Doğumgünü kutlaması, maksat muhabbet...

Arkadaşlar eve şimdi geldim ve resimleri yüklüyorum.Mehmet kardeşim doğum günün kutlu olsun tebrikler.:rendeer:
Arkadaşlar sitemizin medarı iftiharı Mete'nin ısrarıyla birlikte Bülent kardeşimizin
nişanına gittik önce ve Metenin ilk oyununa orda geldim.Bana abi biz motorcuyuz
kıyafet önemli değil deyip kendisi gömlek pantolonunu kapıda değiştirince ben
salondaki tek mahlukat gibi kaldım,ardından takı takılırken hadi abi biz aradan
girelim dedi tamam deyip yürüdüğümde bide baktım sıranın en arkasına gidiyo
yaktın beni Mete bu yapılırmı bana bende lacileri çekip gelirdim nişana ya:)

]

abi valla yakıştıramadım sana .. iftira...yani bir nişan ortamına böle çılgın motorcu edasıyla dalınırmı...bizim örf adetlerimize aykırı bi durum ...sen tabi rehbersin Dünyayı dolaşmışın kendi adet geleneklerini unutmuşun...burası türkiye paşam...özel günlerde biraz üstbaşa dikkat edilir...yelekler falan altta kot...başta bilo arkadaşımıza hakaret...neyse benim nişanım değil sonucta...ama utandım şahsen ben...:queen:aranızdaki mevuzudur ben bilmem...:cherry::queen::queen:

tabi ben adab-ı haşereye(pardon muaşere olacaktı) uygun olarak ordaydım...daha kotla nişana gelen kişi var bu melmekette...biz adam olmayız abi...bu melmeket AY' a falan çıkamaz paşam...ben bu abilerle aynı oksijeni paylaşıyom...günahım ne...:queen:

Üzerime oynan oyunlar ve kompelalar bitmiyor...:p

ben geldim beyler...AYE paşa ele almış gemiyi...benim dıgıtall teknolocii makinemm yok tabi dimi...anları ölümsüzleştirdi diye onu seviyonuz demi...hıh...:pale:

temam...Pinararım yok ama benimde canım var bende pandayım...:p

mehmet abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara, ayrıca doğum günü topiğinde de bu kadar geyik yapılmazki be metehandro abim, kutlarsın geçersin olur biter, bu kadar da olmazki canım, az kalsın ekrandan bi geyik fırlayacak sandım önüme :D

@Boy

Hayat daima yüzün kadar içten gülümsesin sana, Allah Leyla ablamızı sana, seni ona bağışlasın. Nice yıllara... :rendeer::rendeer::rendeer:

@Herkese:p

Arkadaşlar henüz az önce şuan dönmüş bulunmaktayım.:p

Bu güzel gün için herkese teşekkürler.

Gözdağına da geliyorduk ama Cerrahi kalkıyoruz diyince yarım kaldı.:pale:

Biz tuzla maltepe baya bir gezdik.

Biz? ekürim(r0CC0), Görkem ve Discordian anca onları kandırabildim. :queen:

Korkut senide aradım ama telefonunu sanırım telefonun açtı, aloo alooo manyaa oldum sonunda pes ettim, bir sonraki buluşmaya zamanında gelmessen uçak kaçırcaz, bilginize.:p

Şimdi resimlerden bazılarını seçip, ebatlarıyla oynayıp, foruma eklemem lazım.

Az biraz müsade...

Dear AYE...

seni tanıdığım için çok mutlu oldum...fotoğraflar için eline korneana retinana lensine irisine sağlık...

iletişimin muamelen çok güçlü...pozitif birisin...ama tam doğruğa zirveye ulaşırken Gözdağına gelmemen beni haylü üzdü...başka zaman inşallah...:queen::rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@aYe
Yok abi nerdeee.. Bekarlık günleri bitti. İyi ki tatile gittik, bir geldim deli gibi iş birikmiş, mailler şişmiş, işyeri birbirine girmiş. Toparlamak ancak bir haftamı alır. Bu arada büyük ihtimalle 23 Eylül tarihindeki yarışa gireceğim. SLR makinası ve iyi zoomu olan arkadaşlar aranıyor. 1000cc ile gireceğim son yarış olabilir. Güzel fotolar çekmek lazım.

Mehmetçim, Allah izin verirde bir terslik olmazsa (bazı sıkıntılarım var) o gün ordayım.

Yok bir terslik olursa, önceden makineyi sana veririm, resimleride Leyla ablamız çeker:wiinkk:

Kolay gelsin.:)

Bu arkadaş, forumdanmı :silent:

Yok abi mars'tan taş örneği toplamak için artçı kılığında gelmiş biriydi, çok kalmadı zaten iki üç numune topladı gitti.:p

Dear AYE...

seni tanıdığım için çok mutlu oldum...fotoğraflar için eline korneana retinana lensine irisine sağlık...

iletişimin muamelen çok güçlü...pozitif birisin...ama tam doğruğa zirveye ulaşırken Gözdağına gelmemen beni haylü üzdü...başka zaman inşallah...

Sağolasın abi, bende seni tanıdığıma sevindim, inşallah diğer buluşmalarda bol bol konuşma fırsatımız olur.:cat:

@Pınarr

Gördüğünüz gibi arkadaşlar, yine bahane yine bahane. Bak KARAKIZ geldi, herkese tembih ettim, kız özel ilgi gördü bu sefer. Geçen seferki sızlanmalarını yapamayacak bu sefer :) Sende bahanenin sonu gelmez...

Bir yaş daha yaşlandık ama önemli olan hissettiğiniz yaştır :)

Bahane yok. Sol aynam yokken vitesim yokken moral yokken nası gelseydim Mehmet?
Ama gelemediğim için çok üzüldüm. Ben sırf buluşmayı 3 te yapıcaksınız diye karşıda kaldım iki gün orada çalıştım ikitelliden gelmek zor olur diye. Orda kalmasam motora da bişey olmıycaktı ne güzel :(
Neyse, doğum günün kutlu olasun Mehmet, nice yıllara.. inşallah her yeni yaşında bir öncekinden daha mutlu olursun ;)

yaw mehmet abicim ben geldimde heyecandan senin doğum gününü kutlamayı unuttum:cyclopsan doğum günün kutlu olsun abicim.bu arada çok güzeldi ve çok eğlendim.bunu sık sık tekrarlayalım.bu arada cerrahi nin motoruylada tozu dumana katmışsın :cat:

boy

@Pınarr
Neyse, doğum günün kutlu olasun Mehmet, nice yıllara.. inşallah her yeni yaşında bir öncekinden daha mutlu olursun ;)
Senin motor yine Yücel Motor'da mı? Geçmiş olsun. Dileklerin için teşekkür ederim.

@ozrace
yaw mehmet abicim ben geldimde heyecandan senin doğum gününü kutlamayı unuttum doğum günün kutlu olsun abicim.bu arada çok güzeldi ve çok eğlendim.bunu sık sık tekrarlayalım.bu arada cerrahi nin motoruylada tozu dumana katmışsın
Yok yaaa CERRAHI'nin motor yürümüyor. Bir gidip geldim motor yolda durmuyordu. Amortisör ayarı yaptık sonradan.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Evet. KARAKIZ
icon_razz.gif
Sen nerden biliyon? İZmirin elemanı değilmi?:silent::p

Kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice mutlu yıllar dileği ile.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet resimlere devam...

dsc00727sai5.jpg

dsc00706ssz1.jpg

dsc00735stm0.jpg

dsc00707ssx1.jpg

dsc00759swr3.jpg

dsc00711syh1.jpg

dsc00730skk9.jpg

dsc00736slk2.jpg

dsc00738sdb4.jpg

dsc00714sji7.jpg

dsc00732sqz1.jpg

dsc00734smr6.jpg

dsc00715sbd3.jpg

Yükleme işi gerçekten zahmetli, yarın devam ederim, bugünlük idare edin :p

Ehehe bu sefer belgeleri tamamla öyle git abi...
Yarın halledersen cuma birlikte gider alırız...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Olcan bari sen yapma, girme kanıma, yiğit özgür furyasına kaptırınca pc başında saatler ciuuwww diye geçiyor, bitiyorum adamın zekasına:queen:

Ehehe bu sefer belgeleri tamamla öyle git abi...
Yarın halledersen cuma birlikte gider alırız...

Abi mevzu belge değil, adam bana kıl oldu kılll, ama bende ona kıl oldum.:cherry:

Negatif manyaa yaptık birbirimizi.:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar