kardeşim doğum günün kutlu olsun tebrikler.:rendeer:
Arkadaşlar sitemizin medarı iftiharı Mete'nin ısrarıyla birlikte Bülent kardeşimizin
nişanına gittik önce ve Metenin ilk oyununa orda geldim.Bana abi biz motorcuyuz
kıyafet önemli değil deyip kendisi gömlek pantolonunu kapıda değiştirince ben
salondaki tek mahlukat gibi kaldım,ardından takı takılırken hadi abi biz aradan
girelim dedi tamam deyip yürüdüğümde bide baktım sıranın en arkasına gidiyo
yaktın beni Mete bu yapılırmı bana bende lacileri çekip gelirdim nişana ya
]
abi valla yakıştıramadım sana .. iftira...yani bir nişan ortamına böle çılgın motorcu edasıyla dalınırmı...bizim örf adetlerimize aykırı bi durum ...sen tabi rehbersin Dünyayı dolaşmışın kendi adet geleneklerini unutmuşun...burası türkiye paşam...özel günlerde biraz üstbaşa dikkat edilir...yelekler falan altta kot...başta bilo arkadaşımıza hakaret...neyse benim nişanım değil sonucta...ama utandım şahsen ben...:queen:aranızdaki mevuzudur ben bilmem...:cherry::queen::queen:
tabi ben adab-ı haşereye(pardon muaşere olacaktı) uygun olarak ordaydım...daha kotla nişana gelen kişi var bu melmekette...biz adam olmayız abi...bu melmeket AY' a falan çıkamaz paşam...ben bu abilerle aynı oksijeni paylaşıyom...günahım ne...:queen:
Üzerime oynan oyunlar ve kompelalar bitmiyor...
ben geldim beyler...AYE paşa ele almış gemiyi...benim dıgıtall teknolocii makinemm yok tabi dimi...anları ölümsüzleştirdi diye onu seviyonuz demi...hıh...
temam...Pinararım yok ama benimde canım var bende pandayım...